Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Son zamanlarda çıkan yeni filmlerden olan Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu yazımızda sizlere Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe filmi hakkında bilinmesi gerekenleri, konusunu, oyuncuları ve izleyici yorumlarını derledik. İ
Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe Filmi

2020 yılında çıkan iyi filmlerden biri olan Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe bir Netflix yapımıdır. Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe gün geçtikçe artan izleyici kitlesiyle iyi bir başarıya imza atmıştır. Bu inceleme film içeriğimizde sizler için bu yapım hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe konusu, film hakkında detaylı bilgiler, izleyici yorumları, oyuncu kadrosu ve film incelemesi…


Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 10 Eylül’de Netflix üzerinden gösterime girmiştir. İlk çıktığından itibaren dikkat çeken bu yapım kaliteli hikâyesiyle izleyiciler tarafından beğenilen bir film olmuştur.

bebek bakicisi katil kralice yayın tarihi


2. Bu yapım 13 Ekim 2017 tarihinde yayınlanan Bebek Bakıcısı filminin devamıdır. İlk film güzel bir etkileşim alınca Netflix yönetimi bu seriyi devam ettirme kararı almıştır ve bu kararının ne kadar doğru olduğunu gelen izlenme sayılarıyla kanıtlamıştır.

bebek bakicisi katil kralice ilk filmi


3. Filmin yazarlığını Dan Lagana, Brad Morris, Jimmy Warden isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise daha önceden Zafer Bizimdir, Terminatör: Kurtuluş ve Charlie’nin Melekleri serisinin de yapımcılığını üstlenen McG yapmıştır.

bebek bakicisi katil kralice yönetmeni


4. Filmin oyuncu kadrosunda daha önceden Saklambaç yapımından tanıdığımız Samara Weaving, Judah Lewis, Jenna Ortega, Emily Alyn Lind, Andrew Bachelor, Robbie Amell, Bella Thorne, Hana Mae Lee, Ken Marino ve Leslie Bibb gibi isimler bulunmaktadır.

bebek bakicisi katil kraliçe oyuncuları


5. Cole’un bebek bakıcısı olan Bee’nin şeytani ritüellerinden 2 yıl önce kurtulmuştur. Şu anda lise öğrencisi olan Cole, geçmişi unutup okuluna odaklanmak istemektedir.

bebek bakicisi katil kraliçe filminin konusu


6. Fakat geçmişindeki düşmanları birdenbire ortaya çıkınca Cole sarsılır. Film Cole’un bir kez daha bu düşmanıyla olan mücadelesini anlatmaktadır.

bebek bakicisi katil kraliçe konusu


7. Komedi ve korku türünü kaliteli bir şekilde işleyen Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe filmi IMDb’den aldığı 5,8’lik puanlıyla zaman verilebilir bir film olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe filmi iyi işlenmiş olay kurgusu ve güzel hikâyesiyle izleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olmuştur.

bebek bakicisi katil kraliçe imdb


Korku Türündeki Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Az önce fragmanını izlediğim korku ve komedi türündeki film. İlk filmi eğlenceliydi. Kadrosu zaten izleyici çekme açısından oldukça başarılıydı. Şimdi bu filmde de aynı kadro ve eklemelerle devam edecekmiş. Fragmandan anladığım kadarıyla, olayların yaşanmasından 2 yıl sonra büyümüş olan başrolümüz ile kapı komşusu kız kamp yapmaya bir etkinliğe katılıyor sonrasında, ruh çağırma tarzı bir şeyle şeytana tapan o eski çocuklar yeniden hayata dönüyor. Ve tabii oradan sonra olanlar oluyor. İlki kadar iyi olabilir mi emin değilim. Fragmandan anladığım kötü durmadığı ama zaten 2. sınıf bir filmin devamı olduğundan çok fazla beklentiye kapılmamak lazım. T*** B.

İlk filmde oynayan çocukların 2 senede tanınmayacak derecede büyüdükleri film. Cole karakterini oynayan çocuk artık ezik rolü oynayamayacak kadar yakışıklı bir genç olmuş. Millet tipsizleşir bu çocuk yardırmış resmen. O nasıl güzel bir yüzdür aslanım. Yeteneğinden ve samimiyetinden de hiçbir şey kaybetmemiş. D**** E.

İlk filme bayılmıştım; biraz da Samara Weaving etkisinden dolayı asla bitmesini istemediğim bir görsel şölendi. Diğer yandan aksiyon-korku-komedi üçlüsü çok iyi dengelenmişti. İkinci filmin geleceğini iki üç gün önce öğrendikten sonra gün saydığım ilk Netflix yapımı oldu diyebilirim. O*** T.

Netflix'i açtınız ve Im Thinking of Ending Things filmini izleyip beyniniz mi yandı, hemen ardından Netflix'den çıkmadan bu filmi açıyorsunuz beyninizin cozurdarken göz yuvalarınızdan akmasına izin veriyorsunuz. İlk filmde devamı da bir American Horror Story ruhu taşıyor sanki. İkisi bir araya getirilip rahatlıkla bir AHS sezonu olabilirmiş. Bebek bakıcısı tarikat, kült ayinler, ölenlerin ölmek bilmeyip geri gelmesi vb özellikle 1984 sezonunu hatırlattı bana. B*** Z.

Sık sık absürtlüğe başvuran, bazen komik olmaya çalışan ama olamayan bir filmdi. Ne yazık ki içinde çalışmayan birçok espri var. Ama film genel olarak sıkıcı değildi, hatta bazı sahneleri eğlenceliydi. Yani ilk filmi izlediyseniz bunu da izleyebilirsiniz. Yalnız benim gibi Samara için izlemeye kalkmayın, toplamda 10 dk. Falan yarım-yamalak görünüyor. Mesele Samara ise izlediğinize değmez. Keşke daha çok rol alsaydı. F**** G.

İlk filmdeki gibi gene eğlenerek izledim. İlk filmdeki karakterlerin gelmesiyle daha da eğlenceli hale geldi zaten bir anda film. Pek ihtimal vermiyorum ama üçüncü filmi gelirse müthiş olurdu. S*** M.

Eğlenceli bir ilk filmin ona kıyasla pek eğlenceli olmayan devam filmi. İlk filmde şeytana tapan bebek bakıcısı ve şurekasının tertipledikleri karanlık ayinin ortasında kalan Cole'u bu kez bizzat şeytanla anlaşmışçasına büyüyüp serpilmiş halde izliyoruz. Sen iki yılda nasıl öyle oldun ya keh keh. O*** L.

Eğer ilk filmi izlediniz ve beğendiyseniz şans verip izleyebilirsiniz. Eğer ilk filmi izlediniz ve vasat bulduysanız bu filmi izlemek için çok bir nedeniniz yok, karar sizin. Eğer ilk filmi izlediniz ve beğenmediyseniz bu filmi izlemenize gerek yok. Ekstra olarak bu filmi izlemek için neden arıyorsanız, ilk filmin başrolünde oynayan çocuk ile kız bu filmde oldukça serpilmiş ikisi de gayet yakışıklı ve güzel olmuş. T**** N.


Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Korku ve komedi türlerini iyi bir şekilde harmanlayıp bir görsel şölen sunan Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe filminin başrolünde yer alan karakterleri sizin için inceledik. İşte Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Judah Lewis – Cole

Kariyerinin başında olan Judah Lewis bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Demolition, Point Break, The Babysitter, Summer of 84 ve I See You gibi yapımlarda oynayan yakışıklı oyuncu gelecek vaat eden bir aktördür. Judah Lewis bu filmde 2 yıl önceki olayın etkisinden kurtulmaya çalışan fakat o olayın tekrardan başına musallat olan Cole karakterini canlandırmaktadır.

bebek bakicisi katil kraliçe cole


Emily Alyn Lind – Melanie

Kariyerinin henüz başında olan ama gelecek vaat eden Emily Alyn Lind bir Amerikalı aktördür. Daha önceden The Babysitter, Replikalar, Revenge ve Doktor Uyku yapımlarında yer alan güzel oyuncu sinema kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Emily Alyn Lind bu filmde Cole’un komşusu olan ve hırslı bir kişiliğe sahip olan Melanie karakterini canlandırmaktadır.

bebek bakicisi katil kraliçe melanie


Samara Weaving – Bee

Sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Samara Weaving bir Avustralyalı aktördür. Daha önceden Smilf, The Babysitter, Guns Akimbo, Saklambaç ve Hollywood yapımlarında yer alan güzel oyuncu oynadığı yapımların kalitesini arttırmaktadır. Samara Weaving bu filmde Cole’un eski bebek bakıcısı olan Bee karakterini canlandırmaktadır.

bebek bakicisi katil kraliçe bee

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.