2015 Yaz Dudak Renkleri

2015 yazının can alıcı dudak renkleri kadınların favorisi olacak.
2015 Yaz Dudak Renkleri

Yaz mevsimin en renkli dudaklarını 2015 yazında görebilirsiniz. Bu yaz dudaklar hep ön planda. Renkli ve canlı görünüm veren rujlar tercih ediliyor. Işıltılı pembe, turuncu, kırmızı, nude ve marsala 2015 yazının ruj renkleri arasında. Bu yaz kadınların dudakları yine renkli ve seksi olacak. Kadınlar asla rujdan vazgeçmez. Renkli ya da renksiz mutlaka ruj sürülür. Dudaklar her zaman etkili olmalı ve İfadesini yitirmemelidir.

 

Kırmızı

Kırmızı her zaman tercih edilen ve dikkat çeken ruj rengidir. Ruj renkleri arasında en iddialı kırmızı rujdur.  Kırmızı ruj seksi ve çekicidir. Kırmızı ruj cesur ve cesaretli kadınların rengidir.  Kadınlar her ne olursa olsun kırmızı rujdan asla vazgeçemezler.

 

dudak renkleri

 

Turuncu

Turuncu geçtiğimiz sezonlarda favori olmuştur. Bu sezonda kadınların tercihleri arasında yer alıyor. Turuncu ruj canlı ve enerjili bir görünüm vermektedir.

 

dudak renkleri

 

Nude

Nude 2015 yazının en popüler makyajı haline geldi. Nude renk dudaklar bu senenin trendleri arasında. Nude ruj seçerken önemli olan ten rengimizdir. Dudak rengine göre değil ten rengine göre seçilmelidir. Yoksa doğal dudaklar elde etmek isterken kötü bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bunun için ten renginize yakın nude tonlar seçmelisiniz.

 

dudak renkleri

 

Marsala

Marsala 2015 sezonunda en moda renkler arasında yer alıyor. Bu sezon bordo farklı yorumlanarak marsala adını aldı. Bordo klasik bordo olmaktan çıktı ve bakır kızılın tonlarını alarak farklı bir şıklığa büründü. Marsala 2015 sezonuna damgasını vurdu.

 

dudak renkleri

 

Pembe

Pembe her sezon olduğu gibi bu sezonda yazın canlı renklerinden.  Pembe rujlar esmer ya beyaz tenli her kadına yakışmaktadır. Yazın sevimli rengi pembe rujlar etkisini göstermekte.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.