2015 İlkbahar Yaz Erkek Moda Renkleri

Erkek modasının dikkat çeken trendi, 2015 ilkbahar - yaz sezonunda gittikçe renklenen koleksiyonlar olacak. Pastel tonların hakimiyetine canlı renklerin enerji kattığı bir sezon olacak.
2015 İlkbahar Yaz Erkek Moda Renkleri

Renk, renk daha fazla renk.

Erkek modasında daha önce nadir kullanılan renkler bu sezon cesurca moda akımına hükmediyor. Renklenen takım elbiseler, moda sever erkeklerin yüzünü güldürecek.

Moda haftalarında beyaz bir çok koleksiyona damgasını vururken, bu yılın en fazla ön plana çıkan renkleri arasında bulunuyor. Kombinlendiği her parçada uyum sağlayan beyaz rengi ilk sıralarda göreceğiz. Beyaz rengi ayakkabı, tshirt ve takım elbiselerde sıklıkça göreceğiz.

Erkekler bu sezon pastel tonlara da dolaplarında yer açacak gibi…

renkli erkek takım elbiseÖzellikle pembe, gök mavisi, yeşil nane ve sarı renkleri moda renkler arasında. Bu renkleri ayrı parçalarda kullanabileceğimiz gibi takım elbiselerde de kullanabiliriz. Takım seven erkekler, bu sezon petrol mavisi, indigo mavi ve Osmanlı mavisi ön planda olacak.

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.