2015 İlkbahar Yaz Gelin Çiçekleri

Gelinlerin, renkli ve mis kokulu aksesuarları gelin çiçekleri renkli model ve tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
2015 İlkbahar Yaz Gelin Çiçekleri

Gelin çiçekleri artık farklı model ve renklerde karşımıza çıkıyor. Eskiden yapay olan gelin çiçekleri artık canlı, taze ve mis gibi kokusuyla gelinlerin ellerini süslüyor. Çiçekler mevsimine ve hatta gelinliğe göre tasarlanmış modelleriyle dikkat çekiyor. Gelin çiçekleri mevsime ve gelinliğe uygun modeller olmalıdır. İlkbahar Yaz mevsiminde canlı renkli ve dikkat çeken modeller seçilmelidir.

gelin çiçekleri

Gösterişi ve ihtişamı seven gelin adayları sarkıtlı ve bol çiçeklerden oluşan renkli buketleri tercih ediyor. Sadelikten yana ona gelin adayları ise tek renk oluşan buketleri tercih ediyor. Gelin adayları sevdikleri çiçeklerden buketler hazırlatabilir. Hatta kokusunu sevdiği çiçeği buket yaptırabilir. Gelin adayları buketlerini seçerken önceden çiçek ve renk seçimine karar vermeli, buket şeklini ve çiçek sayısını belirlemelidir. Buketleri tüller, kurdeleler hatta taş detaylarla bile süsletebilirsiniz. Gelin çiçekleri öyle bir hal aldı ki farklı tasarımlarla dikkat çekiyor. Papatya, kır çiçekleri, ortanca, gül gibi mis kokulu çiçekler gelin buketleri olarak hazırlanıyor. Buketleri sarmaşıklar, limon yaprakları, pelin otu, sarmaşık gibi yeşillikler süslüyor. 

 

2015 İlkbahar Yaz Gelin Çiçeği Modelleri

 

gelin çiçekleri

 

gelin çiçekleri

 

gelin çiçeği modelleri

gelin çiçek modelleri

gelin çiçekleri

gelin çiçekleri

gelin çiçeği modelleri

gelin çiçekleri

gelin çiçeği modelleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.