Andrey Polyanin Kimdir

ATV ekranlarında yayınlanan ‘’Elin Oğlu’’ programında bulunan Andrey Polyanin, 24 Ekim 1986 tarihinde Rusya’da doğdu.
Andrey Polyanin Kimdir

Andrey Polyanin Biyografisi

Aslen Rus olan Andrey Polyanin, çok küçük yaşlarda Türkiye’ye geldi ve uzun süre burada yaşadı. Annesi ve babası Rusya’da çalışıp emekli olduktan sonra sıcak memleket için İstanbul’a geldi. Türkiye’de modellik yapmakta olan Andrey Polyanin, burada tekstil alanında kendi işini yaptı.

Yakışıklılığıyla birçok kızın sevgilisi olan Andrey Polyanin, 2014 yılında ‘’ Kırımlı ‘’ ismindeki sinema filminde Murat Yıldırım, Selma Ergeç, Gülçin Santırcıoğlu, Baki Davrak, Bülent Alkış ile rol aldı ve burada yüzbaşı rolünde oynadı.

2015 yılında Mercedes-Benz Fashion Week'te podyuma çıkarken, 2016 yılında da tekrardan podyumda yer aldı.

 

Elin Oğlu Programı

Kendi işlerinin yanı sıra 2015 yılında Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Elin Oğlu” adlı programda sahne aldı.

andrey polyanin model

Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu’nun beraber sunduğu programda, farklı ülkelerden birçok arkadaşı ile yer aldı. Programdaki diğer kişiler ise; Robbie-Lee Valentine (İngiltere), Allen Hulsey (ABD), Emrach Uskovski (Slovakya), Andrey Polyanin (Rusya), Manuel Reina (İspanya), Danilo Zanna (İtalya), Chaby Han (Çabi) / Han Chang-yub (Güney Kore), Antonio Stokes (ABD), Medoune Niang (Senegal), Masataka Kobayashi (Japonya) oldu.

2016 yılında Elin Oğlu programının yeni sezonunda da görev aldı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.