Adem Yurdigül Kimdir? & Hakkında Bilgi

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Erzurum Bölgesi, 4. sıradan milletvekili adayı olan Adem Yurdigül hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Adem Yurdigül Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adem Yurdigül Biyografisi

26 Temmuz 1985 yılında Erzurum'da doğdu. Erzurum Haşim İşcan İlköğretim okulunda, ilköğrenimini tamamladıktan sonra Atatürk Ortaokulunda ortaöğrenimini tamamladı. Liseyi Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde tamamladı.

adem-yurdigul-biyografisi.jpeg


Siyasi Hizmetine Erken Yaşlarda Başladı

Siyasi kariyeri erken yaşlarda başlayan Adem Yurdigül 1998 ila 2001 yılları arasında Erzurum Ülkü Ocakları'nın Ortaöğretim Masasında görevler aldı. Daha sonraki dört yıl da Erzurum Ülkü Ocakları'nın Eğitim Masasında Başkanlık görevini yürüttü. 2005 yılında Üniversite eğitimi için KKTC’ye gitti ve Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Mimarlık Fakültesinde yükseköğrenimini 2011 yılında tamamladı. Adem Yurdigül bu süreçte de Ülkü Ocakları'nın neferi olmaya devam etti.

siyasi-hizmetine-erken-yaslarda-basladi.jpg


KKTC Ülkü Ocaklarında Aktif Görevler Aldı

2006 senesinde Gazimagosa Ülkü Ocakları'nın İkinci Başkanlığı görevine getirildi. 2008 yılında Girne Ülkü Ocakları Başkanlığını üstlendi. Devamında KKTC Ülkü Ocakları'nın Genel Başkan Yardımcılığı göreviyle hizmet etmeyi sürdürdü. 2013 yılında KKTC Ülkü Ocakları'nın Genel Başkanlığı görevine getirilerek, dört yıl boyunca hizmete devam etti. Aynı zamanda eğitim hayatını da sürdürmeye devam eden Adem Yurdigül, Lefke Avrupa Üniversitesinde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Eğitimi süresince çok sayıda çalışmalara ve sertifika programlarına katıldı. 2012 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Siyaset Okulunun verdiği başarı sertifikasını almaya hak kazandı.

kktc-ulku-ocaklarinda-aktif-gorevler-aldi.jpg


Ticari Başarıları Ve Çalışmaları

Ticaret ile de meşgul olan Adem Yurdigül, DDS. Yapı İnşaat A.Ş. Yönetiminde Kurulu'nda, BKM Madencilik ve Geri Dönüşüm Şirketler Grubu'nun yönetiminde ve MKY İnşaat, Savunma Sanayi A.Ş. yönetim kurulunda üyeliklerde bulundu. 2017 senesinin yazı mevsiminde memleketim olan Erzurum'da evlenen Adem Adigüzel bir senelik evli. Adem Yurdigül Haziran seçimlerinde yani 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Erzurum Bölgesi, 4. sıradan milletvekili adayıdır.

Önerilen İçerik;

 2019 Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adayları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.