Alyans Mı Dövme mi?

Son zamanların trendi olan alyans dövmeler çiftlerin tercihi olmakta
Alyans Mı Dövme mi?

Alyanslar çiftler arasındaki sevginin ve bağlılığın temsili olarak kullanılmaktadır. Evlilik teklifinde, söz ve nişan törenlerinde birbirlerine taktıkları yüzük ve alyans ile birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarını ilan etmiş olurlar.

Evliliğin bir simgesi haline gelen alyansların yerini artık dövmeler alacak gibi görünüyor. Çiftlerin özel günlerini ve özel anlarını temsil eden şekil, sayı ve birbirlerinin isimleri ile birbirlerine olan bağlılıklarını taçlandırmaktadırlar.

Eski zamanlardan beri bir gelenek, adet ve eşlerin birbirlerine verdikleri söz olarak nitelendirilen alyansların yerini dövmeler alıyor. Alyanslardan vazgeçmeye gerek kalmadan tasarlanan çeşitli simge ve şekillerde dövmeler etrcih edilebilir.

Farklı desen, model  ve şekillerde alyans dövmeleri sizin için derledik;

alyans-dovme1.jpg

Alyans modellerini dövmeye uyarlayabilir alyans görünümü kazandırabilirsiniz.

alyans2.jpg

Eşinizin ismini yüzük parmağınıza dövme yaptırabilirsiniz.

alyans3.jpg

Roma rakamları ile evlilik tarihinizi, tanışma tarihinizi, nişan tarihinizi ve sizin için özel bir günün tarihini parmağınızın yan tarafına dövme yaptırarak aynı zamanda alyanstan vazgeçmemiş olursunuz. Erkekler içinde evlilik yıl dönümlerini hatırlatmalarına yardımcı olur.

alyans-dovme4.jpg

Bu model ile farklılığınızı ortaya koyabilir ve kendi tarzınızı olurşturabilirsiniz.

alyans-dovme5-.jpg

Evli kadın ve evli erkeklere hitap ederken kullanılan Mr. ve Mrs. terimlerini dövme olarak kullanabilirsiniz.

alyans-dovme6.jpg

Sizin için özel anlamları olan simge ve şekilleri kullanabilir aynı zamanda bu dövmelerinizi renklendirerek hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

alyans-dovme7.jpg

Sadelikten yanaysanız birbirinizin baş harflerinizi dövme yaptırabilir bunuda küçük bir kalple taçlandırabilirsiniz.

alyans-dovme8.jpg

Yapboz alyans dövme modeli ile birbirinizn ruh eşi ve tamamlayıcısı olduğunuzu belirtebilir aynı zamanda yüzüğünüzle birlilye kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.