2015 İlkbahar Yaz Şapka Modelleri

Yaz aylarının en çok kullanılan aksesuarı şapkalar farklı model ve renkleriyle göz dolduruyor.
2015 İlkbahar Yaz Şapka Modelleri

Yazı mevsimin vazgeçilmez aksesuarı şapkalar bu sezonda en şık modelleriyle damgasını vuracak. Şapkalar genellikle güneşten korunmak amaçlı kullanılır. Fakat kadınlar için görüntü çok önemlidir. Bu yüzden şapkalar sadece güneşten korunmak için değil aksesuar olarak kullanılır. Şapkalar plajda, günlük kullanımda, sporda ve davetlerde de kullanılmaktadır. Fötr, caps, disket şapka, hasır, spor ve birçok çeşitleriyle şapkalar 2015 yaz sezonuna hazır. Şapkaları sadece kadınlar değil erkeklerde çeşitli renk ve modelleriyle kullanıyor.  Şapka sokak modasında da yer alıyor. Sokak modasında birbirinden farklı şapkalar dikkat çekiyor.

 

Davet Şapkaları

Davetlerde kullanılan şapkalar ise oldukça şık ve zarif stili ile kadınlara farklı bir hava veriyor. Kadınlar sıradışı şapka modelleriyle davetlerde yer alıyor.

 

şapka modelleri

 

Disket Şapkalar

2015 yazında özellikle 70’ lerin şapka modelleri dikkat çekiyor. 70’ leri yansıtan disket şapkalar güneşten korunmak için oldukça ideal. Disket şapkaları kullanarak bohem tarzını yakalayabilirsiniz.

 

şapka modelleri

 

Fötr Şapka

1800’ li yıllara dayanan fötr şapkalar, modanın vazgeçilmezi. Günümüzde hala kadın erkek herkesin kullandığı fötr şapkalar yenilenmiş haliyle dikkat çekiyor. Fötr şapkalar feminen ve maskülen tarzı bir arada yaşatıyor.

 

şapka modelleri

 

Caps Şapka

Caps şapkalar polis şapkası modelindedir. Caps şapkalar 2015 yaz sezonu için yenilenmiş ve tekrar tasarlanmıştır.

 

şapka modası

 

Hasır Şapka

Hasır şapkalar yaz için ideal şapka modellerindedir. Oldukça şık ve her kıyafete uygun modelleriyle şapka severlerin favorisi.

 

şapka modelleri

 

Vizor Şapka

Vizor şapkalar farklı yapısı ile cool bir tarza sahip. Fakat herkesin tercih ettiği bir model değil.

 

şapka modelleri

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.