Bad Trip (2020) Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

2020 yapımı komedi filmi Bad Trip adlı filmi araştırıp inceleyerek siz NeOldu.com okurları için içerik haline getirdik.
Bad Trip (2020) Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bad Trip (2020) Filmi İncelemesi

2020 Şubat ayında yayınlanan film Bad Trip’in yapımcılarını, izleyici yorumlarını, oyuncu kadrosunu ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte Bad Trip hakkındaki detaylar.

1. Film ilk olarak 28 Şubat 2020 tarihinde gösterime girmiştir. Film uzunluğu tam 1 saat 24 dakikadır.

Bad Trip


2. Film fragmanı Orion Pictures orijinal YouTube hesabından 11 Ocak 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Yayınlanan fragman 1.321.398 kişi tarafından görünlenmiştir.

Bad Trip1


3. Bad Trip ,Kitao Sakurai tarafından yönetilen 2020 Amerikan gizli kamera komedi filmidir. Film yapımcıları Jeff Tremaine, Eric André, David Bernad ve Ruben Fleischer’dir. Yapımın başrollerini Eric André, Lil Rel Howery ve Tiffany Haddish paylaşıyor. Film menşei ise Amerika Birleşik Devletleri.

Bad Trip2


4. Filmin senaryosunu kaleme alan isimler Dan Curr,y Eric André ve Kitao Sakurai’dir. Film sinematografisini Andrew Laboy şarkılarını ise Joseph Shirley ve Ludwing Göransson üstleniyor. Film yanlışlıkla Amazon’da yayınlanmasıyla korsan versiyonları yayıldı ve film bunun ardından Netflix’e satıldı.

Bad Trip3


5. Bu komedi filminin oyuncu kadrosu şu şekilde; Eric André (Chris), Lil Rel Howery (Bud), Tiffany Haddish (Trina), Anthony J. James (Anthony), Michaela Conlin (Maria), Adam Meir (Bobo), Charles Green (Priest), Cory DeMeyers (Blind Guy).

Bad Trip4


6. Filmin odak noktası insanlara şaka yapan ve bunları gizlice kayda alan iki arkadaşın etrafında dönüyor.

Bad Trip5


7. Film konusunu ise iki arkadaşın ülke çapında çıktıkları komedi dolu maceralar. Bu maceralarda insanlara yaptıkları türlü şakalar ve şakalar sonucu başlarına gelen olumsuz olaylar olarak yorumlayabiliriz.

Bad Trip6


8. Bad Trip IMDB üzerinden 2.386 kişinin verdiği oy ile 6,6 puan almayı başarmıştır. Biz NeOldu yazarları olarak izlediğimizde güldüğümüz çok yer oldu. İzlemenizi tavsiye ediyoruz.

Bad Trip7


Bad Trip (2020) Hakkındaki İzleyici Yorumları

? Bu, şovun hayranı olan veya gizli kamera şakalarını seven herkesin mutlaka izlemesi gerekir. Büyük bir Eric Andre hayranı olarak, bu film beklediğim her şeyi ve daha fazlasını sundu. Eric Andre şovundaki şakalar kadar iyi ya da daha iyisi olduğunu söyleyebilirim. O kadar çok gülüyordum ki bazı kesimlere ağlıyordum. Şakaların düzenlenme şekli ve insanlardan aldıkları tepkiler inanılmaz. Borat'ı izlediğimden beri bir filmde bu kadar gülmemiştim. 8 / 10


? Borat'ın büyük bir hayranıysanız, o zaman sonsuz, kaba, sahnelenen şakalar, bu tür mizahı takdir edenlere gerçekten hitap edecek. Bu film, dost bir yol gezisi filmi olan Borat ile aynı damarda. Kahramanımız, bir gün işteyken çocukluğunun ezildiğini görür ama kendi aptallığı yoluna girer. Kaçırdığı şansından yakınıyor ve onlara yeniden bağlanma fırsatı sunulduğunda, engel ne olursa olsun, en yakın arkadaşıyla bunu gerçekleştirmenin bir yolunu buluyor.


? Tıpkı Borat gibi, filmdeki tüm ana karakterler, masum bir halkın üzerine gagları kaldırırken düz bir şekilde oynuyor ve karakterde kalırken zarfı gerçekten ne kadar zorladıklarından oldukça etkilendim. Hikaye çizgisi denenmiş ve gerçek bir çizgi ama tüm şakalar o kadar abartılı ve çirkin olduğu için yardım edemedim ama sonuna kadar güldüm. Kaba şakaları seviyorsanız. Hızlı ve kaba o zaman bu hayal kırıklığına uğratmayacak.


? Kağıt üzerinde bu film (ve buna film demek gerçekten zor) eğlenceli bir fikir gibi görünüyor - "Aptal ve Dumber" ile aynı hikaye var (sahne açısından bile) + Sacha Baron Cohen, canlı tepkiler ve Eric Andre kendisi, ilk günden beri sevdiğim şovu. FAKAT. Gerçekte "Kötü Yolculuk" şaşırtıcı bir şekilde yetersizdi. Konu, oyunculuk ve karakter gelişimi son derece kötüydü (ve evet, buna çok ihtiyacı olmayan bir komedi için bile).


? Büyük şakaları seviyorsanız, eğlenceli bir arkadaş hareketinden hoşlanıyorsanız, buna bayılacaksınız. Bad Trip iyi bir saatti. Tiffany Haddish harikaydı! Birkaç sahne ve hafifletilebilecek birkaç replik vardı. (Hayvanat bahçesi sahnesi hemen akla geliyor.) İhtiyatlı değilim ama komik ve ikinci sınıf bayağılık arasındaki çizgi bence birkaç kez aşıldı ... ama Bad Trip'i önermemek için yeterli değildi. 


? The Eric Andre Show'u kesinlikle seviyorum ve filmlere bayılıyorum, gizli kameralar ve her şey olduğu, çok küçümsenmemiş bir tür film, o günlerde müthiş Jackass filmleri vardı ve bir süre önce Bad Grandpa, bu bir serseri onlar artık onları yapma. Neyse ki bu film kesinlikle sunar, çok komik ve hızlıdır. Eric ve Lil Rel birlikte harikalar, özellikle Eric Andre, bu adam bir efsane. Bu tarzdaki filmleri seviyorsanız ve Bad Grabdpa'yı seviyorsanız ve gizli kamera şaka filmlerini seviyorsanız, kesinlikle bunu izleyin. Değişiklik için gerçek bir komik film.


? Bu temelde, düşük bütçeli kötü bir romantik komedi izlemek gibi. Ama bunu komik kılan, çekirdek aktörlerin normal insanlarla etkileşime girmesidir. Ve Eric Andre olduğu için, ne kadar ileri gideceklerini asla bilemezsiniz. İncelemeler biraz karışık ve sanırım gerçekten seyircilerle ilgisi var. Bazı insanlar bunu kusmak, tecavüz etmek ve kişisel alanı istila etmek için olgunlaşmamış bulacak. Ama asırlardır izlediğim en iyi komedi. Görünüşe göre onu ya seveceksin ya da ondan nefret edeceksin.


? Daha fazlasını umuyordum ama "Kötü Yolculuk" gerçekten kötü bir yolculuk. Dağınık kahkahalar size atılıyor ve bu şakalar sırasında değil. . Bu gizli kamera komedisinde, iki arkadaş bir rutinde sıkışıp kalan iki ülke arasında NYC'ye bir yolculuğa çıkar ve hikayenin gerçek şakalar düzenlemesine izin verir. . Eric André'nin "Kötü Yolculuğu" ihtiyacımız olan bir film değil. Ayrıca, bu tür filmleri hala kim izliyor? André, Lil Rel Howery ve Tiffany Haddish'in yetenekli üçlüsü kötü bir şekilde kullanılır ve sonuç utanç verici, tuhaf ve orijinal değil.


Bad Trip (2020) Oyuncuları ve Başrolleri

Eric Andre – Chris

Eric Andre, Amerikalı karakter oyuncusu, komedyen, televizyon sunucusu, yazar ve yapımcıdır. En çok Adult Swim komedi dizisi The Eric Andre Show'un yaratıcısı, sunucusu ve yardımcı yazarı olarak bilinir. 26’dan fazla yapımda rol almıştır ve şu an 37 yaşındadır.

Eric Andre


Lil Rel Howery – Bud

Profesyonel olarak Lil Rel Howery olarak bilinen Milton Howery Jr., Amerikalı bir aktör ve komedyendir. Howery, NBC'nin televizyon komedi dizisi Carmichael Show'da Robert Carmichael ve korku filmi Get Out'da TSA memuru Rod Williams olarak rolleriyle tanınıyor. Şu anda 40 yaşında ve 40’tan fazla yapımda rol aldı.

Lil Rel Howery


Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2020

Kategori: Komedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.