Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Filmi Konusu, Oyuncuları ve İzleyici Yorumları

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi, Netflix'in yeni filmlerinden bir tanesi. Bu içeriğimizde sizin için Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi filminin konusunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için araştırdık.
Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Filmi Konusu, Oyuncuları ve İzleyici Yorumları

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Filmi

Komedi ve korku türündeki yapımlardan birisi olan Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Netflix’in yeni orijinal yapımlarından birisidir. Son zamanlarda sıkça gördüğümüz komedi ve korku tarzı içeriklerden bir diğeri olan Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi ailenizle izlemeniz için uygun yapımlardan birisidir. Komedi türündeki güzel yapımlardan birisi olduğunu düşündüğümüz Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi filmini inceledik. Sizler için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi filminin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri anlattık.

 

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 15 Ekim 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuştur. Toplam 1 saat 38 dakika uzunluğunda olan Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi filmi ortalama bir süreye sahiptir.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi yayın tarihi


2. Biraz daha aile türünde bir yapım olması sebebiyle daha farklı bir yapım olan Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi bu farklılıkları sayesinde izleyicileri tarafından sevilmiştir.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi aile


3. Filmin yazarlığını Joe Ballarini yapmıştır ve aynı adlı üç bölümden oluşan kitap üçlemesinden uyarlanmıştır. Yönetmenliğini ise Unclaimed, Sherlock The Six Thatchers ve Chilling Adventures of Sabrina yapımlarından bildiğimiz Rachel Talalay   ismi yapmaktadır.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Tamara Smart, Oona Laurence, Tom Felton, Troy Leigh-Anne Johnson, Lynn Masako Cheng, Ty Consiglio, Ian Ho, Indya Moore, Alessio Scalzotto, Tamsen McDonough, Ashton Arbab ve Crystal Balint isimleri bulunmaktadır.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi oyuncuları


5. Kelly Ferguson lisede ilk sınıfa giden bir genç kızdır. Cadılar Bayramı’nda her ne kadar gönülsüz olsa da Jacob Zellman’a bakıcılık yapmayı kabul eden Kelly, kendisini bir anda olayların içinde bulur.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi konusu


6. Film Kelly Ferguson’un baktığı çocuk olan Jacob Zellman’ın kaçırılmasını anlatmaktadır. Çocuk kaçırıldıktan sonra Kelly gizli bir bebek bakıcı cemiyetine girer ve canavarlarla savaşır.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi filminin konusu


7. Güzel kurgulanmış hikâyesiyle ve izleyiciyi ekrana kilitleyen olaylar zinciriyle Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi filmi IMDb üzerinden aldığı 5,4’lük puanla zaman ayrılabilecek bir yapım olduğunu kanıtlamıştır.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi imdb


Komedi Türündeki Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Bu orijinal iyi bir çocuk filmi. Oyunculuk iyiydi ve açıkça Tom Felton, Michael Keaton'ı Beetlejuice olarak çalıştı ama harika yaptı. Normal bir 90 dakikalık çalışma süresiyle (bu çok uzun 2 saatlik filmlerin yerine de iyidir), bazı Plotholler tarafından rahatsız edilmeyecek kadar kısadır. M**** K.

Erkekler Tom'un içinde olmasına kafayı takmayı bırakın! Bu sadece Tom Felton'dan daha fazlası, aynı zamanda adı Tom! Draco değil, o Draco Malfoy'dan daha fazlası. M*** H.

İncelemelerin neden bu kadar düşük olduğunu bilmiyorum. Bu film harika. 7 yaşındaki çocuğum onu ​​seviyor. Tom Felton öcü rolünde harika bir iş çıkarır. Film, çocuklar için biraz korkutucu olacak kadar yoğun ama sevimli kurbağalarla bile dışarı çıkıyorlar. Çok güzel bir korku ve kahkaha dengesi. Tüyler diken diken ve canavarlar korkunç. Tüm genç oyuncular harika bir iş çıkardı. Umarım diğer kitaplarla devam ederler. B*** N.

Bu film kitapla alakası yok. Kitaptan pratik olarak 4 sahne aldılar ve sonra istediklerini yaptılar! Bu büyük bir hayal kırıklığıydı. Çünkü kitapları sevdim ve onların beni üzen bir şeye dönüştürüldüğünü görmek beni üzdü. J*** B.

İlk başta Draco yorumlarının bir Malfoy gibi görünen küllü sarışın kız hakkında olduğunu düşündüm. Daha sonra "Draco"’nun Tom Felton'un aslında burada olduğunu fark ettim. J**** L.

İyi bir film olduğunu düşündüm ama Victor'a gerçekten ihtiyaç var mıydı? Elbette aşk ilgisini oynamak için oradaydı ama onu filmden çıkarırsan bir fark görmezdim. Liz gerçek bir aşk ilgilisiydi. Kelly ve Liz arasındaki kimyayı hissedebiliyordunuz. M*** K.

İnsanların bu filme karşı sert davrandığını görüyorum ama bunun çocukları hedeflediğini hatırlamaları gerekiyor. Hocus Pocus ya da Scooby Doo Ürkütücü Ada gibi gün içinde kötü eleştiriler alan birkaç çocuk filmi var. Neredeyse her çocuğun sevdiği ama yetişkinleri eleştiriler yaptıklarından beri kötü olanları aldılar. Hedef kitleyi düşünmemiz gerekiyor ve bence çocuklar bu filmi gerçekten çok sevecekler ve onlar için biraz ürkütücü olacak. Tom Felton filmde öne çıkan kişiydi, oyunculuğu her zamanki gibi harikaydı. M*** C.

Bu, çocuklar için iyi bir film! Diğer yorumlarda belirtildiği gibi, GCI canavarları daha iyi olabilirdi. Bence Tom Felton harika bir iş çıkardı. Sonu tahmin edilebilir ama her çocuk filmi de öyle. Diğer yorumlar hakkında konuşmaya devam etmeyeceğim ama film korkunç ya da korkutucu değil. Ama yine de çocuklar için genel olarak iyi bir film olduğunu düşündüm. Daha önce bu konsepti havalı olarak görmemiştim! B*** C.


Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Komedi ve korku türlerini kaliteli bir şekilde bir arada işleyen Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi filminde yer alan oyuncuları araştırdık. İşte sizin için hazırladığımız Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Tamara Smart - Kelly Ferguson

Filmin başrolünde yer alan oyunculardan birisi olan Tamara Smart bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Are You Afraid Of The Dark, Cadılar Okulu, Hard Sun ve Artemis Fowl yapımlarında oynayan genç oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Tamara Smart bu filmde bir bebek bakıcısıyken baktığı çocuğu kaybolan Kelly Ferguson karakterini canlandırmaktadır.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Kelly


Tom Felton - Grand Guignol

Kariyerinde başarılı bir şekilde ilerleyen Tom Felton bir İngiliz oyuncudur. Daha önceden Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1, The Apparition, Ophelia, Risen, Sadakat Yolunda ve Against the Sun yapımlarında oynayan Tom Felton kendisini Harry Potter serisiyle dünyaya tanıtmıştır. Tom Felton bu filmde ise çocukların kaçırılmasından sorumlu olan Grand Guignol karakterini canlandırmaktadır.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Guignol


Oona Laurence - Liz LeRue

Kariyerinin başında ama gelecek vaat eden oyuncu olan Oona Laurence bir Amerikalı aktördür. Oona Laurence daha önceden Lamb, Pete's Dragon, Bad Moms, Southpaw, The Beguiled, Big Time Adolescence ve Lost Girls yapımlarında yer almıştır. Oona Laurence bu filmde bebek bakıcısı adlı uluslararası toplulukta yer alan Liz LeRue karakterini canlandırmaktadır.

Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi Liz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.