Anıl Altan Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Arka Sıradakiler isimli dizi ile geçen Anıl Altan, 29 Mayıs 1990'da İstanbul'da dünyaya geldi.
Anıl Altan Kimdir

Anıl Altan Biyografisi

29 Mayıs 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu kamera karşısına ilk kez Arka Sıradakiler isimli dizide canlandırdığı Tayfun karakteri ile kamera karşısına geçti. Ardından oyunculuk kariyerine devam eden Anıl Altan, oyunculuk performansı ile şimdiden dikkat çeken isimlerin arasında yer almaya başladı. Başarılı genç oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Pelin Akil ile beraberlik yaşamaktadır. 

 

anil-altan5-001.png

 

2011'de Arka Sıradakiler isimli dizide Tayfun karakterni canlandırdı. Dizi, yeni atandığı lisede öğrencileri ile dikkatli bir şekilde ilgilenip, onları dışarıdaki kötülüklerden korumaya çalışan bir öğretmenin yaşadıklarını ve öğrencilerinin atlattığı felaketleri anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent Emin Yarar, Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk, Barış Atay, Fırat Çöloğlu ve Gözde Mukavelat yer aldı. 2014'te ise Boynu Bükükler isimli dizide yer aldı. Dizi, bir lisede okuyan öğrencilerin arasında yaşanan büyük gerilimi anlatıyor. Dizinin başrollerinde Sedef Avcı, Bora Akkaş, Murat Akkoyunlu, Mine Teber, ahmet Saraçoğlu, Bensu Soral, Çağlar Ertuğrul, Güven Murat Akpınar ve birçok oyuncu yer aldı.

anil-altan4.jpg

Genç oyuncu 2015'te Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizide Selim karakterini canlandırdı. Dizi, çocuğu olmayan zengin bir çiftin, kendilerine taşıyıcı bir anne bulmalarını ve sonrasında yaşanan aile dramını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Özcan Deniz, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Hatice Şendil ve Gül Onat yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2011- Arka Sıradakiler
  • 2014-Boynu Bükükler
  • 2015-Kaderimin Yazıldığı Gün

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum