Başpınar İnşaat Vaditepe Başpınar Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Vaditepe Başpınar, Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Başpınar İnşaat Vaditepe Başpınar Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Başpınar İnşaat "ın Ankara’da inşa ettiği " Vaditepe Başpınar " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

18 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Vaditepe Başpınar projesi 130 daireden ve 6 ticari üniteden oluşuyor. Vaditepe Başpınar projesinde sosyal donatı olarak çocuklar için ayrılmış oyun alanları, yetişkinler için fitness alanları, şelale gibi seçenekler bulunuyor. Projeden konut sahibi olacakların araçlarını park edebilecekleri 130 araçlık kapalı otopark, 70 adet açık otopark alanları oluşturuluyor. Mayıs 2019'da teslim edilmesi planlanan projenin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 35 oranında prim sağlaması ön görülüyor.

Vaditepe Başpınar projesinde sadece 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Vaditepe Başpınar Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Vaditepe Başpınar projesinde sadece " 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

4+1 Daireler; " 170 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 450.000 TL " olarak belirlenmiş.

NOT: Şu anda belirtilen satış fiyatı projenin lansman öncesi fiyatıdır. Lansmandan sonra " en düşük daire fiyatının 550.000 TL " olacağı ifade edilmiştir.


Vaditepe Başpınar Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Vaditepe Başpınar projesinde 5 yıl için 0.89 faiz oranlı veya 10 yıl için 0.99 faiz oranlı banka kredisi kullanılabiliyor.


Vaditepe Başpınar Nerede? (Konum ve Adres)

Eryaman Mahallesi 06824 Etimesgut/Ankara


Vaditepe Başpınar Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Vaditepe BaşpınarVaditepe BaşpınarVaditepe BaşpınarVaditepe Başpınar

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.