Fiyatları Dudak Uçuklatıyor! Adası Olan 10 Ünlü İsim

Ünlüler, milyon dolarlık harcamaları ve ihtişamlı hayatlarıyla her daim magazin konusu olmayı başarmıştır. Birbirinden farklı harcamalarıyla dikkat çeken bu ünlülerin sahip olduğu adaları duyduğunuzda çok şaşıracaksınız!
Fiyatları Dudak Uçuklatıyor! Adası Olan 10 Ünlü İsim

Milyon Dolarlık Adası Olan 10 Ünlü İsim

Yaşamınız boyunca her şeyin en iyisine sahip olmayı hepiniz istiyor olmalısınız. Kiminiz güzel bir araba, kiminiz lüks bir ev sahibi olmayı hayal ediyor olabilir. Kimileri ise hayatında karşısına çıkan fırsatları yetenekleriyle değerlendirmesi sayesinde milyonlarca dolarlık harcamalar yapabiliyor.

Kocaman evler, süper lüks arabalar ve bankada bol sıfırlı hesaplar… Hepsi A sınıfı ünlü olmanın getirdikleri olsa gerek. Tabi bir de ada sahibi olan birkaç ünlü var. O isimler şimdi yazımızda yer alıyor. Dudaklarınızı uçuklatacak rakamları ile ada sahibi olan 10 dünya starı sizlerle!


1. Ricky Martin – Angra dos Reis Adası, Brezilya

Dünyaca ünlü Porto Riko'lu şarkıcı Ricky Martin, milyonlarca hayran kitlesi ile en başarılı sanatçılar arasında yer almaktadır. Yüksek rakamlarda kazanç elde eden Martin, 2008 yılında Brezilya kıyılarında bulunan Angra dos Reis adasını satın almıştır. Latin pop şarkıcısı Ricky Martin bu muazzam doğa harikası için tam 8 milyon dolar para ödemiştir.

Adası Olan Ünlüler


2. Shakira – Bonds Cay, Bahamalar

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 90’lı yılların sonunda patlama yapan Latin pop ve Latin rock müziğinin en önemli isimleri arasında yer almaktadır. Dansçı kimliğiyle de bilinen ünlü yıldız, 2011 yılında Bahamalar’dan aldığı adası ile çok konuşulmuştur. Shakira’nın 500 dönümlük doğa harikası için 15 milyon dolar para ödediği söylenmiştir.

Adası Olan Ünlüler


3. Marlon Brando – Tetiaroa Adası, Tahiti Island

2004 yılında hayatını kaybeden Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Marlon Brando, ada sahibi olan ünlüler listemizde yer alıyor. Oyunculuk yaptığı dönemde film çekimleri için gittiği adaya aşık olan Brando, aradan geçen zamanın ardından bu duruma daha fazla katlanamayacağını dile getirmiştir. Kısa süre içerisinde adayı satın alan Brando, adada tanıştığı kadınla evlenerek bambaşka bir dünya yaratmıştır.

Adası Olan Ünlüler


4. Michael Schumacher - Yapay Ada, Dubai

Michael Schumacher, şimdiye kadar yaşamış en başarılı yarış pilotu olarak bilinmektedir. Michael, Formula 1 yarışlarında kazandığı şampiyonlukları ile milyonlarca hayran kazanmayı başarmıştır. Bu hayranlarından biri, Dubai'de yer alan yapay adayı Schumacher’a hediye veren Dubai Kraliyet Prensi Şeyh Muhammed bin Rashid Al Maktoum’dur. Normal görünmesine rağmen tamamen yapay olan ada, 7 milyon dolarlık değeri ile dudak uçuklatmaktadır.

Adası Olan Ünlüler


5. Angelina Jolie – Petra Adası

Hollywood yıldızı Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt’in 50. yaş gününde ada satın almıştır. Adanın en büyük özelliği kalp şeklinde görünümü ve yalnızca helikopterle ulaşılabiliyor olmasıdır. Toplam 12 milyon dolarlık fiyatı ile dudak uçuklatan bu doğa harikası, 2016 yılında çiftin ayrılması ile gizemini korumaktadır.

Adası Olan Ünlüler


6. Nicolas Cage – Leaf Cay Adası, Bahamalar

Romantik komedi, dram, bilim kurgu ve aksiyon filmleriyle tanınan ünlü Amerikalı yıldız Nicolas Cage, adası olan ünlüler listemizde yer alıyor. Bahamalar'dan 3 milyon dolara ada satın alan ünlü, tropikal bitki örtüsü ve uzun kum plajı ile adeta bir cennete sahiptir.

Adası Olan Ünlüler


7. Johnny Depp – Pound Cay Adası, Bahamalar

1980 yılında yayınlanan "21 Jump Street" dizisi ile ünlenen Johnny Depp, aradan geçen zamanın ardından Hollywood’un en ünlü isimlerinden biri olmayı başarmıştır. Servetine servet katan başarılı oyuncu, 2004 yılında Bahamalar'dan 3.6 milyon dolara ada satın almıştır. Exumas Adaları’ndan biri olan Pound Cay, Nicolas Cage’in Leaf Cay adasına komşudur.

Adası Olan Ünlüler


8. Leonardo DiCaprio – Blackadore Caye Adası, Belize

Amerikalı oyuncu ve yapımcı Leonardo DiCaprio, 1990 yılında başladığı kariyerinden bu yana milyonlarca dolarlık harcamaları ile bilinmektedir. Ünlü oyuncu 2005 yılında Belize’deki adaya 1,75 milyon dolar ödeyerek harcamalarına bir yenisini daha eklemiştir.

Adası Olan Ünlüler


9. Mel Gibson – Mago Adası, Fiji

Avustralya asıllı Amerikalı aktör Mel Gibson, 2005 yılında 15 milyon dolar ödeyerek Fiji adalarından bir tanesine sahip olmayı başarmıştır. Oldukça büyük olması ile bilinen ada, 5.400 dönüm alan üzerine kurulu bir doğa harikası olarak bilinmektedir.

Adası Olan Ünlüler


10. Robin Williams – Pender Limanı, Britanya Kolumbiyası

2014 yılında yaşamına son veren ünlü Amerikalı komedyen Robin Williams, halen yayınlanan eğlenceli filmleriyle güldürmeye devam etmektedir. Ünlü oyuncu büyük kazançlar elde ettiği oyunculuk kariyerinde bir ada satın almaya karar verdiğini açıklamıştı. Pender Limanı’ndan satın aldığı milyon dolarlık adası, şimdilerde akrabaları tarafından kullanılmaktadır.

Adası Olan Ünlüler


Önerilen İçerik; Servetleri İle Dünyanın En Zengin Çocukları!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.