Alp Kavasoğlu Kimdir

2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Böyle Çok Daha Güzelsin ‘’ isimli programda jüri üyeliği yapan makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul’da doğdu.
Alp Kavasoğlu Kimdir

Alp Kavasoğlu’nun Biyografisi

Alp Kavasoğlu, klasik eğitimini tamamladıktan sonra, 2000 yılında Ankara’ya gitti ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldu.

Alp Kavasoğlu, üniversiteden mezun olduktan hemen sonra özel bir şirkette organizasyon alanında koordinatörlük görevinde bulundu ve bu sayede iş kariyerine başlangıç yaptı. Profesyonel ürünler departmanında çalışan Alp Kavasoğlu, 2010 yılında dünyada birçok kesim tarafından bilinen trend vision yarışmasında yaptığı saç ve makyaj ile finale kadar yükselebildi.

Makyaj alanında kendisini ilerletebilmek için dünyaca ünlü kişilerden eğitim aldı.

Mehmet Tatlı Akademi de Eğitim ve Artistik Direktörlüğüne 2016 yılı itibarıyla devam eden Alp Kavasoğlu, bu işinin yanı sıra Maybelline NY Türkiye Offical Makep-up Artist' i olarak markaya hizmet vermeye devam etmektedir.

Alp Kavasoğlu, 2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda jüri koltuğunda oturmaktadır. Yarışmayı Hande Sarıoğlu sunarken, diğer jüri koltuğunda ise Sema Çelebi oturmaktadır.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.