5 Nisan Avukatlar Günü Mesajları – En Güzel Avukatlar Günü Sözleri ve Mesajları

Her sene 5 Nisan tarihi Avukatlar Günü olarak kutlanır. Bu güzel günü siz de sevdiklerinizle kutlayabilin diye sizler için en güzel, kısa, resimli ve anlamlı avukatlar günü mesajları içeriğini derledik. İşte en güzel avukatlar günü mesajları ve sözleri…
5 Nisan Avukatlar Günü Mesajları – En Güzel Avukatlar Günü Sözleri ve Mesajları

Avukatlar Günü Mesajları ve Sözleri

“Avukatlar Günü nasıl ortaya çıktı?” sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Avukatlar Günü, İzmir’de 5 Nisan 1958 günü yapılan Ticaret Odası toplantısından sonra ortaya çıkmıştır. Ticaret Odası 2 günlük toplantı sonucunda Barolar Birliği’nin kuruluş çalışmaları başlamıştır. Bu süreçte yapılan araştırmalarla ilk olarak İstanbul Barosu’nun 5 Nisan 1878’de toplanıp genel kurul yapmış olduğu anlaşılmış ve 5 Nisan, Avukatlar Günü olarak belirlenmiştir. 5 Nisan Avukatlar Günü için bizler de NeOldu.com olarak tıpkı güzel sözler ve özlü sözler içeriklerinde olduğu gibi en güzel, kısa, resimli ve anlamlı Avukatlar Günü mesajları ve sözlerini bir araya getirdik. İşte en güzel Avukatlar Günü mesajları ve sözleri...

Sayfamızda en güzel ve etkileyici avukatlar günü mesajları ve sözleri yer almaktadır.

1. Hak ve hukukumuzu koruyan avukatlarımızın, avukatlar gününü kutlarım.

2. Hukuk devletinin olmazsa olmazı yargı erkinin temel tası ve en büyük güvencesi olan, savunma mesleğinin temsilcileri olan avukatlarımızın bu özel gününü kutlarım.

3. Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi arzusu ile avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlarım.

4. Kutsal Savunma Hakkımızın Temsilcileri; Değerli Avukatlarımızın Avukatlar Günü Kutlu Olsun!

5. Haklının ve ezilenin yanında dimdik ayakta duran ve tüm gücünü kullanan avukatlarımıza selam olsun. Avukatlar Gününüz kutlu olsun.

Avukatlar Günü Mesajları – En Anlamlı Avukatlar Günü Sözleri ve Mesajları

Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli bir görev yapmaktadırlar. Bu vesile ile tüm Avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum.

Avukat olarak gerçeğin gücünü kovalayan tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü kutlu olsun.

Güvenliğimizin teminatı olan tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutluyorum.

Hukuk sisteminin en dayanıklı zincirleri olan cansiperane bir şekilde hakkın peşinden giden tüm avukatların Avukatlar Günü kutlu olsun.

Meslektaşlarımız ve haklarını savunduğumuz 82 milyon vatandaşımızın Avukatlar Günü kutlu olsun.

Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesi olan siz değerli avukatlarımızın 5 Nisan avukatlar gününü kutlar saygılar kutlarım.

Hiçbir şey bir devleti kendi kanunlarını ihlal etmekten daha hızlı yıkamaz. -Thomas Clark. Avukatlar Gününü kutlarım.

Hukuku üstün kılmak için savaşan hak ve adaletten yana olan hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Hukuk sisteminin önemli yapı taşları içerisinde olan avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü kutlu olsun ve başarılarınız daim olsun...

Adalete ve adil yargılamaya bir gün herkesin ihtiyacı olabilir. Avukatlar Gününü kutlarım.

Hak bilen, doğruyu gözeten, adalet mücadelesinde canı gönülden çalışan tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü kutlu olsun.

Adaletin güçlüden değil haklıdan yana olması dileğimle, tüm hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Hukuksuzlukların giderek arttığı hukukun istisna olduğu bir dönemde kalan hukuk namına hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Haklının ve ezilenin yanında dimdik ayakta duran ve tüm gücünü kullanan avukatlarımıza selam olsun. Avukatlar Gününüz kutlu olsun.

Müslüman ülkelerdeki adaleti sorduklarında, onlara Hz. Ömer öldü deyin! Benim ve tüm hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Adalet mülkün, savunma adaletin temelidir. Avukatlık, etkin ve yetkin savunmanın, hak ve özgürlüklerin önemli bir güvencesidir. Tüm meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum.

“Adil bir avukat karanlığa meydan okuyan güneşe benzer.” Adalet duygusuna sahip, hakkın ve hukukun yanında yer alan tüm avukatların, avukatlar günü kutlu olsun.

Haksızlıkların karşısında bıkmadan, usanmadan verdikleri onurlu hukuk mücadelesinde tüm avukatlarımıza başarılar diliyor, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum.

Toplum içerisindeki adaletin yapı taşlarından birisi olan ve işlerini hakkı ile yapıp mazlumların yanında yer alan tüm avukatların Avukatlar Günü kutlu olsun.

Daima adaleti, hakkı ve hukuku gözeten avukatlarımızın ve hukuk camiamızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.

Avukatlar Günü Mesajları Sözleri

Her zaman haklının yanında duran, mağduru kuvvetliye karşı savunan, ruhunu ve para mevki için satmayan, riyayı, şakşakçılığı, yalancılığı olmayan ve mesleğini dürüstçe, onurla, kuvvetle korkmadan yerine getiren, ruhu iyi, gönlü zengin avukatların Avukatlar Günü kutlu olsun.

Avukat mazlum için bir sığınaktır… Tüm hukukçularımızın avukatlar gününü kutlarım.

Avukatlar adaletin yapı taşlarındandır… 5 Nisan Avukatlar Gününüz kutlu olsun.

İyi bir avukat, adaletin yıldızlarındandır.

Avukatlar Günü Mesajları Sözleri

Belki avukatlar ile yükselmez bir ülke, ancak şu unutulmamalıdır ki zirvede durmasana yardımcı olabilecek bir meslek gurubudur…

Avukat çetrefilli oyunları bozan bir neferdir…

Adil bir avukat karanlığa meydan okuyan güneşe benzer…

Oku evlat avukat ol, haksızlığa barikat ol, paraya pula köle olma, hakkı savun hakikat ol… Avukatlar Gününüz Kutlu Olsun…

Avukatlar Günü Mesajları Sözleri

Ne zulüm, ne merhamet yalnızca adalet… Avukatlar Gününüz kutlu olsun…

İnsancıl olmadıkça adil olamazsın. Avukatlar günü kutlu olsun…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.