2015 İlkbahar Yaz Zuhair Murad Paris Couture Defilesi

Dünyaca ünlü modacı Zuhair Murad Paris Couture defilesinde muhteşem tasarımları ile göz kamaştırdı.
2015 İlkbahar Yaz Zuhair Murad Paris Couture Defilesi

Lübnan’ lı modacı Zuhair Murad tasarımlarıyla herkesin dikkatini çekiyor. Gösterişli ve görkemli tasarımlarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Tasarımlarında doğu ve batıdan ilham alarak mükemmel ve farklı tasarımlara imza atmıştır. Hollywood sanatçılarına yaptığı tasarımlarla adından sıkça söz ettirmiştir. Ayrıca gelinlik tasarımları ile kadınları büyülen bir modacı olmayı başarmıştır. Son olarak Paris Couture defilesinde tasarımlarını sergileyen Zuhair Murad herkesi etkisi altına almış durumda.

Net bir çizgisi olan Zuhair Murad, yenilikçi tarzı ile dikkat çekiyor. Renklerin en güzel tonlarını seçip, en güzel kumaşlarla muhteşem tasarımları göz önüne seriyor. Gösteriş, asalet ve görkemli elbiselerin simgesi haline gelmiş durumda. Paris Couture defilesinde kırmızı, siyah, zümrüt yeşili, lila, beyaz ve bordo renklerini kullanarak, herkesi renklerle büyülüyor. Parıltılı, taşlı, ışıltılı detaylar dikkat çekiyor. Kabarık, uzun, dar, kısa, transparan, yırtmaçlı ve dekolteli tasarımları ilgi odağı olmuş durumda. Kırmızı renk tasarımıyla dişiliği ön plana çıkarıyor. Göğüs dekolteli kırmızı tulum herkesin favorisi oluyor. Kabarık eteklerden oluşan elbise modelleri, tam bir prenses görünüm veriyor.  Siyahın asilliğini yine mükemmel derece bizlere tasarımlarıyla yansıtıyor. Gelinlik tasarımı ile ne kadar farklı bir tarza sahip olduğu bir kez daha gözler önüne seriyor. Zuhair Murad Paris Couture defilesinde yine herkesi büyülüyor. 

 

2015 iLKBAHAR YAZ ZUHAİR MURAD PARİS COUTURE DEFİLESİ

zuahir-murad-coture-paris-defilesi.jpg

zuhair-murad-couture-paris-defilesi.jpg

zuhair-murad-couture-paris-defilesi-001.jpg

zuhair-murad-coture-paris-defilesi-001.jpg

zuhair-murad-coture-paris-defilesi-002.jpg

zuahir-murad-coture-paris-defilesi-002.jpg

zuhair-murad-couture-paris-defilesi-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.