Aytekin Şenlikoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

2013 yılından beridir Akparti bünyesinde Giresun Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Aytekin Şenlikoğlu hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Aytekin Şenlikoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Aytekin Şenlikoğlu Biyografisi

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan belediye başkan adaylarının adlarını açıklamaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun belediye başkan adayı olarak Aytekin Şenlikoğlu'nun ismini açıkladı. Giresun Belediye Başkan Adayı olan Aytekin Şenlikoğlu kimdir?

aytekin-senlikoglu-biyografisi.jpg


Aytekin Şenlikoğlu Özel Hayatı

Aytekin Şenlikoğlu oldukça başarılı bir kariyer geçmişine sahip, mesleğinde başarılı bir avukattır. 25 yıllık evli olan Ak parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, aynı zamanda 4 çocuk babasıdır. Akparti teşkilat görevlerinin yanı sıra Şenlikoğlu, halen Giresun'da serbest avukatlık görevini yerine getirmektedir.

aytekin-senlikoglu-ozel-hayati.jpg


Aytekin Şenlikoğlu Eğitim Hayatı

Akparti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Abacıbükü İlköğretim okulundan mezun olduktan sonra 1990 senesinde de Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olmayı başarmıştır. Eğitim hayatı boyunca oldukça çalışkan ve zeki bir öğrenci olarak anılan Aytekin Şenlikoğlu çok başarılı bir eğitim hayatı geçirmiştir.  Lise yaşantısından sonra Ak parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Konya Selçuk Üniversitesi hukuk fakültesini kazandıktan sonra, üniversiteyi de başarıyla bitirmeyi başarmıştır. Daha sonra 1997 senesine hukuk alanında uzmanlık alan Şenlikoğlu, 1998 yılında avukatlık stajını başarılı bir şekilde tamamlayarak mesleğe ilk adımını atmıştır. Bunun yanı sıra, Şenlikoğlu, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sosyoloji bölümü son sınıf öğrencisidir.

aytekin-senlikoglu-egitim-hayati.jpg


Aytekin Şenlikoğlu Siyasi Hayatı

2001 yılında Akparti'ye katılan Şenlikoğlu, Giresun kurucu il başkan yardımcılığı ve sosyal işler başkanlığı görevini yürütmüştür. Bir süre bu görevleri yürüten Şenlikoğlu sonrasında, Akparti yönetimindeki Giresun İl Teşkilatı başkanlığını yürütmüştür. 2004 yılında ise Giresun Ak parti İl Başkanlığı görevini 2006 yılına kadar başarıyla yürütmüştür. 2006 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla görevini devretmiştir. 2009 yılındaysa yeniden Giresun İl Başkanlığına getirilen Aytekin Şenlikoğlu, 2013 yılından beridir Ak parti bünyesinde Giresun Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir. 

aytekin-senlikoglu-siyasi-hayati.jpg

Önerilen İçerik;

 2019 Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adayları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.