2016 İlkbahar - Yaz Mayo Bikini Trendleri

2016 ilkbahar yaz sezonu en trend mayo ve bikini modelleriyle dikkat çekiyor. Bu sezon plajlar en şık yılını yaşayacak. Bikini ve mayo modelleri, çeşitli modelleri ve canlı renkleriyle muhteşem bir görüntü sergiliyor.
2016 İlkbahar - Yaz Mayo Bikini Trendleri

2016 ilkbahar yaz sezonu mayo ve bikini trendleri ile mükemmel bir giriş yapıyor. Havanın ısınmasıyla mayo ve bikini sezonu açılıyor. Bu sezon birbirinden farklı modeller dikkat çekiyor. 2015 ilkbahar yaz sezonunda trend olan mayo ve bikinilerin yerini daha farklı ve çeşitli renkler alıyor. Her sezon değişen farklı renk ve modellerin yer aldığı plaj kıyafetleri kadınları bu sezon da etkileyecek. 2016 ilkbahar yaz sezonunda çeşitli modeller arasında kalacağınız bir yıl olacak.

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri-007.jpg

Hangi mayo ve bikiniyi seçeceğinizi şaşıracak ve sanırım her modelden bir adet alacaksınız. Bu sezon kroşe yani örgü bikini ve mayolar en trend model oluyor. Kroşe çılgınlığı sadece bikini ve mayolarda değil elbise ve bluzlarda dahi en trend parça olmuş durumda. 2015 ilkbahar yaz sezonunda en trend modellerden biri olan halter yaka bu sezon da oldukça trend oluyor. Hatta kroşe bikini ve mayolardan sonra en trend ikinci bikini ve mayo sırasında yerini alıyor. Bu nedenle hemen alınması gereken iki model kroşe ve halter yaka bikini ve mayolar.

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri-008.jpg

Halter yaka modeli omuzları geniş gösteren oldukça şık ve sportif bir model. Tabi ki bu iki modelin yanı sıra daha da farklı modeller bulunmakta. Denim bikini ve mayolar, çapraz ipli bikiniler, bölümlü bikini ve mayolar, çiçek desenliler, yüksek bel bikini modelleriyle sezonun en muhteşem koleksiyonlarını görüyoruz. Bu sezon canlı, renkli ve detaylı bikini ve mayo modelleri şık ve güzel bir yaz geçirmenizi sağlayacak. Plaj ve havuzlarda en şık, en trend ve en cool olmak istiyorsanız bu modellerden birini mutlaka denemelisiniz. 

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri-010.jpg

 

Kroşe 

Kroşe yani örgü bu sezon trend oluyor. Sadece elbise ve bluzlarda değil mayo ve bikinilerde de görülüyor. Sade modelleri ve tek renkleri ile gördüğümüz kroşe bikini ve mayolar bu sezon daha canlı renklerden ve değişik modellerden oluşuyor. Görülen o ki bu sezon kroşeden hiçbir kadın vazgeçemeyecek. 

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri.jpg

 

Halter Yaka

2015 ilkbahar yaz sezonunda trend olan halter yaka, bu sezon da trend olma yolunda hızla ilerliyor. Şık ve sportif bir görüntü veren halter yaka bikiniler, sezonun ikinci trendi oluyor. Omuzları daha geniş ve seksi gösteren bu model kadınların çok sevdiği bir tarzı yansıtıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri-001.jpg

 

Denim

Denim bikiniler ve mayolar, oldukça ilginç. Bu sezon denim bikini ve mayolar çok popüler olacak. Günlük hayatta vazgeçilmeyen denim kumaşlar, bu sezon plaj modasında yer alarak farklılık yaratıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri-002.jpg

 

Çapraz İpli

Çapraz ipli bikini ve mayolar sezonun en seksi modeli olacak. Bu sezon kadınlar çapraz ipli bikini ve mayolarla dikkat çekecek. Mükemmel bir tarzı olan bu modeller sezonun vazgeçilmek istenmeyen parçası olacak.

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri-003.jpg

 

Bölümlü 

2016 ilkbahar yaz sezonunda cut – out modelli kıyafetler trend oluyor. Bu durum plaj modasına da yansıyor. Bu sezon plajlarda bölümlü bikini ve mayolar tarz olmayı seven kadınlar için ideal. Hem seksi hem şık bu modeller sezonun trend parçalarından.

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri-004.jpg

 

Çiçek Desenli

Çiçek desenler bahar ve yazların olmazsa olmazıdır. Tabi ki plaj modasında da bu durum geçerli oluyor. Çiçek desenler, mutlu baharın ve sıcak yaz günlerin habercisi oluyor. Bu nedenle genellikle her sezon en trend parçalar arasında yer alıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri-009.jpg

 

Yüksel Bel 

2015 ilkbahar yaz sezonunda trend olan yüksel bel bikiniler, bu sezon da popülerliğini yitirmiyor. Kadınlar yüksek bel modeli çok sevdi. 2016 ilkbahar yaz sezonunda da yüksel bel bikiniler en şık modelleriyle karşımıza çıkıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-mayo-bikini-trendleri-006.jpg

Şeyma TOKUR / NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.