Bataklığın Sessizliği Filmi İzleyici Yorumları ve Konusu

Netflix’in 2020 yılında en çok beklenen filmi olan Bataklığın Sessizliği yayınlandı. Netflix’in yeni filmi Bataklığın Sessizliği hakkında bilgi.
Bataklığın Sessizliği Filmi İzleyici Yorumları ve Konusu

Bataklığın Sessizliği Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Film İncelemesi

Başrolünde La Casa de Papel dizisinin “Berlin” karakterine hayat veren Pedro Alonso’nun rol aldığı İspanyol yapımı psikolojik gerilim filmi Bataklığın Sessizliği muhteşem senaryosu ile Netflix abonelerine sunuldu. Aksiyon filmleri ve gerilim filmleri türündeki bu filmde gerçekle kurguyu birbirine karıştıran bir suç romanı yazarı anlatıyor. 2020 yılının en çok merak edilen Netflix filmleri arasında yer alan Bataklığın Sessizliği filmi hakkında bilinmesi gerekenleri bu inceleme film içeriğimizde araştırdık. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız Bataklığın Sessizliği filmi incelemesi ve izleyici yorumları…


Bataklığın Sessizliği Film İncelemesi

1. La Casa de Papel’in sevilen oyuncusu Pedro Alonso (Berlin)’un başrolünde yer aldığı gerilim filmi Bataklığın Sessizliği eşsiz senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Netflix


2. Netflix’in 2020 yılında yayınladığı en iyi filmlerden biri olması beklenen filmin konusu ise başarılı bir suç romanı yazarının gerçekle kurguyu birbirine karıştırmaya başlamasıyla gelişen olayları konu ediniyor.  

Netflix


3.  Yeni yazacağı kitabı için bilgi toplamaya başlayan ve araştırmalarını yolsuzluk üzerine yoğunlaştıran ana karakterimiz bu sırada karşılaştığı gerçekleri kendi yarattığı kurgu dünyasında harmanlamaya başlar.

Netflix


4. Psikolojik sorunları olduğu gözlemlenen ana karakterimiz bir zaman sonra gerçek neydi, kurgu neydi sorularını sormamıza sebep olacak şekilde olayları birbirine karıştırıyor.

Netflix


5. Bu sırada suç dünyasında yaşanan bazı ölümler filmi iyice karanlık bir noktaya taşıyor. Ana karakterimizin ortaya çıkardığı gerçekler, edindiği bilgiler bazı insanlarca hoş karşılanmayacak ki peşine hem polis hem de yerel güçler takılıyor.

Netflix


6. Oyunculuğu herkesçe sevilen ve gizemli karakterlerin adamı olduğu düşündüğüm Pedro Alfonso yine mükemmel bir performansla izleyicilerini kendisine hayran bırakıyor.

Netflix


7. Filmin senaryosu ve kurgusu da son derece başarılı. Uzun zamandır Netflix’te yayınlanan en iyi İspanyol filmlerinden biri olduğu kesin. Ayrıca dizinin bir diğer başrol oyuncusu olan Nacho Fresneda’da iyi bir oyuncu olduğunu Netflix sayesinde tüm dünyaya yaydı.

Netflix


8. Psikolojik film severlerin mutlaka izlemesi gerektiğini düşündüğüm Bataklığın Sessizliği (El Silenco del Pantona) IMDb’de şimdilik 6.1’lik puana sahip. Daha yeni yayınlanan filmin kısa sürede yüksek puanlara erişeceği görüşündeyim.

Netflix


Bataklığın Sessizliği Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in yeni filmi El Silence del Pantona hakkında en net fikirleri alabileceğiniz izleyici yorumlarını da bu içeriğimize ekledik. İşte Bataklığın Sessizliği hakkında izleyici yorumları…

İzleyici 1:

Pedro Alfonso sayesinde izlediğim ve beğendiğim bir film. Yıllar önce okuduğum bir kitapta yine böyle bir konu vardı. Gerçekten film süperdi.


İzleyici 2:

Oyunculuk mükemmel, senaryo harika konu, konu çok iyi daha ne olsun bir filmde olması gereken her şey var. Sadec Pedro Alfonso olsa bile izlenir.


İzleyici 3:

İspanyollar dizi film işinde baya geliştiler. Ayda bir efsane filmler yayınlanıyor. Bataklığın Sessizliği filmi de gerçekten çok güzel. İzlerken ana karakterin yaşadığı hislerin aynısını yaşayacaksınız bundan eminim.


İzleyici 4:

Kaçırmayın ve mutlaka izleyin. Bir süredir bekliyordum ve yayınlandığı gibi izledim bence mükemmel bir film. Tabi bazı eksiklikleri var ama oyunculuk performansları bazı şeyleri göz ardı etmemi sağladı.


İzleyici 5:

Netflix’te ne izleyeceğim diye düşüneneler açın izleyin kesinlikle pişman olmazsınız. Konu beni çok felaket bir şekilde etkiledi. Direk bu filmi izlemeliyim demiştim. Bataklığın Sessizliği gerilimde bir numara…


Bataklığın Sessizliği Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Bataklığın Sessizliği filminde rol alan oyuncular ve karakterler hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık. İşte Bataklığın sessizliği filminin ba


Pedro Alonso – Q

Netflix

La Casa de Papel dizisi ile sinema dünyasına adını duyuran ve diziseverlerin gönlünde taht kuran Pedro Alonso Bataklığın Sessizliği filminin başrolünde yer almıştır. Başarılı aktör gizemli ve gerilim duygusunu veren oyunculuğu sayesinde filmi muhteşem bir hale getiriyor. Pedro Alonso’nun hayat verdiği karakter ise suç konulu roman yazarı olan ve psikolojik olarak farklı bir dünyada yaşayan biri.


Nacho Fresneda – Falconetti

Netflix

El Ministerio del Tiempo adlı Netflix içeriği ile tanıdığımız İspanyol aktör Nacho Fresneda gösterdiği oyunculuk performansı ile beğenileri kazandı. Bataklığın Sessizliği filminde Falconetti karakterine hayat veren Nacho en az Pedro Alfonso kadar filmi izlenilebilir kılan oyunculardan biri olmuşur. Falconetti karakteri ise adlığı bir görev üzerine yazarın peşine düşecektir. Ancak bu süreç Falconetti için bir hayli zor olacaktır.

Önerilen İçerik: Maniac Dizisi hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.