Arzum Magiclean Neo Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Arzum AR4201-S Magiclean Neo Dikey Süpürge'nin yorum ve özelliklerini bir araya getirdiğimiz inceleme yazımızda aradığınız tüm cevapları bulabilirsiniz.
Arzum Magiclean Neo Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

İçeriğimizde Arzum AR4201-S Magiclean Neo Dikey Şarjlı Süpürge yorum, özellik ve öne çıkan yanlarını bir araya getirdik. Dikey süpürge ararken bu modele denk geldiyseniz ve aklınızda soru işaretleri varsa aradığınız tüm cevapları yazımızda bulabilirsiniz. Modelin özelliklerini inceleyip kullanıcı yorumlarını okuyarak doğru kararı verebilirsiniz.

Arzum AR4201-S Özellikleri

Kullanım Süresi35 dk
Şarj Süresi4 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,8 L
Batarya2200 mAh
Ses Seviyesi81 dB
Pil Gücü22.2 V
Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Dik Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR4201-S Magiclean Neo İnceleme

Arzum AR4201 Dikey Süpürge, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Ürün, fiyatına rağmen üstün özellikler sunarak fiyat performans ürünü olduğunu gözler önüne seriyor. Arzum AR4201 Süpürge'de birçok modeli geride bırakan 0,8 litrelik geniş bir toz haznesi bulunuyor. Başlık kısmında tozları daha iyi görmenizi sağlayan LED ışıklar yer alıyor. İdeal bir pil ömrüne sahip olan model, bütçesini düşünerek iyi bir süpürge almak isteyenler için uygun.

İşte Arzum AR4201 Magiclean Neo dikey şarjlı elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Arzum AR4201-S Magiclean Neo Tasarım

Arzum AR4201-S Magiclean Neo, şık ve kompakt tasarımıyla öne çıkıyor. Fazla yer kaplamayan süpürge, tasarımıyla kullanıcısına hareket özgürlüğü sağlıyor. Ürünün açma kapama düğmesi tutma sapında yer alıyor ve düğmeye sürekli basılı tutmanız gerekmiyor. Modelin başlık kısmında pil ömrünü gösteren ışıklar bulunuyor.

Arzum Magiclean Neo Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Arzum AR4201-S Magiclean Neo Tasarım Özellikleri

Pil GöstergesiVar
Çalıştırma ŞekliAçma Kapama Düğmesi
Duvar StandıVar

Arzum AR4201-S Magiclean Neo'nun batarya ve toz haznesi tek harekette kolayca çıkarılabiliyor. Ayrıca süpürgenin başlık kısmı da zahmetsizce değiştirilebiliyor ve süpürge kısa sürede el süpürgesine dönüştürülebiliyor. Duvar standına sahip model, evde fazla yer kaplamıyor ve standında şarj olabiliyor.

Arzum AR4201-S Magiclean Neo Filtre ve Toz Haznesi

Arzum AR4201-S Magiclean Neo'da HEPA filtre kullanılır. Başlık kısmı tek harekette açılır ve filtre bölümüne ulaşılabilir. Böylece düzenli aralıklarla filtre temizliği yapılarak motor ve süpürgenin performansı artırılabilir. HEPA 10 filtre, alerjiye neden olabilecek akar, toz ve partikülleri toplamakta oldukça başarılıdır.

Arzum Magiclean Neo Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Arzum AR4201-S Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,8 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHEPA

Arzum AR4201-S Magiclean Neo Dikey Süpürge'nin toz haznesi diğer birçok modele göre çok daha büyüktür. 0,8 litrelik hazne, art arda temizlik yapsanız dahi dolmaz, geniş evlerin temizliğinde kolaylık sağlar. Temizlik sırasında hazneyi boşaltmanız ve temizliği yarıda bırakmanız gerekmez. Arzum AR4201 yorum kısmında birçok kişi ürünün hazne temizliğinden memnun kaldığını dile getiriyor.

Arzum AR4201 Batarya ve Pil Gücü

Arzum AR4201 batarya özellikleri modeli bir adım öne taşıyor. 2200 mAh'lık batarya, 35 dakikalık çalışma süresi sağlıyor. Bataryada 22.2 V gücünde çıkarılabilir pil kullanılıyor. Tek harekette yerinden çıkarılabilen pil, ayrıca şarj adaptörüne takılarak doldurulabiliyor. İlk kullanımda bataryanın yüzde yüz şarj edilmesi öneriliyor.

Arzum Magiclean Neo Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Arzum AR4201-S Magiclean Neo Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

Çalışma Süresi35 dk
Şarj Süresi4 Saat
Ses Seviyesi81 dB

Arzum AR4201-S Magiclean Neo Dikey Süpürge, 4 saatte şarj olarak kullanıma hazır hale geliyor. Şarj için süpürgeyi standına koymak ya da pili çıkarıp ayrıca şarj etmek yeterli oluyor. Modelin motor gücü pil gücü ile ifade ediliyor. 22.2 voltluk pil, modelin etkili ve yüksek emiş gücüyle çalışmasına imkan tanıyor.

Arzum AR4201-S Magiclean Neo Başlıkları ve Kutu İçeriği

Arzum AR4201-S Magiclean Neo başlıkları arasında dar aralık başlığı, toz alma başlığı ve turbo başlık bulunuyor. Dar aralık başlığı köşe ve ulaşılması zor yerler için büyük bir kolaylık sağlıyor. Toz alma başlığı, mobilya ve döşemelerdeki tozların rahatlıkla alınabilmesine imkan tanıyor. Ana turbo başlık ise her zeminde kullanılabiliyor ve LED ışıklarıyla tozların daha iyi görülmesini sağlıyor.

Arzum Magiclean Neo Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Arzum AR4201-S Magiclean Neo kutu içeriğinde kullanım kılavuzu, dar ağızlı başlık, toz alma başlığı, turbo başlık, süpürge ve duvara asma aparatı bulunuyor. Ürünü doğru kurmak için kullanım kılavuzundan yardım almanız önerilir. Ayrıca ürünü ilk kez kullanmadan önce şarjını tam doldurmanız gerekmektedir.

Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum Magiclean Neo Kullanıcı Yorumları

Arzum Magiclean Neo Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

? *** ***: Ürünü çeyizim için aldım ama geldiği gibi denedim ve gerçekten çok güzel şarjı az olmasına rağmen çok güzel çekim gücü vardı.

? *** ***: Turboda çalıştırdım deneme amaçlı Emiş gücü oldukça düşük. Değmeyecek bir makine ama kuponla baya uyguna geldiği için iade etmeyeceğim. Anneme hediye almıştım acil durumlarda iş görür diye düşünüyorum. Bir de parkede iyi çekiyor ama halı da hiç süpürmüyor.

? *** ***: Çekim gücü çok zayıf iki kademeli olarak imal edilmiş ama çok gereksiz kademeli olması zaten hızlı konumdayken tatmin edici bir çekim yok, şarjı çok çabuk bitiyor ürün tatmin edici bir ürün değil.

? *** ***: Çok iyi herkes gönül rahatlığı ile alabilir muhteşeeem.

? *** ***: İş görür , beklenti yüksek olmasın. Ama tatmin eder. Pişman olmazsınız.

? *** ***: Tek kelime ile harika ötesi çok beğendim tavsiye ederim eksiksiz tam geldi paketlemede güzeldi.

? *** ***: Ben beğendim uzun süredir kullanıyorum. sürekli içini temizlerseniz çekim gücü de o kadar artıyor. alacaklara tavsiye ediyorum.

? *** ***: Bu fiyata aman aman tabi ki performans bekliyorum ancak günlük kullanımda oldukça kullanışlı. kendim Philips kullanıyorum bunu anneme aldık şuan çokta bir fark yok. çekim gücü de yeterli fiyat performans ürünü...

? *** ***: Çekim gücü gayet iyi beğendim el altında çok rahat kullanmak için

? *** ***: Uzun zamandır şarjlı süpürge arayışındaydım. Robot süpürgem olmasına rağmen bu daha kullanışlı. büyük paralar vermeye gerek yok gayet güzel çekim gücü şarjı da iyi gidiyor.

? *** ***: Ürünü çok büyük bir heves ile alıp kullanmaya başladım , 1 ay gibi bir süredir kullanıyorum maalesef beklentimi karşılamadı , çekim gücü çok düşük turboda bile kedi kumlarını oradan alıyor oraya sürüklüyor , zaten normal bir temizleme süpürme asla beklemeyin , param sanki çöp oldu :( Çok üzgünüm. Yaptığı en iyi iş sanırım saç (o da süpürge ucundaki dönene zımbırtıdan dolayı) ve toz toplama. Yani büyük umutlarla almayın üzülürsünüz. şarj kısa sürüyor özellikle turboda , tutuş görüntü güzel.

? *** ***: Tam bir fiyat & performans ürünü, şarjı gayet yeterli. Çekim gücü başarılı, kol yormuyor ve temizliği kolay. Düşük puan veren kişilerin beklentileri yüksek anladığım kadarıyla ancak bu beklenti için 10.000 TL verip Dyson almaları lazım. Eviniz çok büyük değilse günlük kullanıma çok uygun, öneririm.

? *** ***: Üründen beklentiniz normal elektrikli süpürge performansı ise ALMAYIN. Günlük etrafı toparlamak, elektrikli süpürgeyi 3 günde bir değil de haftada bir açmaya yarayan yardımcı bir alet, kesinlikle kendi başına bir süpürge performansı alamazsınız, kısaca anneme de Vestel aldım keşke üstüne az daha koyup bende Vestel alsaydım pişman oldum dediğim bir ürün, kötü değil iş görür, çok iyi de değil, eehh işte denilen bir performans.

Arzum ar4201 S kaç watt?

Arzum AR4201-S için watt gücü belirtilmiyor. Bunun yerine süpürgenin gücü pil gücü ile ifade ediliyor. Modelde yer alan bataryanın 22.2 voltluk gücü bulunuyor. Bu pil, süpürgeye günlük kullanım için uygun bir emiş gücü sağlıyor. Arzum AR4201 yorumlar kısmında kullanıcılar süpürgenin günlük kullanım için uygun olduğunu belirtiyor.

Arzum AR4201-S'de hangi filtre kullanılıyor?

Arzum AR4201-S dikey süpürgede hepa filtre kullanılıyor. Alerjik kişiler için uygun hijyenik ortamı sağlayan filtre, alerjiye neden olabilecek akar ve küçük partikülleri topluyor. Ayrıca modelin filtresi çıkarılarak temizlenebiliyor ve böylece süpürgenin performansı düşmüyor.

Arzum Magiclean Neo kaç dakikada şarj oluyor?

Arzum Magiclean Neo Dikey Süpürge'nin 2200 mAh'lık bataryası 4 saatte tamamen şarj olabiliyor. Şarj için süpürgeyi standa koymak ya da süpürgedeki bataryayı çıkararak ayrıca şarj etmek yeterli oluyor. İlk kullanımda süpürgenin yüzde yüz tam dolu şarja ulaştırılması öneriliyor.

Arzum Magiclean Neo filtresi nasıl temizlenir?

Arzum Magiclean Neo Dikey Süpürge'nin filtresini temizlemek için ürünün başlık kısmını açın. Filtre kısmını saat yönünde çevirerek çıkarın. Ardından filtreyi bol suyla yıkayın ancak deterjan gibi temizleyiciler kullanmayın. Yıkama işlemi sonrasında filtreyi güneş gören bir yerde bir gün bekletin. Filtre tamamen kuruduğunda cihaza yerleştirebilirsiniz.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum