Barış Özcan Kimdir? Barış Özcan Nerede Yaşıyor?

Çektiği Youtube videolarıyla fazlasıyla beğeni toplayan Barış Özcan hakkında detaylı bilgiye bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. İşte Barış Özcan Kimdir? ve Barış Özcan Nerede Yaşıyor? gibi sorularının yanıtı.
Barış Özcan Kimdir? Barış Özcan Nerede Yaşıyor?

Videolarında genellikle izleyicilerine bilimsel bilgiler sunan Barış Özcan, sadece Türk izleyicilerinin dikkatini çekmekle kalmayıp büyük NASA şirketinden bile roket fırlatışı için davet aldı. İşte Barış Özcan Kimdir? ve Barış Özcan Nerede Yaşıyor?


Barış Özcan Kimdir?

Barış Özcan Kimdir?

23 Temmuz 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Barış Özcan, 46 yaşındadır. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden diplomasını aldı. Apple, Adobe ve Linkedln gibi büyük firmalarda danışmanlık ve sosyal medya ilgili bölümde çalışan Barış Özcan, tam 6 yıl boyunca Adobe programlarının satış müdürlüğü görevini üstlendi. Daha sonra birkaç kanalda belgesel yönetmenliği yaptı. Hayatını değiştirecek hamleyi ise 13 Eylül 2014 tarihinde Youtube’a yüklediği video ile yapmış oldu. Kaliteli içerikleriyle Youtube tarafından değişim elçisi olarak ödüllendirildi. 26 Nisan 2019’da tarihinde ise fırlatılacak olan roket için NASA’dan özel bir davet aldı.


Barış Özcan Memes Nedir?

Barış Özcan Memes Nedir?

Memes akımı insanların sosyal medya hesaplarının profil kısmına yüklediği Barış Özcan ile ilgili komik fotoğrafların yüklenmesidir. Farklı farklı bu türden yüzlerce Barış Özcan pp'si bulabilirsiniz. Memes akımına ayak uydurun kişileri genellikle yorum kısımlarında bulabilirsiniz. Bir zamanlar oldukça popüler olsa da şimdilik daha az kullanıldığını söyleyebiliriz. Videolarında kaliteli konuları ele aldığı Barış Özcan, Youtube'da en sevilen kişiler arasında yer almaktadır.


Barış Özcan Nerede Yaşıyor?

Barış Özcan Nerede Yaşıyor?

İstanbul’da doğup büyümüş olsa da şimdilik eşi ve 1 çocuğuyla beraber Amerika’nın New York şehrinde yaşamaktadır. Barış Özcan Youtube kanalının 2021 yılında 5.36 milyon abonesi bulunurken, İnstagram’da 1,2 milyon ve Twitter’da ise 315 bin takipçiye sahiptir. Youtube’da 558.639.586 görüntüleme sayısına ulaşmayı başarmış durumda. Şimdiye kadar katılım sağladığı tüm konferanslarda 600’ün üzerinde konuşma yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.