Babil Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ay Yapım imzalı, oyuncu kadrosuyla göz dolduran Babil dizisi 17 Ocak akşamı Star TV ekranlarında seyircisiyle buluştu. İşte daha ilk bölümüyle izleyiciyi kendine bağlayan Babil dizisi hakkında her şey!
Babil Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Babil Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Uzun bir aradan sonra sanıyoruz ki yıllar sonra da olsa adından bahsettirecek o yeni dizi sonunda hayatımıza girdi. 17 Ocak akşamı Star TV ekranlarında seyirciyle buluşan ve daha ilk bölümüyle seyirciyi ekran karşısına kitlemeyi başaran Babil dizisi, dev oyuncu kadrosuyla ve muhteşem oyunculuklarıyla uzun bir süre konuşulacak gibi görünüyor. Sizler için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde İlk bölümün ardından verilen olumlu tepkiler sonrasında biraz Babil dizisinden bahsetmek istedik. İşte birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren bu dizi hakkında izleyici yorumları ve tüm merak edilenler...

babil-dizisi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler.gif


Psikolojik gerilim ve dram türündeki Babil, 2020 yılının en sevilen dizilerinden biri olacağının 17 Ocak akşamı yayınlanan ilk bölümüyle sinyallerini verdi. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu Babil dizisinin başarılı senaryosunu ise Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. 

babil-.jpg


'Yüksek kaşeli' oyuncular olarak nitelendirebileceğimiz muhteşem bir oyuncu kadrosuna sahip Babil dizisinin başrollerinde; Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta yer alıyor. Doğrusu Halit Ergenç ve Ozan Güven'i bir dizide bir araya getirmek şimdiye kadar neden hiçbir yapımcının aklına gelmedi diye aklımızdan geçirsek de, bu diziyi izlerken kendimizi sürekli bunu sıkça düşünürken buluyoruz. Aralarındaki inanılmaz uyum ve oyunculuklarının birbirini destekleyişi izleyenlerin gözünden kaçmıyor.

babil-dizisi-oyunculari.jpg


Sürükleyici konusu itibariyle Babil, Breaking Bad ve bir Netflix yapımı olan Ozark dizisine benzerliğiyle izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizide Halit Ergenç (İrfan), üniversitede hoca olan ve kısa bir süre önce hakkında soruşturma açılan geçmişi sıradan sayılabilecek bir adamken, Ozan Güven (Egemen) ise gizemli geçmişiyle merak uyandıran tehlikeli işler peşinde ve oldukça cesur bir karaktere hayat veriyor. Dizideki kadın karakterlerin ise geçmişte bağları olduğunu ilk bölümden anlayabiliyoruz. 

babil-dizisi-hakkinda.jpg


Babil, proje aşamasındayken dijital bir platformda yayın kararı almış fakat sonrasında Ergenç ve Güven'in yaptığı açıklamadan öğrendiğimiz kadarıyla dizinin vermek istediği mesajı ulusal kanalda veriyor olmasının daha iyi olacağı kanaatine varılmış. İnsanların parayla olan imtihanları ve bir insanın çocuğu için ne kadar değişebileceği temalarının altını çizen bu dizi ilk bölümüyle bile şimdiden televizyon izleyicisini ekranlara kitlemeyi başardı.

ozan-guven-002.jpg


Oldukça idealist bir ekonomi profesörü İrfan'ın haksız yere işinden kovulması ve sonrasında oğlu Deniz'in hastalanmasının ardından altüst olan hayatlarına dahil olduğumuz diziyi izlerken gerim gerim geriliyoruz. Gelecek bölümlerde gelişecek olan karanlık macerayı merak ederken ilk bölümde altı çizilen İrfan karakterinin anlattığı ponzi sistemi oldukça dikkatimizi çekiyor. Belirli bir dolandırıcılık planının ilmek ilmek işleneceğinin sinyallerini veren Babil, dev kadrosuyla dillerimize dolanmaya şimdiden başladı bile!

babil-star-tv.jpg

Önerilen İçerik; Breaking Bad Hakkında Çok Şaşırtıcı 10 Gerçek
NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum