Barış Yardımcı Kimdir

Barış Yardımcı, 14 Ağustos 1992’de Muş’un Malazgirt ilçesinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve milli takımlar seviyesinde sağ bek pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Barış Yardımcı Kimdir

Barış Yardımcı Biyografisi

Barış Yardımcı’nın Kulüp Kariyeri

Barış Yardımcı, futbola ilk olarak 2003 yılında Dudulluspor’da başladı ve burada sadece 1 sene forma giydi. 2004 yılında ise Kartalspor’un alt yapısına transfer oldu. Burada da 2 sene forma giydi. 2006 yılında Fenerbahçe’ye transfer olurken 2010 yılında da Kasımpaşaspor alt yapısına geçiş yaptı. Burada 1 sene oynadıktan sonra 2011 yılında Hatayspor’a transfer oldu ve bu transferin gerçekleşmesi ile beraber profesyonel kariyerine başladı.

barış yardımcı hatayspor

3 sezon emek verdiği Hatayspor’da 77 kez sahne aldı. Bu süre içerisinde Menemenspor’a kiralık gönderildi. Menemenspor’da da 31 maçta forma terletti. 2014-2015 sezonunda Süper Lig’in bir başka ekibi Gaziantepspor’a transfer olan Barış Yardımcı, ilk sezonunda takımı ile 35 maça çıkıp 1 gol atma başarısı gösterdi. Burada gösterdiği performans sayesinde takımda değişilmez oyuncular arasında gösterildi ve 2015-2016 sezonuna da Gaziantepspor forması altında girdi.

Barış Yardımcı’nın Milli Takım Kariyeri

Barış Yardımcı, milli formayı kariyerinde ilk kez 2007 yılında Türkiye U-15 takımında giydi ve burada 3 maçta forma şansı yakaladı. 2008 yılında ise Türkiye U-17 takımına davet edilen Barış Yardımcı, kariyeri boyunca burada da 12 kez forma giydi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.