Balance Gayrimenkul Balance Güneşli Projesi ve Satılık Ofis Fiyatları

Balance Güneşli, Balance Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Balance Gayrimenkul Balance Güneşli Projesi ve Satılık Ofis Fiyatları

" Balance Gayrimenkul "un İstanbul Güneşli’de inşa ettiği " Balance Güneşli " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

83 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Cadde Life iki blokta toplam 81 konuttan oluşuyor. Proje, plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofisler olmak üzere, 40 m2 ile 1700 m2 aralıklarında büyük ve küçük ölçekli şirketlerin her türlü ofis ihtiyacına cevap verecek.

İstanbul’un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Basın Ekspres Caddesi üzerinde yer alan Balance Güneşli, E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan eşsiz bir konumuyla dikkat çekiyor. Odağına insanı alan mimari detaylarla hazırlanan Balance Güneşli’nin en önemli özelliklerinden birisi kat bahçeleri. Her katta farklı metrekarelerde bulunan iki kat bahçesi, ofis ya da evden çok uzağa gitmeden bahçe konforunu sunuyor.

Balance Güneşli'de yüzde 20 peşinatla 60 ayda yüzde 0,70 oranında faizle vade yapılıyor.

Balance Güneşli projesinde sadece 40 m2 ile 1700 m2 arasında ihtiyaca göre ofisler bulunmaktadır.


Balance Güneşli Ofis Seçenekleri ve Fiyatlar

Balance Güneşli’de " 40 m2 – 1700 m2 " arasında seçenekler bulunuyor ve projede metrekare fiyatları " 5 bin 737 - 7 bin 283 TL " arasında değişirken, ofis fiyatları " 318 bin TL "den başlıyor.


Balance Güneşli Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Balance Güneşli'de yüzde 20 peşinatla 60 ayda yüzde 0,70 oranında faizle vade yapılıyor.


Balance Güneşli Nerede? (Konum ve Adres)

Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli/İstanbul


Balance Güneşli Projesi ve Örnek Daire

Balance GüneşliBalance GüneşliBalance Güneşli

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.