Antonio Stokes Kimdir

ATV ekranlarında yayınlanan ‘’ Elin Oğlu ‘’ programında yer alan Antonio Stokes, 23 Ağustos 1978 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde dünyaya geldi.
Antonio Stokes Kimdir

Antonio Stokes Biyografisi

Tam adı Antonio Jean Stokes’dur. Başken Washington DC’de dünya geldi. Antonio’nun babası İtalyan, annesi ise Amerikalıdır. Babasının askerlik görevi sebebiyle birçok şehirde yaşamak zorunda kaldı.

Babasının en son görevinde İstanbul’a gelmesiyle beraber, Türkiye’ye karşı farklı bir bağı oldu ve babası vefat ettikten sonra Amerika’ya geri döndü. ABD’de üniversitenin motor mühendisliği bölümünden mezun oldu ve lisans eğitimini aldıktan sonra Türkiye’ye geri gelerek İstanbul’a tekrar yerleşti.

İstanbul’a geldikten sonra farklı okullarda yabancı dil eğitimi verdi. Okan Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak yer aldı. İyice Türk toplumuna kendini kaptıran Stokes, bir zaman sonra Türk vatandaşlığına geçti.

2014 yılında ‘’ Neden Tarkovski Olamıyorum? ‘’ isimli bir filmde oynadı.

Antonio Stokes, İstanbul'da bir anaokulunda müdürlük yapmaktadır.

antonio stokes elin oğlu

Antonio Stokes, 2015 yılında ATV ekranlarında yer alan ‘’ Elin Oğlu ‘’ isimli programda yer almaktadır. Amerikalı Stokes,  Robbie-Lee Valentine (İngiltere), Allen Hulsey (ABD), Emrach Uskovski (Slovakya), Andrey Polyanin (Rusya), Manuel Reina (İspanya), Danilo Zanna (İtalya), Chaby Han (Çabi) / Han Chang-yub (Güney Kore), Antonio Stokes (ABD), Medoune Niang (Senegal), Masataka Kobayashi (Japonya) ile aynı masada oturmaktadır.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.