Abdullah Çiftçi Kimdir? Abdullah Çiftçi Nereli?

Gündeme uygun yorumlarıyla ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Abullah Çiftçi hakkında bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte Abdullah Çiftçi Kimdir? ve Abdullah Çiftçi Nereli? sorularının cevabı.
Abdullah Çiftçi Kimdir? Abdullah Çiftçi Nereli?

Etkileyici yorumları ve gündem haberlerini twitter hesabından paylaşan Abdullah Çiftçi, her geçen gün takipçi sayısını artırmaya devam ediyor. Açıklamalarıyla dikkatleri üzerine toplayan Abdullah Çiftçi’nin bilgilerini sizler için araştırdık. İşte Abdullah Çiftçi Kimdir? ve Abdullah Çiftçi Nereli?


Abdullah Çiftçi Kimdir?

Abdullah Çiftçi Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Zamanında Ankara Üniversitesi’nden diplomasını alan Abdullah Çiftçi, 1987 ve 1996 yılları arasında TÜBİTAK’ta görev yapmıştır. Farklı konulardaki fikirlerini sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan Abdullah Çiftçi, aslen Kahramanmaraş kökenlidir.

Uluslararası ilişkiler, teknoloji, bilim ve dış siyaset konulu programlara katılan Abdullah Çiftçi, her gün gündemde kalmaya devam ediyor. İnternet kullanımı ile ilgili yaptığı birçok konferansıyla dikkat çeken Abdullah Çiftçi Twitter hesabı 750 bin takipçiye yaklaşırken Youtube ve Instagram sayfaları ise 400 bin takipçi sayısı bulunmaktadır. Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullandığını söyleyebiliriz.


Abdullah Çiftçi Nereli?

Abdullah Çiftçi Nereli?

Çiftçi Medya ve Bilgi Teknolojileri Strateji Derneği'nde başkan olarak görev yapan Stratejist Abdullah Çiftçi, Kahramanmaraşlıdır. Doğum tarihiyle ilgili net bir bilgi daha henüz sevenleriyle paylaşmamıştır.


Abdullah Çiftçi Açıklama

Abdullah Çiftçi Açıklama

Türkiye'de ilk internet kullanan kişiler arasında yer alma şansı yakalayan Abdullah Çiftçi, corona virüs salgını sonrası televizyon programında yaptığı açıklamayla insanların ilgisini topladı. Bu virüsün bazı kişiler tarafından ortaya çıkarıldığını ve insanları kontrol etmek istediklerini söyledi. Aşının da çok önceden beri hazır olduğunu iddia ediyor.

Abdullah Çiftçi'nin bir diğer düşüncesi ise Biyometrik çip ile ilgili. İnsanların ne zaman nerde olduğunu takip edilebilen veya kolayca ödeme yapabileceği sistem olarak düşünmektedir. Hatta böyle bir konuda dizi ve film yapıldığını da vurgulamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.