Anadolu ve Avrupa Yakasının En İyi Sinema Salonları

Sinema salonlarında ses, görüntü ve konforun bir arada olması gerekir. Ne yazık ki İstanbul'da bu kadar çok sinema salonu olmasına rağmen bu üç özelliği bir arada bulunduran çok az sinema salonu var. İşte, o az sayıdaki sinema salonları...
Anadolu ve Avrupa Yakasının En İyi Sinema Salonları

Anadolu Yakasındaki En İyi Sinema Salonları

Capitol Spectrum

İstanbul’un Anadolu Yakasının en popüler sinema salonlarından biri olan Capitol Spectrum, enerjisi ve kalitesiyle sizleri kendine bağlayacak. Çiftlerin daha çok tercih ettiği bu sinema salonu, iki kişilik olarak dizayn edilen salonlarında sizi çok özel hissettirecek.

capitol-spectrum.png

İletişim

0216 554 7770

Ulaşım

Altunizade Capitol, Mahir İz cad. No: 4 Altunizade Üsküdar/İstanbul

Suadiye Movieplex

14 yıldır Anadolu Yakasında sinemanın favori salonlarından biri. 7 farklı salona sahip Suadiye Movieplex’te her salon ayrı bir tasarıma sahip. Amfi tiyatro düzenine sahip olan salonlarda Dolby Dijital ses sistemi ve 5x11.20 metre boya sahip sinema perdeleriyle unutulmaz bir sinema keyfi yaşatıyor.

suadiye-movieplex.jpg

İletişim

0216 464 09 56

Ulaşım

Plaj Yolu No:10, Kadıköy/İstanbul

Rexx Sineması

İlk başta Reks ismiyle sinema severlerin karşısına çıkan Rexx, kısa zamanda adını İstanbul geneline duyurmayı başardı. Geniş bir fuaye salonuna sahip Rexx, Kadıköy halkının da ortak bir buluşma noktası haline geldi. Şimdilerde çoğu sinema salonlarına göre oldukça başarılı bir görüntüleme ve ses sistemine sahip. Ayrıca İstanbul’da 3D gösterimini en başarılı şekilde yapan sinema salonlarından biri.

rexx-sinemasi.jpg

İletişim

0216 337 0565

Ulaşım

Caferağa Mah., Sakız Gülü Sk No:20-22, Kadıköy/İstanbul

Avrupa Yakasındaki En İyi Sinema Salonları

Cinemaximum - İstinye Park AVM

Maslak’ta bulunan İstinye Park AVM’nin içerisinde olan Cinemaximum, İstanbul’da gidilebilecek en gelişmiş sinema salonlarından biridir. IMAX ile sunulan 3 boyutlu sinema teknolojisi ile bu alanda ipi göğüsleyen Cinemaximum, toplam 12 sinema salonuna ve 138 kişilik bir kapasiteye sahip.  

cinemaximum-sinema.jpg

İletişim

0212 345 6240

Ulaşım

İstinye, İstinye Bayırı Cad. İstinye Park AVM No:11, Sarıyer/İstanbul

Profilo Cinemapink

Sinema salonunun konforundan ses sistemine kadar her şeyi mükemmel olsun diyorsanız; o zaman yolunuz kesinlikle Mecidiyeköy’de bulunan Profilo Cinemapink’ten geçmeli. Birbirinden konforlu 7 salonu ile sinemaseverlere eşsiz bir deneyim yaşatan Profilo Cinemapink, toplam 760 kişilik bir seyirci kapasitesine sahip. Dolby Atmos ses sistemi ile donatılan salonların her birinde sizleri filmin içerisine sürükleyecek 50 adet speaker da bulunuyor.

profilo-cinemapink.jpg

İletişim

0212 212 5612

Ulaşım

Mecidiyeköy, Cemal Sahir Cad. Profilo Alışveriş Merkezi No:33, 34387 Şişli/İstanbul

Atlas Sineması

İstiklal’in 60 yıllık emektarı Atlas Sineması, İstanbul’da zamana boyun eğmeyen ender yerlerden biri. Meşhur Atlas pasajında yer alan bu emektar sinema, şimdilerde 3 salonuyla sinemaseverlere hizmet veriyor. Tarihi bir yer olmasından dolayı da İstanbul halkının en çok tercih ettiği sinema salonlarından biridir.

atlas-sinema.jpg

İletişim

0 (212) 252 85 76

Ulaşım

İstiklal Cad. Atlas Pasajı No:131 Beyoğlu / İSTANBUL

Beyoğlu Sineması

1989 yılından günümüze kadar çizgisini bozmadan, her geçen yıl hizmet kalitesini artırarak Beyoğlu’nda sinemaseverlerin hizmetinde. 2 sinema salonuna sahip olan bu tarihi yer, şimdilerde hala o eski popülerliğini devam ettiriyor.

beyoglu-sinemasi-001.jpg

İletişim

(0212) 251 32 40

Ulaşım

İstiklal Cad. No:62 Beyoğlu – İstanbul

Cınemaximum Kanyon

Cinemaximum Kanyon, hem büyüklüğü itibarıyla hem de konumundan ötürü, önemli filmlerin galalarına ev sahipliği yapıyor. Bir sinema salonunda aranılan tüm özellikleri içerisinde barındıran Kanyon, tam 9 salondan oluşuyor. Bu sinema salonunu tercih eden kişiler ise özellikle 5. ve 9. salonun en kaliteli salonlar olduğunu belirtiyor.

kanyon-sinema.jpg

İletişim

0 (212) 978 00 00

Ulaşım

Dereboyu Cad. Ambarlıdere Yolu No: 4 Kat: 1 Ortaköy - Beşiktaş / İstanbul


Nişantaşı City's City Life

Nişantaşı’nda yer alan City’s AVM’nin içerisinde bulunan City Life, lükslüğü ile sinema düşkünlerine bambaşka bir sinema deneyimi yaşatıyor. Konfor bakımından Türkiye’nin en konforlu sinema salonları arasına adını yazdıran bu muhteşem sinema salonunun koltuklarını Ferrari’nin koltuklarını tasarlayan Poltrona Frau tasarladı.          

city-life.jpg

İletişim

(0212) 373 3535

Ulaşım

Teşvikiye, Teşvikiye Cad. City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi No:162, Şişli/İstanbul

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.