Akneli Ciltler İçin En İyi 15 Yüz Yıkama Jeli Önerisi

Pürüzsüz ve bakımlı ciltler için en iyi yüz yıkama jellerini bir araya getirdik. İşte akneli ciltler için yüz temizleme jeli tavsiyeleri.
Akneli Ciltler İçin En İyi 15 Yüz Yıkama Jeli Önerisi

Cildiniz sizin en belirgin kimliğinizdir. Cildinize iyi baktığınız sürece hem kendinize güveniniz olacak hem de iyi bir izlenim bırakmış olacaksınız. Fakat teninizde oluşan akneler genetik, çevresel ya da hijyen konusunda oluşabilmektedir. Akneleri en aza indirgemek ise bizim ellerimizde! Öncelikle alanında uzman bir cilt doktoruyla görüşülmeli. Daha sonra ise evde kendiniz yapabileceğiniz bakımlarla temiz bir tene kavuşabilirsiniz.

Akneli Ciltler İçin En İyi Temizleme Ürünleri Listesi

SıraModelEtkisineoldu Puanı
1ZiajaSiyah Nokta Karşıtı10/9.7
2Bioderma Sebium Foaming GelTemizleyici10/9.8
3Dermoskin AcgunAkne Karşıtı10/9.8
4CosrxTemizleyici10/9.7
5La Roche Posay EffaclarTemizleyici10/9.9
6Vichy Normaderm PhytosolutionTemizleyici10/9.8
7MisshaArındırıcı10/9.7
8Floxia Regulator Purifying GelArındırıcı10/9.6
9FarmstayYenileyici10/9.7
10PharmanaturactiveTemizleyici10/9.6
11Dermo Clean OsmoTemizleyici10/9.5
12JeuvenileAkne Karşıtı10/9.4
13Voonka Beauty Collagen H2oKoruyucu10/9.3
14La Roche Posay Effaclar H KremTemizleyici10/9.5
15CapicadeAkne Karşıtı10/9.3
Amazon
Fiyatlarını Gör
Akneli Cilt
Temizleme Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

2024 Yılı İçin En İyi 15 Akneli Cilt Temizleme Ürünü Tavsiyesi

Bu içeriğimizde rutin bakım sırasında mutlaka kullanmanız gereken temizleme ürünlerini bir araya getirdik.

İşte akneli ciltler için en iyi 15 temizleme ürünü:

1. Ziaja

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Ziaja
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sabun içermezCiltte kusma yapabilir
Sebum üretimini düzenler
Cildinizi tahriş etmez

Yağlı ve karma ciltliler için tasarlanmış Ziaja Akneli Cilt Temizleme Jeli, pek çok temizleme ürününün dışında içeriğinde sabun bulundurmamaktadır. Akneli ciltler için üretilen Manuka ağacı yaprakları serisi, cildinizi temizlerken siyah nokta oluşumunu da azaltmaktadır. Fazla çalışan ve akneye sebep olan yağ bezlerinin çalışmasını düzenlemektedir. Böylece sebum üretimi düzenlenmiş olacaktır. Cildiniz, düzenli kullanımda tazelenmiş ve sorunlarınızda da azalma sağlayacaktır. Oluşan enfeksiyona sebep olan akneleri kurutur ve bunu teninizi tahriş etmeden yapar. Kullandıktan sonra nemlendirici sürülmesi tavsiye edilir.

Kullanıcı Yorumları

? S** K**: gelir gelmez kullandım. cildime çok iyi geliyor bitince tekrar alacağım urunler. benim cildim stres yaptığımda hemen sivilceleniyor ve maalesef kolay kolay inmiyor ama bu ürünler bana çok yardımcı oluyor bu dönemde. cilt tipiniz benimki gibi karma ise tavsiye ederim. ayrıca yanındaki el temizleme jeli ve argan yağı hediyeleri için de teşekkür ederim. tabi eskiden daha uygun fiyatlıydı ama talep arttığı için hemen fiyatlara yansıyor maalesef. bu yüzden indirim zamanı almaya çalışıyorum.

? Beyza Nur Er: Yaklaşık 1 aydır sabah akşam kullanıyorum yüzüm çok yağlı arada bir de aknelerim oluyor ne zaman yüzüm de akne çıksa direk akneleri kurutuyor kabuklaştırıyor ve daha çabuk yüzden gitmesini sağlıyor

2. Bioderma Sebium Foaming Gel

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sebum üretimini düzenlerCiltte kusma yaratabilir
Antibakteriyeldir
Uzun süreli kullanım

Yağlı ve karma cilt yapısı için üretilen Bioderma Sebium Foaming Gel, sabun içermemektedir. Cildi derinlemesine temizler ve sebumu düzenlemeye yardımcı olur. Antibakteriyel özelliği sayesinde enfeksiyon benzeri aknelerin azalmasına yardım eder. İçeriğinde bulunan bakır ve çinko sülfat ile ise cildinizi temizler. Cildinizin PH derecesi ile uyumlu olması sayesinde günlük olarak kullanılabilir. Kullanım sonrası nemlendirme gerekir.

Kullanıcı Yorumları

? H** H**: Çok güzel temizliyor. içinde tanecikler olmadığı için hiç temizlemeyecek sandım ama hayatımda kullandığım en etkili temizleme jeli. hele ki benim gibi sürekli yağlanma sorunu olan bir cildiniz varsa alın derim. Sabah evden çıkmadan bununla yıkıyorum yüzümü. makyaj yapmıyorum hiç. akşam eve geldiğimde yüzümde yağlanmaya dair hiçbir belirti yok. mucizevi bir ürün :)

? PINAR YİĞİT: Sivilceli yüzüm içim doktor önermişti iyi ki almışım. güzel temizliyo ve parlatıyo. Sonrasında nemlendirici sürmem gerekiyo her temizleme işleminde olduğu gibi. Uzun süre gider gibi zaten ml si büyük.

3. Dermoskin Acgun

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Dermoskin
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Gözenekleri küçültürKullanım sonrası yoğun nem gerekir
Ölü hücreleri temizlerCiltte kusma yapabilir
Lekelerde açılma sağlar
Siyah noktaları azaltır

Akneli ve yağlı ciltler için üretilen Dermoskin Akneli Ciltler Serisi, salistik asit içermektedir. Salistik asit, cildi derinlemesine temizlerken komedon ve akne oluşumunu da engelleyen bir maddedir. Tonik ise ciltteki ölü derilerin uzaklaşmasını sağlar. İçerisinde bulunan salistik asit cildi temizler, Multifruit Asit ölü hücreleri uzaklaştırır, Hamamelis Virginiana Leaf Extract ise anti bakteriyel ve sıkılaştırma özelliği ile olan akneleri söndürürken gözenekleri sıkılaştırır. Kullanım sonrası yoğun nemlendirme önerilir. Kuru, hassas ciltler için uygun değildir. Karma ciltlilerin ise dikkatli kullanması önerilir.

Kullanıcı Yorumları

? E** K**: ürünü beğendim. tek sorun çok kurutuyor onu da sabah akşam kullanmak yerine sadece akşam kullanmayı tercih ettim kuru yapmıyor o şekilde. özellikle tonik kalıcı siyah noktaları bile çıkarıyor

? Deniz Şimşek: Gerçekten çok güzel bi ürün hem leke izlerini azaltıyor hemde daha ilk haftadan siyah noktalarda gözle görülür bi yok oluş var çok beğendim

4. Cosrx

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Cosrx
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Vegan dostu bir ürünKuru ve hassas ciltliler için önerilmez
Günlük kullanıma uygun
Aydınlatıcı
Hipoalerjeniktir

Vegan dostu olan bu ürün, içeriğinde bulunan salistik asit sayesinde teninizi temizlerken akne sorununuzu azaltacaktır. Yeni sivilce oluşumuna engel olan temizleyici, bu sayede pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor. %0.5 oranında bulunan salistik asit, cildinizi kurutmazken ölü hücreleri atmanızı sağlıyor. Böylece aktif sivilceler sönerken, oluşma aşamasında olanları da kurutuyor. Üretiminde kullanılan çay ağacı yağı, saccharomyces mayası ve söğüt kabuğu suyu cildinize nem verirken lekelerinizi soluklaştırıp daha berrak bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.
Kullanıcı Yorumları

? *:Sağlık çalışanıyım açıkcası yağlı ve akneye meyilli bir yüzüm oldugu icin kullanmadığım dermo kozmetik, krem, merhem dahi kalmadı. Kimyasal ürünlere yanaşma taraftarı değildim oldu bitti, ancak temizlemesi canlandırması ilk kullanımdan itibaren belli oluyor. Yaklaşık kullanalı bir haftayı gecti ve yüz rengimin daha fresh olduğunu görebiliyorum. Piyasadaki cilt beyazlatıcılara para dökmeyin, cilt tipinizi keşfedin güzel temizleme jeli ile temizleyin kil maskesi ve nemlendirme ile sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz, bunun yanı sıra beslenmenize dikkat edin

? G** G**: Temizlemesi çok iyi Yaklaşık 1 buçuk senedir değiştirmediğim yüz yıkama jeli. Kremsi olup suyla eksofileye oluyor. Cildi temizlemesi çok başarılı. Karma yağlı ciltler beğenecektir. İçindeki salisilik oranı tam kıvamında kurutmuyor

5. La Roche Posay Effaclar

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
La Roche
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sebum dengesini ayarlarFiyat
Gözenekleri sıkılaştırırKuru ve hassas cilt için önerilmez

La Roche Posay Effaclar Yağlı/akneli Ciltler İçin Pudrashine Pürüzsüzleştirici Bakım Seti hem daha avantajlı hem de set halinde kullanımda daha çok etki görebileceğiniz bir üründür. EFFACLAR Jel temizleme ürünü, La Roche Posay termal suyu içermektedir ve cildinizi kurutmadan temizler. Çinko sayesinde sebum üretimini dengeleyerek akne üretimini azaltmayı hedefler. Gözeneklerinizi temizleyerek, sıkılaştırır.

EFFACLAR Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik, özel formülü sayesinde gözeneklerinizi temizler ve sıkılaşmasını sağlar. EFFACLAR DUO(+) Krem ise, cildinizde var olan kusurlarınızı örtmeyi hedefleyerek daha pürüzsüz bir tene sahip olmanızı sağlar. Matlaştırırken nemlendirme özelliğine sahiptir. Teninizde olan lekelerin açılmasını ve yok edilmesini sağlar. Yağlı bir görünüm bırakmaz. Makyaj altı baz olarak bile kullanabileceğiniz bir üründür.

Kullanıcı Yorumları

? N** Ö**: Daha önceden kullandığım ve dermatoloğumun tavsiye ederek aldığım bi üründü ve ben sadece duşta kullanıyorum yüzüme ciddi anlamda yüzü ferahlatıyor ciltte siyah nokta bırakmıyor. Biraz kurutuyor ama nemlendirici sürüyorum sonrasında. Kesinlikle tavsiye ediyorum alın pişman olmazsınız

? P** K**: Ürünü yorumlamak için 3 ay düzenli şekilde kullanmayı bekledim akneye eğilim gösteren yağlı cildiniz var ise bu ürün tam size göre sabah ve akşam kullanım için gayet uygun makyaj çıkarmıyo vs tarzı yorumlar gördüm arkadaşlar yüz temizleme jelleri makyaj çıkarmak için değildir zaten bu ürünün vaadide kesinlikle bu değil cildi gayet güzel bir şekilde arındıran bir ürün elleriniz veya var ise yüz temizleme cihazınız ile rahatlıkla yüz temizlemeye uygun kuru ciltler kesinlikle kullanmamalı

6. Vichy Normaderm Phytosolution

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Vichy
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cilt kusurlarını ortadan kaldırırHer cilde uygun değil
Hipoalerjeniktir

Akneye meyilli ciltler için üretilmiş Vichy Normaderm Phytosolution Temizleyici Jel, tam olarak yağlı ve karma cilt yapısına sahip olan insanlar içindir diyebiliriz. İçeriğinde bulunan salistik asit, mineraller ve probiyotik akne/ akneye eğilim durumunu ortadan kaldırmaya yöneliktir. Ciltteki sebumu düzenler, leke görünümünü azaltır ve içerdiği diğer maddeler ile cildi besler. 

Kullanıcı Yorumları

? D** E**: gençliğimde sivilce sorunumu bu temizleyici ile çözmüştüm. cildimi iyi temizleyemiyorum diye yine Vichy ye döndüm. memnunum. ama nemlendirmeye özen göstermelisiniz kullanım sonrası. tekrar aldım. Tekrar aldım. vazgeçemiyorum. Başka hiçbir şey temizlemiyor gibi geliyor yüzümü. teşekkürler.

? gamze gökçe: Ürünü kullanmaya başlayalı iki gün oldu ama o kadar çok etkili ki anlatamam. Ürünün yağlanmayı ve parlamayı engelleme özelliği var. Benim cildim karma ve T bölgemde ciddi yağlanma oluyordu. Kullanmaya başladıktan sonra pırıl pırıl oldu ve gün boyunca yağlanmayı önledi. Bir çok ürün kullandım ama bu gerçekten etkili. Normalde cildimi temizledikten 1saat sonra yağlanmaya ve gözeneklerim dolmaya başlardı ama bu ürün kurtarıcım oldu. Cildimi bebek gibi yaptı. Uzun süreli kullanmada daha iyi olacak eminim

7. Missha

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Missha
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Köpük formda ve hafiftirYoğun kokusu var
Tüm ciltler kullanabilir
Cilt tonunuzu eşitler

Missha Sivilceli Ciltler İçin Çay Ağacı İçeren Yüz Yıkama Köpüğü, arındırıcı etkisinin yanında akne karşıtı bir üründür. İçerdiği çay ağacı yaprağı yağı cildinizi ölü hücrelerden ve pisliklerden arındırır, Bitkisel AC Kompleksi sebum dengesi sağlayarak yağlı görünümü hafifletir. Eser miktarda olan salistik asit ise ölü hücreleri atmak için peeling etkilidir. Ayrıca bambu suyu özü da  cildi aydınlatarak berrak görünüme kavuşturur.

Kullanıcı Yorumları

? İ** U**: yağlı bir cildim vardı yaklaşık 1 seneye yakın kullandım ve çok memnun kaldım. yüzüm sivilceliydi. düzenli kullanımdan sonra cildimde tek bir sivilce çıkmadı aksine ürün iyi geldi ve cildimi yatıştırdı. fiyat performans açısından çok çok iyi bir ürün hassas ciltli olmama rağmen cildimde herhangi bir tahriş kızarma olmadı. gönül rahatlığıyla satın alıp kullanabilirsiniz

? D**B**: şu zamana kadar kullandiklarimin en iyisi. gozenekli ve yagli bir cildim vardi gun icinde T bolgemde yaglanma cok olurdu. duzenli kullanimla (her gun bir kez yikayarak 15 20 gunde) gozeneklerimden ve yagli cilt yapimdan kurtuldum. cilt tonum esitlendi ve parlaklik sagladi .sivilcelerimi de azaltti. yikadiktan sonra kuruluk yapmiyor yuzumun temizlendigini hissedebiliyorum. cevremden de cildimin duzeldigini duymak beni daha da mutlu etti. alın aldırın

8. Floxia Regulator Purifying Gel

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Floxia
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Fazla yağı azaltırKokusu yoğun
Sebum üretimini düzenler

Floxia Regulator Purifying Gel, yurtdışında saç ve cilt üzerinde büyük popülerliğe sahiptir. İçeriğinde bulunan salistik asit ölü hücreleri ciltten uzaklaştırırken, Allantoin ise nemlendirir ve hücrelerinizi yeniler. Çay ağacı yağı ise anti bakteriyel özelliği sayesinde akne oluşumunu durdurur ve cilt üzerindeki zararlı bakterileri uzaklaştırır. Böylece hem akne oluşumu engellenir hem de berrak bir cilde kavuşmanızı sağlar. Salistik asit peeling özelliği ile lekelerinizi azaltır. Etken maddeleri sayesinde cildiniz derinlemesine temizlenirken gözenek görünümleriniz de azalır. 

Kullanıcı Yorumları

? C** A**:  3 aydır kullanıyorum çok memnun kaldım herkes yüzümde bir farklılık olduğunu söylüyor ipek gibi temiz bir cilt yaptı yüzü karma olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum bundan sonra sadece bu ürünü kullanacağım.

? Ayça Bildirici: Fiyatına göre harika bir ürün. Cildim karmadan yağlıya dönük aşırı kurutma yapmadan çok iyi temizliyor. Yüz temizleme cihazıyla birlikte kullanıyorum ve çok beğendim. Sivilce oluşmuyor ve siyah noktalar azaldı. Kokusunu beğenmeyebilirsiniz. Bitkisel bir kokusu var ama çok takılmıyorum

9. Farmstay

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Farmstay
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Bitkisel içeriğiNemlendirme gerektirebilir
Kırışıklıkları azaltır

Yeşil çay yaprağı özü içerikli Farmstay Akneli Ciltler Için Cilt Temizleme Köpüğü, cildinizi derinlemesine temizler. Gözeneklerinizi, yüzünüzü tahriş etmeden açar ve sebum dengesini sağlar. İçeriğinde bulunan stearik, laurik ve miristik asitleri cildinizi temizler, nemlendirir ve bakımını sağlar. Bahçe semizotu özü cildinizdeki kötü bakterileri uzaklaştırıp kan damarlarınızın duvarlarını güçlendirir ve enfeksiyon oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Pellinus mantarı özü kırışıklıklarınızı azaltırken cildinizi yeniler ve sizi berrak bir görüntüye kavuşturur. Meyan kökü ekstresi ise enfeksiyona neden olan zararlı hücreleri engelleyip akne oluşumunu engellerken diğer dermatolojik belirtileri de ortadan kaldırır. Cildinizde nem seviyesini kontrol eder ve dolgunlaştırır. Böylece mat, yorgun görünümünüz azalır yerine daha genç, aydınlık cilt bırakır. 

Kullanıcı Yorumları

? F**A**: Cetaphil disinda baska bir marka kullanmaktan korkan biri olarak kore urunlerinin genelinden memnun kaldigim icin bu urunede sans vermek istedim ve cok cok memnum kaldimm umarim devam eder cunku fiyati cok daha iyi diger markalara gore?

? Furkan Akcay: Ürünü kullanmaya başladığımdan beri çok memnunum. Asla kurutmuyor ve canlandırıyor.

10. Pharmanaturactive

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Pharmanaturactive
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildinizi kurutmuyorHassas ciltliler için önerilmez
Akne oluşumu azalır
Cildi berraklaştırır

Sabun içermeyen Pharmanaturactive Akneli Ciltler İçin Temizleme Jeli, cildinizi kurutmadan bakım yapıyor. İçeriğinde bulunan Aloe Vera, vitaminler ve depantonel sayesinde cildinizi beslerken temizler ve akne oluşumunu engeller. Günlük kullanıma uygundur.

Kullanıcı Yorumları

? M** B**: 3.kutumu aldım normalde eczaneden alıyordum ilk defa İnternet üzerinden aldım bir sıkıntı yaşamadım paketleme güzel. Ürüne gelecek olursak harika bi ürün eczacımın önerisiyle kullanmaya başladım yüzümde kızarıklıklar dökülmeler ve sivilcelenme oluyordu bütün sorunlarıma çözüm oldu. Tek tük sivilce çıkıyor artık oda çok çok nadir. Yüzümü kurutmadan temizliyor. Renk eşitlediğini de düşünüyorum ve kutusu da gayet büyük daha ne olsun ?

? B** K**: Güzel bir ürün yeni kullanmaya başladım yağlı ciltler için çok iyi, aknelerim azaldı

11. Dermo Clean Osmo

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Dermo
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sebum dengesini sağlarHassas ciltlilere önerilmez
Akne oluşumunu azaltır
Gözenek sıkılaştırır

Sebum üretimini kontrol altına alan Dermo Clean Osmo Yağlı ve Akneli Ciltler için Yıkama Jeli, yağlanma görüntüsünün de önüne geçmektedir. Cildinizdeki gözenekleri temizleyerek sonrasında sıkılaşmasını sağlar. Düzenli kullanımda akne oluşumunu engeller ve daha berrak bir görüntü sunar. Tam koruma sağlayarak cildi arındırır. Kullanım sonrası nemlendirici uygulaması tavsiye edilir.

Kullanıcı Yorumları

? yaren turhan: Öncelikle cildim karma t bölgem de yağlanma sorunu ve dönemsel sivilcelerim için almıştım Ürünü bir haftadan fazla süredir düzenli olarak kullanıyorum hatta makyajımı bile bu temizleyiciyle çıkarıyorum ürün gayet güzel temizliyor kullanmaya başladığımdan beri de bir yandan vitamin takviyesi kullanarak eskiden olan sivilcelerim için cildimi yenilemeye çalışıyorum ikisi benim cildime çok etkili geldiğini söyleyebilirim kısaca alın aldırın ?

? G** K**: yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve sivilcelerimi söndürdüğünü fark ettim aynı zamanda yeni sivilce oluşmamasında da etkili.

12. Jeuvenile

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Jeuvenile
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Derinlemesine temizlerNemlendirme gerektirir
Kusurları örter
Yağlı ve karma ciltliler için önerilir

Jeuvenile Yüz Temizleme Jeli, salistik asit içerdiğinden ötürü ciltteki ölü hücreleri peeling etkisi ile uzaklaştırır. Derinlemesine temizlerken sebum üretimini düzenler ve akne oluşumunu engeller. İçerisinde bulunan Cadı Fındığı Özü ise gözeneklerinizi temizledikten sonra sıkılaştırır. Düzenli kullanım sonucunda daha berrak bir cilt bırakır. 

Kullanıcı Yorumları

? M**D**: Karmadan yağlıya dönük bir cildim var. Akne problemim mevcut. Ürünü 1 haftadır düzenli kullanıyorum. Cildi kurutmadan temizliyor. Kullandıktan sonra yumuşacık yapıyor. Cilt temizlendiğinden aknelerimde azaldı. Şimdi toniğini ve kremini de sipariş ettim. Eminim onlardan da memnun kalıcam. Paranız çöpe gitmiyor. Çok memnun kaldım ben.

? A** E** B**: Kesinlikle çok başarılı bir ürün, yağlı ve siyah noktaya eğilimli bir cildim var. Ürünü kullandıktan sonra ciddi anlamda bir düzelme başladı. Herkes memnun kalır mı bilmiyorum ama daha önce denediğim hiçbir ürün bu kadar iyi gelmemişti bana.

13. Voonka Beauty Collagen H2o

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Voonka
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun süreli kullanım Yüzde az miktarda parlama yapabilir
Tüm ciltler için kullanılabilir
Cildinizde sağlıklı bir ışıltı bırakır

Akneli ciltlerin seveceği türden olan Voonka Beauty Collagen Solante Akneli Ciltler İçin Renkli Güneş Kremi, yağ ve paraben içermemektedir. Güneşin zararlı ışınlarından korur ve alerjik reaksiyon yaratmaz. Hipoalerjeniktir. Cildinize nem sağlarken aynı zamanda matlaştırır. Sebumu dengeler. 50 Spf içerir. Antibakteriyeldir ve akne oluşumunu engeller. 

Collagen Beauty H2O Micellar Cleansing Water, cildinizde gün içerisinde oluşan kiri temizlemeye yardım eder. Gözeneklerinizi temizler ve sıkılaştırır. Ayrıca bu ürün parfüm, alkol ve paraben içermez.

Kullanıcı Yorumları

? R**m**: Micellar suyu nem ve parlaklik yapıyor gayet başarılı beğendim

? P**ş**: cilt doktorum tarafından önerilmesiyle kullandığı güneş kremi sivilce yapmadı. Ağırlık hissi de yok.  Fakat renkli olmasına rağmen kapatıcılığı yok. Üzerine makyaj yapılabilir fakat akne tedavisinde renk eşitlemek amacıyla önerilir

14. La Roche Posay Effaclar H Krem

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
La Roche
Posay Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hassas ciltliler de kullanabilirKremsi yapı
Akne oluşumunu engeller
Nem sağlar
Derinlemesine temizlik yapar

La Roche Posay Effaclar H Krem, akne kurutucu etkili bir nemlendirici temizleyicidir. Cildinizi kurutmaz ve derinlemesine temizlik sağlar. Komedojenik bir ürün değildir ve dermatolojik olarak testlerden geçmiştir. İçeriğindeki NİASİNAMİD kızarıklığınızı azaltır , ZİNC PCA sebum üretiminizi kontrol altına alarak arındırıcı etki gösterir. LA ROCHE-POSAY TERMAL SUYU ise yatıştırırken koruma sağlamaktadır. Günlük kullanıma uygundur. 

Kullanıcı Yorumları

?  mervenur asma: Fiyatı biraz pahalı ürün küçük çünkü. Kuru ve aşırı hassas ciltler için uygun değil, benim cildim normal ve sürekli küçük küçük sivilceler oluşuyordu. Ürünü alalı 8 gün oldu ve sabahları kullanıyorum memnunum gerginlik yapmıyor kurutmuyor üstelik cilt tonunuzu açıyor bariz bir şekilde ve lekeleri de gideriyor. Başarılı:)

? Simge Coşaran: İnanılmazz Ürünü bir haftadan fazla zamandır kullanıyorum bu zamana kadar doktor reçetesi ile aldığım onca kremden bile daha etkili bir ürün ki temizleme ürünü olmasına rağmen. Beni yüzüm karma t bölgem yağlı yanaklarım kurudur yüzümü pamuk gibi yaptı ve yanaklarımda bir seneden fazladır uğraştığım sivilce lekelerime çok iyi geldi yüzümdeki kızarıklıkları giderdi renk tonunu eşitledi ve yüzümdeki temizliği hissetmemi sağladı. Gerçekten çok güzel bir ürün teşekkürler la roche ?

15. Capicade

akneli ciltler için yüz yıkama jeli

Amazon
Fiyatını Gör
Capicade
Yüz Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sebum dengesi sağlarHassas ciltlilere önerilmez
Cildi yeniler
Nem kaybını aza indirir

Akneli ve yağlı ciltler için özel olarak üretilen Capicade Anti-akne Temizleme Jel’i, cildinizi kurutmadan temizler ve sebum üretimini dengelemeye yardımcı olur. Gözeneklerinizi de sıkılaştırır. Mantar ekstratları, Seboreductly, D-Panthenol, Niacinamide, Allantoin ve E Vitamini de içermektedir. İçerdiği bu maddeler gözeneklerin sıkılaşmasını, ölü hücreleri soyup sağlıklı cilde kavuşmayı, tahrişleri en aza indirmeyi ve daha parlak bir cilde sahip olmanızı sağlar. Günlük kullanıma da uygundur.

Kullanıcı Yorumları

? Çağla Argın: Aşırı yağlı bir cildim var,gördüğüm en iyi temizleme jeli.Uzun süre cildim yağlanmıyor.Kesinlikle tavsiye ederim

? A**y**: cildime o kadar güzel geldi ki ikinciyi sipariş ettim doktorum önermişti

Benzer Tavsiye Önerileri
Yüz Temizleme JeliTonik Modelleri

Akneli cilt nasıl olur?

Akne, kıl köklerinin ve yağ bezlerinin yıkanması sonucu oluşan bir tür enfeksiyondur. Cildiniz çok fazla yağ üretiyorsa ve gözenekleriniz tıkalıysa akne oluşumu kaçınılmaz olacaktır. Tıkanan gözenekler sayesinde vücuttan yağ dışarı çıkamayacak ve akne oluşumuna yol açacaktır. Akne, vücudunuzda her yerde olabileceği gibi her yaştan insanda da görülebilir. 

Akneli cilt temizliği nasıl olmalıdır?

Öncelikle akneli cildinizi temiz tutmalısınız. Makyajla ya da dışarıdan geldikten sonra cildinizi gerekli bakım ürünleriyle temizlemelisiniz.

Düzenli olarak uygun ürünlerle bakım yapmalısınız. Ya da bir güzellik merkezinden yardım alarak cilt temizliğini aksatmamalısınız. Bu sayede ciltte oluşan fazla sebum temizlenerek, gözenekler açılacak ve akne oluşumu engellenecektir.

Sivilcelerinizi sıkmamanız gereklidir. Zira hem cilt bariyerine zarar vermiş olursunuz hem de geri dönülemez bir akne döngüsüne girmiş olursunuz.

Her bulduğunuz maddeyi yüzünüze sürmemelisiniz. Uzman bir doktordan yardım alarak doğru yolda ilerlemeniz daha sağlıklı olacaktır. 

Bol su tüketmeniz gerekmektedir ve sağlıksız yiyeceklerden uzak durmanız önerilir.

Akneli ciltler hangi bakım ürünlerini kullanabilir? 

Öncelikle nem eksikliğini ortadan kaldırmak amacıyla bol su içmenizi öneririz. Sonrasında gözenekleriniz temiz kalmalıdır. Bu yüzden cilt bakımı için şu sıralamayı önerebilirim: Yüzünüzü temizlemek için temizleyici bir ürün, uygun bir kil ya da kullandığınız maske, uygun bir tonik, nemlendirici. Bunun dışında güneş kremi ve makyaj temizleyicilerini de uygulamalısınız. Akneli ciltler için özellikle maskeleri sizin için yukarıda sıraladık. Bu sıralamadan yola çıkarak kendinize uygun ürünleri seçebilir ve doğru bir bakım sıralaması yapabilirsiniz. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum