Krallıklar Arasındaki Savaşların 11 En İyi Askeri Animesi

Krallıkların savaşlarına katılmaya ne dersiniz. Sizler için en iyi askeri animeleri derledik. Bu animeleri izlerken bir asker gibi savaşta olacaksınız.
Krallıklar Arasındaki Savaşların 11 En İyi Askeri Animesi

Bir orduda bulunmak ve imparatorluğunuzu korumak ister misiniz? Sizler için en iyi askeri animeleri derledik. Listemizde yer alan animeleri izlerken kendinizi bir ordu komutanı olarak bulacak, krallıklar arasındaki savaşlara katılacaksınız. 

İşte 11 En İyi Askeri Anime...

1. Area 88

Askeri Animeler
Orta Asya’nın derinliklerinde Asran krallığının bulunduğu ve savaşın hüküm sürmekte olduğu bir ülke bulunmaktadır. Bu savaşta imzalamış oldukları anlaşma ile savaş pilotları asker olarak çalışmak zorundadır. Makoto ismindeki fotoğraf muhabiri alan 88 olarak bilinen hava üssüne doğru yola çıkmıştı. Shin ile aralarındaki geçen tuhaf çekim ile alanda kalarak birbirinden ilginç hikayelere tanık olur.

TürAksiyonDram
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2004
OyuncularChris
Patton
John
Swasey
John
Gremillion

2. Azur Lane

Askeri Animeler
Siren ismindeki güçlü bir düşman denizlerin ortasında belirmişti. Düşmanlarla savaşmak için Azur Lane isminde bir asker birliği kuruldu. Azur Lane’in içerisinde farklı kişiliklere ve idealleri savaş gemileri olan insanlar bulunmaktadır. Savaş gemileri ile Siren birliğinin saldırılarını direk olarak durdurabilmektedir.

TürAksiyonDram
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularMai
Nakahara
Yui
Ishikawa
You
Taichi

3. Berserk

Askeri Animeler
Kara Kılıç Ustası ismindeki Guts, boynundaki şeytani bir damga nedeniyle kendisine ilgi duyan iblisler tarafından takip edilmektedir. Guts’un amacı sevgilisini Casca’yı bu lanetten kurtarmaktır. Diğer bir amacı ise kendisini ve eski Paralı Askerler Grubu’nu kendi şeytanı güçlerini elde etmek için kullanan en iyi arkadaşı Griffith’ten intikam almaktadır.

TürAksiyonMacera
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2016
OyuncularMax
Mittelman
Sarah Anne
Williams
Erik Scott
Kimerer

4.  Mars Red

Askeri Animeler
1932 yıllarında vampirlerin hükmü bulunmaktaydı. Vampirlerin sayısı her geçen gün artarken, Ascra isminde yapay bir kan kökeni de ortaya çıkmıştı. Japon hükümeti insanların başının bela içerisinde olduğuna inanarak Kod Sıfır isminde bir ordu kurar. Ordunun amacı vampirleri arayıp onları yok etmektir. Fantastik askeri anime türlerinin bir numarası olabilecek bu yapımı izlemenizi öneririz. 

TürAksiyonFantastik
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularCiaran
Strange
Jun’ichi
Suwabe
Miyuki
Sawashiro

5. Strike Witches: Road to Berlin

Askeri Animeler
İstilacı uzaylı türü olan Neuroi yeniden gün yüzüne çıkmıştı. Neuroi’nin hedefi Avrupa’dan Berlin’i silmektir. Fuso Donanmasının amacı ise Berlin’i korumaktır. Hem düşmanlar hem de ordu Strike teknolojisini tamamlanmamış zaferini engelleyemez.  

TürAksiyon
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2020
OyuncularJamie
Marchi
Cristina
Valenzuela
Brent
Mukai

6. Code Geass

Askeri Animeler
Britanya İmparatorluğu Japonya’ya savaş açmıştı. Japonya, Britanya ordusunun yeni silahına karşı hiçbir şey yapamaz ve istila edilir. Japonya’da yaşayan Britanyalı Lelouch, Britanya’yı yok etmek üzere büyük bir yemin eder. Savaştan yedi yıl sonra Lelouch lise öğrencisiydi. O satranç oynamak ya da kumar oynamak için okuldan kaçar. Bir gün askeri bir sırrı çalan teröristler Lelouch’a rastlar ve İngiliz görev gücü üyesi olan Suzaku hepsini yakalar. Takımın geri kalanı ona ihanet ettiği için ise vurulur. Silahlı animeler türüne ait olabilecek bu yapımda aksiyona doyamayacaksınız. 

TürAksiyonDram
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2006
OyuncularJun
Fukuyama
Takahiro
Sakurai
Johnny
Yong Bosch

7. Pumpkin Scissors

Askeri Animeler
Ateşkes, Kraliyet İmparatorluğu ile Frost Cumhuriyeti arasında son vermişti. Üç yılın ardından İmparatorluk hala açlık, salgın hastalıklar ve haydutlarla uğraşmaktadır. Savaş yardım çabalarına yardımcı olmak isteyen İmparatorluk, Balkabağı Makası olarak bilinen İstihbarat Ordusu’nu yaratır.

TürAksiyonMacera
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenRyoutarou
Iwanaga
OyuncularGray
G. Haddock
Samantha
Inoue Harte
Michael
C. Pizzuto

8. Hisone to Maso-tan

Askeri Animeler
Dürüst ve masum Hisone Hava Savunma Birimi’nin Gifu Üssü’nde bulunan bir Savunma Birimi çaylağıdır. İnsanları saf sözlerle istemeden incittiği gerçeği ile mücadele etse de Hava Savunma Birimi’ne katılma konusunda kesindir. Bu kararı onu tamamen etkilediğinde Hisone günler sonra pilot olarak seçilmiştir.

TürFantastikBilim Kurgu
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenShinji
Higuchi
Mari
Okada
OyuncularMisaki
Kuno
Tomoyo
Kurosawa
Matsunojo
Kanda

9. Youjo Senki

Askeri Animeler
Savaşın ön saflarında yer alan sarı saçlı ve mavi gözlü bir kız… Kendisi peltek diliyle orduya komuta etmektedir. Aslında o kendisine Tanrı diyen gizemli bir varlığın öfkesinden bir kız çocuğu olarak doğan iş adamıdır. Kendi kariyerine her şeyden çok önem veren bu kız, imparatorluk ordusunun büyücüleri arasındaki en tehlikeli varlık içerisine girer.

TürAksiyonMacera
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2017
OyuncularMonica
Rial
Amber
Lee Connors
Aoi
Yuki

10. Valkyria Chronicles

Askeri Animeler
İmparatorluk güçleri küçük sınır kasabası Bruhl’a saldırdığında General Belgen’in oğlu Welkin, Kasaba Gözcüsü Alicia’yla birlikte savaşmak zorundadır. Welkin’in evlatlık kız kardeşi Isara ile birlikte, Gallia’nın başkentine kaçarlar. Ardından ise ülkenin askeri güçlerine katılırlar. Yeni kurulmuş olan Squad 7’nin üyeleri olarak işgalci İmparator ile savaşmaya başlarlar.

TürAksiyonDram
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenMichiko
Yokote
OyuncularMarina
Inoue
Chiba
Susumu
Takahiro
Sakurai

11. Jormungand

Askeri Animeler
Komutan animeleri türlerine ait bir anime arıyorsanız, bu yapım tam da size göre. Koko ve çoğu eski ordu çalışanı, görünürde nakliye şirketi olan HCLI ismindeki silah kaçakçılığını yapmaktadır. Koko grubunun yeni üyesi olan Jonah ile uğraşmaktadır. Jonah’ın ailesi kaçakçılar tarafından öldürülmüştür ve ondan iyi silah kullanan birisi bulunmamaktadır. Jonah ailesini öldürenleri bulmak için, dünya barışı adına silah kaçakçılığı yapmaya başlar.

TürAksiyonSuç
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2012
OyuncularShizuka
Ito
Mutsumi
Tamura
Wataru
Hatano

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.