Asım Kalelioğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

1956 yılında Uşak'ta doğan Asım Kalelioğlu Ankara Hacettepe Üniversite Maden Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Bu içeriğimizde Asım Kalelioğlu hakkında merak ettklerinize yer verdik.
Asım Kalelioğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Asım Kalelioğlu Biyografisi

1956 yılında Uşak şehrinde dünyaya gelen Asım Kalelioğlu, eğitim hayatının ilkokul ve ortaokul dönemini de Uşak şehrinde geçirmiştir. Lise dönemini İzmir'de, üniversite dönemini ise Ankara Hacettepe Üniversite Maden Mühendisliği bölümünü okuyarak eğitim hayatını tamamlayan Asım Kalelioğlu, 1980 yılına gelindiğinde şimdiki eşi yine Uşak doğumlu olan Hasibe Serdaroğlu ile evlenmiştir. Murat ve Aslı adında iki çocuk babasıdır. 

asim-kalelioglu-biyografisi.jpg


Uşakspor Kulübü

Uşak şehrinde oldukça aktif bir şekilde görev almakta olan bir iş adamı iken CHP teşkilatına katılan Asım Kalelioğlu, 2002 ve 2008 yılları arasında Uşakspor kulübüne başkanlık da yapmıştır. 2011 yılına gelindiği zaman kendi şehrinde bir iş adamı olarak pek çok zorluk ile karşılaştığını dile getiren Asım Kalelioğlu, bu zorlukların en başında ise FETÖ'nün olduğunu belirtmiştir.

usakspor-kulubu.JPG


Şirketi Kapatma

Fettullahçı Terör Örgütü tarafından 2011 yılında başlayan ve 2 yıllık süreçte sürekli olarak zorluklarla karşılaşan Asım Kalelioğlu, 2013 yılına gelindiği zaman devlet desteğini arkasına almış olan bu terör örgütü karşısında daha fazla dayanamamıştır. 2013 yılı içerisinde kendi emeği ile kurmuş olduğu şirketini kapatmak zorunda kalan iş adamı Asım Kalelioğlu, CHP içerisinde aday adaylığını açıklayarak parti içi görev almaya da başlamıştır.

sirketi-kapatma.jpg


Asım Kalelioğlu'nun CHP Adaylığı

Uşak şehrinde belediyecilik bakımından birçok şeyin doğru dürüst uygulanmadığını düşünen iş adamı, Cumhuriyetçi, Atatürkçü ve laik ilkelere bağlı kalarak bu anlayışı şehre aşılamak istediğini dile getirerek CHP'den aday adayı olmuştur. Şehir içerisinde oluşturulacak olan sinerji, takım ruhu, dürüstlük ve iş bilirlik ile Uşak ve Uşak halkına hizmet etmeye talip olduğunu dile getiren eski iş adamı Asım Kalelioğlu, belediyecilik alanında hizmet verebilmek adına CHP'nin aday listesi arasında yer almaktadır.

Önerilen İçerik;

 CHP Meclis Üyeleri - Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.