2015 İlkbahar Yaz Sandalet Trendleri

Yaz aylarının en çok sevilen ve tercih edilen ayakkabı modeli sandaletler bu yaz da en şık modelleri ile kadınların ayaklarında...
2015 İlkbahar Yaz Sandalet Trendleri

Yazın vazgeçilmezi sandaletler 2015 sezonunda da en şık modelleriyle vitrinlerde yerini aldı. Sandalet rahat kullanımıyla yazın en çok kullanılan ayakkabı modeli.

 

sandalet modası

 

Düz taban sandaletler yazın hem rahat hem de konforlu bir hava veriyor. Rahatına düşkün kadınlar genellikle sandaletleri tercih ediyor.

 

sandalet modası

 

Sandaletler farklı model ve renkleriyle dikkat çekiyor. Taşlı, püsküllü, süet, işlemeli, bilekten bağlamalı, gladyatör gibi birçok çeşitleri bulunuyor.

 

sandalet modası

 

Sandaletler gündüz ve gece kullanımında oldukça ideal. Uzun yazlık elbiselerle giyilen sandaletler yazın en popüler kombini. Mini şortlar ile yapılan kombinler de en çok tercih edilen kombinler arasında.

 

sandalet modası

 

Gece ise mini elbise ve eteklerle kullanılacak taşlı sandaletler şık ve zarif bir hava veriyor. Parmak arası, düz yada sadece parmak detaylı sandaletler şıklıklarıyla yarışıyor.

 

sandalet modası

 

2015 yaz sezonunda kadınlar sandaletleriyle sokak modasında da yer alıyor. Sandaletler düz taban modellerin dışında topuklu ve yüksek tabanlı modellerle de yer alıyor.

 

sandalet modası

 

Özellikle yüksek tabanlı sandaletler bu sezonun trendleri arasında.

 

sandalet modeli

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.