2015 İlkbahar Yaz Spor Kombinleri

Spor giyim tarzının sokak modasıyla etkileşim halinde olduğunu söylemek mümkündür. Bu sebeple de hem tarzınızı ön plana çıkartırken hem de sağlığınız için spor yapmanızda mümkün olmuş olur.
2015 İlkbahar Yaz Spor Kombinleri

Sokak stilleri 2015 yaz trendlerine baktığımızda ise hem spor hem de şık kombinlere rastlamak mümkündür. Spor tarzında öne çıkan parçaları arasında bu sene yine taytlara rastlamak mümkün. Bunun yanı sıra spor denilince akla gelen eşofmanlar artık yerini şortlara bırakmaktadır.

 

Tayt Kombinleri

tayt-spor.jpg

Daima bir koşuşturma içinde olduğumuz günlerde dar ve boğucu pantolonlardansa taytları tercih etmek çok büyük rahatlık sağlamaktadır. Taytları sadece spor yaparken giymeniz gerekmez, renkli tişörtlerle dikkat çekici kombinler yapabilirsiniz.

 

Şalvar Kombinleri

salvar-kombinler.jpg

Son zamanlarda yükselişe geçen şalvar pantolonlar hem rahat hem de oldukça şık kombinlere de neden olmaktadır. Lastikli paçaları ile öne çıkan şalvar pantolonlar bu yaz hem rahat hem de şık gezebileceğiniz, vazgeçemeyeceğiniz parçalar arasında olmaktadır.

 

Şort Kombinleri

sort-kombinler.jpg

Yaz denildiğinde ilk akla gelen parçalardan olan şortlar, bu sene spor modasında da sıklıkla gördüğümüz parçalar arasındadır. 2015 modasında spor şortlar salaşlığı ile ön plana çıkarken, hem spor olmak isteyenler hem de çabasız şıklığı elde etmek isteyenler için anahtar parçalardan biri olacak.

 

Kapri Pantolon Kombinleri

kapri-kombinler.jpg

Kapri pantolon modelleri bir süredir yükselişte olan parçalar arasındaydı ve bu yükselişini 2015 yazında da sürdürüyor. Eşofman kombinlerine göre oldukça şık duran bu pantolonlarla sıradışı bir görüntü elde etmek isteyenler için topuklu ayakkabılarla kombinlemekte mümkündür.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.