Amazon Prime'nin Hunters Dizisi Hakkında İnceleme

Amazon Prime Videonun kaliteli ve büyük bir kitle tarafından beğenilen yapımlarından biri olan Hunters adlı kara komedi dizisini sizler için araştırıp inceleyerek içerik haline getirdik.
Amazon Prime'nin Hunters Dizisi Hakkında İnceleme

Amazon Prime Video’nun Hunters Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

10’dan fazla başrol ve sadece 11 bölümde 245 ten fazla oyuncu oynatılan Amazon Prime Video yapımı Hunters adlı dizi çıktığı günden itibaren büyük ilgi toplamayı başardı. Bizde Hunters’i NeOldu.com okurları için yaptığımız dizi film içerikleri arasına alarak dizinin konusunu, oyuncu kadrosunu, yapımcılarını ve izleyici yorumlarını düzenleyerek hazırladık. İşte detaylar.


1. 21 Şubat 2020’de yayınlanmaya başlayan dizi şimdilik 2 sezondan oluşuyor. 12 adet bölümü bulunan dizinin bir bölümü ortalama 1 saat. Sıkılmadan izleyeceğinize emin olabilirsiniz.

Hunters


2. 3 Ocak 2020’de YouTube üzerinden paylaşılan orijinal fragmanı 18.877.010 kişi tarafından görüntülendi. Oldukça olumlu yorum alan yapımcılar diziyi söyledikleri tarihin öncesinde yayınlamaya başladılar.

Hunters1


3. Dizi yapımcılığını 2007’de yayınlanan ‘’Damages’’ adlı 5 sezonluk bir dram dizisinin de yapımcılığını yapan Glenn Kessler ve komedi alanında yılın yapımcısı ödülünü alan Jerry Kupfer yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise David Weil oturuyor.

Hunters2


4. Bu kalabalık ve aynı zamanda profesyonel aktörlere sahip dizinin oyuncu kadrosu ise Al Pacino (Mayer Offerman), Lena Olin (The Colonel), Logan Lerman (Jonah Heidelbaum), Jerrika Hinton (Millie Morris), Saul Rubinek (Murray Markowitz), Carol Kane (Mindy Markowitz), Josh Radnor (Lonny Flash), Greg Austin (Travis Leich), Tiffany Boone (Roxy Jones), Louis Ozawa (Joe Mizushima), Kate Mulvany (Harriet), Dylan Baker (Biff Simpson) gibi isimler yer alıyor.

Hunters3


5. Hunters dizisinin konusu ise kendilerince adaleti sağlamaya çalışan bir grup Nazi avcısının yaptıkları yapacakları olayları yansıtmak.

Hunters4


6. 77 yılında New York’ta yaşayan bir grup insan sayamadıkları kadar yüksek rütbeli Nazi komutanının toplumun içinde gizlice yaşadığını farkederler. Olayın üstüne giden grup Nazi’lerin Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde Fourth Reich’i oluşturma planlarını öğrenir ve vahşice hazırlanıp oldukça kanlı olacak planı engellemek için harekete geçerler.

Hunters5


7. IMDB üzerinden yapılan değerlendirmelerde 28.869 kişinin verdiği oy ile 7,2 puan alan diziyi vakit kaybetmeden izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Hunterss


Amazon Prime Video’nun Hunters Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

? Bu diziye çok şaşırdım, fragmanı gördüğümde başka bir Nazi temalı dizi olacağını düşündüm, bu yüzden izlemeye başlamakta tereddüt ettim ama 1. bölümden sonra bağlandım. Oyuncular inanılmaz derecede iyi, Al Pacino tüm övgüleri hak ediyor ama diğer tüm oyuncular da üstün performansları yakaladılar. Her bölümü sevdim, kötü adamlar bile gerçekten iyi. Diyaloglar gerektiğinde esprili ve eğlenceli gerektiğinde ise dramatik ve zekice. Umarım Amazon gelecekte de bu kalitede gösteriler sunmaya devam eder. Emeği geçen herkese tebrikler. Bir diziden daha fazlasını isteyemem.


? Bu dizi en son sahneden ve en başından itibaren acı verici bir şekilde açıklanmıştır. Ses saçmalıkları her yerde. Bazen konuyu çok ciddiye alacaklar gibi görünüyorlar, ancak çoğu zaman tuhaf bir çizgi roman filmi karışımına (ve hayır, çizgi roman filmleriyle ilgili bir sorunum yok) ve bir tür sömürü filmlerinin tuhaf parodisi haline geliyor. Her şey çok uçuk, tepeden tırnağa ve bazı nedenlerden dolayı çizgi roman referanslarıyla dolu. 


? Öncül, oyuncu kadrosu ve fragmanları gerçekten beğendim ve gösterinin neler sunacağını görmek için sabırsızlanıyordum. Gösteri, garip diyaloglar ve çok sinir bozucu olan çizgi roman karakterlerine tekrarlayan hareketlerle doludur. Diğer bir yanı her bir diyalog parçası sadece anlatımdan ibaret görünüyor ve gerçek bir karakter gelişimi gösteremiyor. Gösteri, kendi konusuyla sürekli olarak savaşıyormuş gibi hissettiriyor. Gösteri, Holokost'a sürekli geri dönüşlere karşı komedi sunmaya çalışırken kopuklaşıyor.


? Bu tür bir bütçe ve oyuncu kadrosuyla, Münih (2005) gibi karanlık ve cesur bir şey bekliyordum, ancak bunun yerine The Boys (2019) ile Inglorious Basterds (2009) karıştırmak için başarısız bir girişimle karşılaştık. Prodüksiyon yüksek kaliteli olsa da setin yaratıcıları 70'lerin hissiyle biraz abartmış olsalar da, oyuncular çalışmak zorunda oldukları şeyi teslim ettiler ama yazı her yerde: Çizgi film gibi, gerçekçi değil ve kesinlikle komik değil. Herkesin en ufak şeylerden rahatsız olduğu zamanlarda, yazarlar ellerinden geldiğince çok insanı rencide etmek için yarışmış gibi görünüyor. 


? Ataç Operasyonu gerçekti ve gerçekleşti; hükümet en az bin Nazi Bilim İnsanı ve Mühendisini nakletti ve istihdam etti, bu da onların burada ikamet ettikleri anlamına geliyor. Araştırma yaptığınızda bu tarih oldukça açık. Bu dizi, bu tarihe oynuyor ve tamamen kurgusal olan kendi hikayesini yapıyor. Oyunculuğun tamamı harika, ÖZELLİKLE Al Pacino! Sonunda her zaman bağırmıyor; harika bir aksanla gerçek derinlik ve incelik. Bunu gerçekten tavsiye ediyorum ve biraz aptallığa hazır olun.


? Bunu, oyuncu kadrosunu, hikayeyi ve diyaloğu geliştirmek için harcanan zaman gibi kısa tutacağım. Çok az entrika var ya da hiç yok, hepsi diğer hikayelere çok benziyor - hatta bazıları giriş videosunda veriliyor. Neredeyse bunun yapılmaya çalışıldığı her şey, diğer filmlerde ve dizilerde aynı bağlamda daha iyi yapılmış gibi geliyor. Olmaya çalıştığı zaman bile komik değil - olmaya çalışırken korkutucu değil. İlk bölümün açılış sahnesi, hikayenin perspektifinden tam olarak anlayamadığım için daha sonra tamamen bir saçmalık haline getirilen büyük bir düşmanlığa sahip.


? Birincisi, bu acınası ve olgunlaşmamış seriyi parçalara ayırarak bana çok zaman kazandıran eleştirmenlere teşekkürler. Ekleyebileceğim tek şey, bu kötü tasarlanmış işkencenin en iğrenç yönü olarak gördüğüm şey: Amazon, bu dizi aracılığıyla Yahudiliği ve Holokost'u bir karikatüre dönüştürdü. Hayır. Yani Tarantino değil ve kesinlikle Maraton Adamı değil. 


? IMDB ve Rotten Tomatoes notlarının orta karar olmasına ve burada kıyasıya eleştirilmesine pek anlam veremediğim amazon dizisi. Oyuncu kadrosu tek kelimeyle muhteşem, konusu ilginç, konunun ele alınma tarzı güzel bir dizi var karşımızda. Nazilerin ve karşılarındaki av ekibinin karikatürize bir şekilde gösterilmeleri tamamen bilinçli bir tercih. Dizinin hemen her bölümünde gönderme yapılan çizgi romanların birinden bir uyarlama yapılmış hissi veriyor izleyiciye. 


Amazon Prime Video’nun Hunters Dizisinin Oyuncuları ve Başrolleri

Al Pacino – Mayer Offerman

Godfather, Godfather II, Yaralı Yüz, Bir Kadının kokusu ve ek olarak 45’ten fazla yapımda rol almıştır. 25 adet ödülü bulunan 50 yıllık tecrübesi bulunan oyuncu şu anda 80 yaşında.

Al Pacino


Lena Olin – The Colonel

İsveç kökenli olan deneyimli oyuncu Lena Olin Dokuzuncu Kapı, The Unbearable Lightness of Being, Chocolat, Romeo Is Bleeding ve Riviera gibi yapımlarda rol aldı. 35 ten fazla prodüksiyonda görev alan ünlü oyuncu şu anda 65 yaşında.

Lena Olin


Logan Lerman – Jonah Heidelbaum

Genç ve yakışıklı oyuncu Amerika kökenli bir aktördür. Çekingen Olmanın Avantajları, Pery Jackson: Sea of Monsters, Pery Jackson and the Lightning Thief ve Fury gibi yapımlarda oynayarak kendini tanıttı.

Logan Lerman


Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2020

Kategori: Kara Komedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.