2016’da Vizyona Giren En İyi Filmler

2016 yılına en çok damga vuracak 5 filmi sizlerle buluşturuyoruz. Bu filmler gişe rekorları kıracak emin olabilirsiniz. İşte 2016 yılının en çok beklenen ve insanların izlemek için can attığı ilk beş filmi.
2016’da Vizyona Giren En İyi Filmler

2016 yılı için "Sinema Yılı" olarak geçti diyebilirsiniz. Birbirinden büyük film yapımlarının vizyona girdiği bu yıl sinema severler tarafından unutulmayacak bir yıl oldu.

Batman v Superman

2016 yılı sinema tarihi için çok iyi olacak birbirinden güzel filmler vizyona girecek bunlardan biri de Man Of Steel’in devamı niteliğinde izleyeceğiniz Batman v Superman’dir. Batman’ı canlandıracak isim Pearl Harbor filminde ismi geçen ve birçok başarılı yapıma da imza atan Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck. Suparman karakterine hayat verecek isimse Henry Cavill. Türkiye’de 25 Mart 2016 tarihinden itibaren sinema severlerle buluşacak. Warner Brons yapımcılığında vizyona girecek olan filmin yönetmeni Mab Of Steel’in yönetmeni Zack Snyder oturuyor. Diane Lane, Laurence Fishburne ve Amy Adams oyuncuları arasında yer alıyor

 

X MEN Apocalypse

ABD’de 27 Mayıs 2016 tarihlerinde yayınlanan X-Men Apocalypse’nin yönetmen koltuğuna Bryan Singer Oturdu. Başrolü ise  Aksiyon, Fantastik ve Macera kategorisinde yer alan bu film serisi yıllardır sinema sever tarafından ilgi gördü. Apocalypse, fiziksel olarak çok güçlüdür ayrıca atomların yapısını değiştirebiliyor. Elinde bulunan üstün güçlerle uçabilir ve haftalarca içeceksiz kalabiliyor. Oldukça heyecan verecek olan bu film ve Batman v Superman şimdiden merakla bekleniyor. Film 12 Şubat 2016 tarihlerinde vizyona girecek.

X- Men Apocalypse

X man

 

Sihirbazlar Çetesi 2/ Now You See Me

Sihirbazlar Çetesi 10 Haziran 2016 tarihinde sinema severlerle buluşuyor. Yönetmeni Jon M. Chu olan gerilim türündeki filmin başrollerini Jesse Eisenberg, WOODY Harreison, Mark Ruffalo ve Morgan Freeman’in paylaştığı film  heyecanla bekleniyor.

sihirbazlar çetesi

Buz Devri 5/Ice Age 5

Küçük büyük demeden herkesin gönlüne taht kuran Buz Devri serisinin, 2016 15 Temmuzda 5’cisi çıkıyor. Eğlenmek istiyorsanız bu film kaçmaz.

Buz Devri 5

buz devri 5

 

Kung Fu Panda 3

29 Ocak 2016 tarihinden itibaren ABD’de vizyona girecek olan Kung Panda 3, Türkiye’de 18 Martta gösterime girecek. Yönetmeni Jennifer Yuh Nelson olacak filmin müziklerinin bestecisi Hans Zimmer hazırlıyor. Eğlenceli ve bir o kadar da tempo dolu olacak bu film çok sevilecek.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.