Bad Boys for Life Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Aksiyon komedilerinin son zamanlarda arttığı bu dönemde Bad Boys for Life adlı filmi inceleyerek içerik haline getirdik.
Bad Boys for Life Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bad Boys for Life Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bilall Fallah ve Adil El Arbi’nin yönetmenliğini yaptığı bu Aksiyon, komedi ve suç kategorili filmi NeOldu.com okurları için araştırma listemize alarak yapımın oyuncu kadrosunu, konusunu, yapımcılarını ve izleyici yorumlarını derledik. İşte detayları.

1. 24 Ocak 2020 tarihinde beyaz perdeye yansıyan yapım 2 saat 4 dakikalık bir uzunluğa sahip. Aksiyon komedi yapımı olduğu için sıkılmadan izleyeceğiniz bir yapım diyebiliriz.

badboysforlife


2. Sony Pictures Entertainment’in orijinal YouTube hesabından yayınlanan ilk fragmanı 15.258.708 görüntülenme alan filmin 2. Orijinal fragmanı ise 6.156.296 izlenme alarak olumsuz yorumlara maruz kaldı.

badboysforlife1


3. Adil ve Bilall’in yönetmenliğini yaptığı filmin yapımcıları arasında aynı zamanda başrol oyuncu olan Will Smith bulunuyor kalan iki yapımcı ise 45’ten fazla prodüksiyonu bulunan Jerry Bruckheimer ve Charlie’s Angels, Zombieland Double Tap yapımlarını üstlenen Doug Belgrad. Filmin senaryosunu Peter Craig ve Joe Carnahan kaleme alırken şarkılar ise Lorne Balfe tarafından yapılmış.

badboysforlife2


4. Filmin kaliteli aktör ekibinin bir kısmı şöyle; Will Smith (Mike), Martin Lawrence (Marcus), Vanessa Hudgens (Kelly), Alexander Ludwing (Dorn), Charles Melton (Rafe), Paola Nunez (Rita), Kate del Castillo (Isabel Aretas), Nicky Jam (Zway-Lo), Joe Pantoliano (Captain Howard), Theresa Randle (Theresa) ve DJ Khaled (Manny).

badboysforlife3


5. Filmin odak noktası ise uyuşturucudan nefret eden iki polisin uyuşturucuya karşı verdikleri mücadeleyi komik ve aksiyonu bol şekilde ele alması.

badboysforlife4


6. Dizinin konusu ise Mike Lowery ve Marcus Burnnet adlı narkotikten sorumlu olan iki polis hem kendi hayatları ile ilgilenmek hem de uyuşturucu kartelliği yapan Armando Armas’ı yakalamak zorundadırlar. Bu zorlu yolda başlarına gelen komik ve aksiyon dolu olayları ekrana yansıtması oluyor.

badboysforlife5


7.  Rotten Tomatoes üzerinde %77 eşleşme alan yapım IMDB üzerinden ise 117.909 kişinin oyu ile 6,6 puan alarak geçerli oyu toplamış bulunuyor. Bizim izlerken hem eğlendiğimiz hem uzun ancak çerezlik bir yapım dediğimiz filmi izlemenizi tavsiye ediyoruz.

badboysforlifee


Bad Boys for Life Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Öncelikle şunu söylemek lazım: bence bu film diğer iki filmi izlemiş, hatta mümkünse yayımlandıkları yıllarda izlemiş olan insanlara hitap eden bir aksiyon filmi. Normal şartlarda "bad boys serisi sevdiğim filmlerdendir" demeyen bir insanı tatmin edecek seviyede bir aksiyon filmi değil ne yazık ki. O yüzden hali hazırda sevenler için yazıyorum: çok bekledik, çok sevdik. Serinin temel unsuru dostluk ve mizah, aksiyon da üçüncü sırada gelsin. 


👤 Klişelerle, malkoçoğlu filmlerinde bile bulunan saçmalıklarla dolu film. Tabi ki nostaljik duygularla izledim ve sevdim :) michael bay yavşağının yine cameo olarak kendini kaktırması ve reggie detayları gülümsetti. Yaşlandım amk... ikincisinin dvd'sini 2004'te zor belâ topladığım surround sistemde izleyip başım dönmüştü. Umarım onun gibi bir dublâj yaparlar buna da. dublâjlı seyretmeyi sevdiğim birkaç filmden biriydi. Devamına gerek yok ama, burda bırakırlarsa tam tadında olur. die hard da 3. filmde bıraksa çok güzel olacaktı ama kısır holivud sıçtı içine, buna da yapmazlar umarım.


👤 Türk sineması ile Holywood temalarını birleştirdikleri bir film haline evrilmiş. Üzücü sahne bol olsa da akabinde moral bulup hemen neşelendikleri komedi sahnelerini de bolca bulmak mümkün. Serinin 3. filmiymiş ben 3.yü izledim geri kalanını izlemesem de olur. Will Smith 52 yaşında olduğu için yine çok genç rolü verilerek absürt kaçacağını anlamış olsa gerek bu sefer yasak aşk sonrasında büyücüden bir evlat peydahlatmış ama bu herif de tam bir suç makinesi olmuş. Sadece öldüreceği adamların canını alıyor onun dışındakileri masum öldürmem diye es geçiyor. 


👤 Spoiler: alexander ludwig gözüme tanıdık geldi. Bizim the vikings dizisindeki ayıyı alt eden bjorn lothbrok gelmiş de teknoloji uzmanı olmuş. Ad amı orta çağdan aldınız ve böyle hemen z kuşağı yaptınız resmen helal olsun. Her şey iyiydi güzeldi de o kalın kolonu yıkarak balkondaki silahlı barzoyu indirmesi biraz fazla abartı değil miydi?


👤 Spoiler: Smith ve Lawrence hala sorun çıkaran iki orta yaş polisi oynadığı için Bad Boys filmlerine hepimiz aşinayız. Araba kovalamacaları, patlamalar ve çok sayıda "düşmanına ölüm" gibi pek çok aksiyon var. Bu filmi açıklamak gerçekten zor, çünkü bir Martin Lawrence ve Will Smith filmi ve "Bad Boys" temasının ikinci devamı. Filmin konusu gerçekten şaşırtıcı ve bu filmdeki düşmanın düşman olmadığını öğrendiğinizde, ama .... HA! İkinci filmi hiç sevmedim ama üçüncü film gerçekten çok iyi! Çekimleri ve yerleri seviyorum. 


👤 Bu ihtiyacımız olmayan devam filmlerinden biri. Bir sürü sonsuz atış, gereksiz kovalamacalar, anlamsız eylem. Bu filmin hepsi bu. Oyunculuk sıkıcı, yazı korkunç ve hikaye daha da kötü. Bu filmin 7 puan aldığını görmek çok üzücü. Sinemaya hakaret. Zaman ve paradan tasarruf edin. ÖMÜR BOYU kötü çocuklardan UZAK DUR !!!


👤 Korkunç bir film. Senaryo korkunç! Çok sayıda şapşal! Bunun için para aldılar mı? Eğlenceli bile değil. Oyunculuk yok ... sadece dalga geçiyorum. Özet: Kopyalanmış ve tahmin edilebilir. Midem bulanıyor.


👤 İtiraf etmeliyim ki çok beklemiyordum, beğendiğim ilk ikisini çoktan görmüştüm, bu kadar zaman sonra neden bir tane daha yapacağımı düşündüm. Ama hoş bir şekilde şaşırdım. İyi bir ikili ile çok iyi bir film, kesinlikle bunu dvd koleksiyonuma eklemeliyim.


Bad Boys for Life Filminin Oyuncu Kadrosu ve Başrolleri

Will Smith – Mike

Dünyanın en ünlü oyuncularından bir tanesi olan Will Smith 70’ten fazla yapımda bulundu. 52 yaşındaki oyuncu kariyerine devam ediyor ve eminiz hepiniz Ben Efsaneyim filminden bu adamı tanıyorsunuz.

Will Smith


Martin Lawrence – Marcus

55 yaşındaki Amerikan kökenli ünlü komedyen 1990 yılında başrol oyuncusu olarak Hollywood kariyerini başlattı ve tanındı. En ünlü olduğu yapımlar ise Bad Boys serisi, bu zamanada kadar 50’den fazla yapımda yer aldı.

MartinLawrence


Vanessa Hudgens – Kelly

31 yaşındaki güzel oyuncu, oyunculuğun yanında şarkıcılık ve yapımcılıkta yapıyor. 30’dan fazla yapımda rol almıştır. Hala devam eden TV programları vardır. Kendini ilk olarak Lise Müzikali film serisinde Gabriella Montez’i oynayarak tanıttı.

Vanessa Hudgens


Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2020

Kategori: Suç – Aksiyon – Komedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.