2015 İlkbahar Yaz Babet Modelleri

Babetler bu sezonda farklı renk ve modelleriyle dikkat çekiyor. Özellikle sivri burun babetler bu sezon yaz damgasını vuracak.
2015 İlkbahar Yaz Babet Modelleri

2015 ilkbahar yaz sezonunun babet modelleri vitrinlerde yerini aldı. Her sezon olduğu gibi bu sezonda kadınlar babet ayakkabılardan mutlaka bir çiftte olsa alacaktır. Bu sezon babetler yine çok şık ve şirin. Renkli, çiçekli, desenli ve taşlı modelleriyle dikkat çekiyor. Bu sezon metalik renk babet modelleri oldukça popüler. 2015 ilkbahar yaz sezonuna damga vuracak babet modeli ise sivri burun babetler. Sivri burun modası kendini tekrarlıyor. Sivri burun babetler vitrinlerde ve kadınların ayaklarından çoktan yerini aldı. Kadınlar sivri burun babetleri farklı kıyafetlerle kombin yapıp, farklı stillere imza atıyor. Renkli babetlerde yazın en çok sevilen ve kullanılan babetleri arasında. Rengarenk modellerle enerji kaynağı oluyor. Gösterişi seven kadınlar tercihini taşlı babetlerden yana kullanıyor. Taşlı babetler parıltılarıyla göz kamaştırıyor. Kadınların en çok sevdiği üzerinde hayvan figürleri ve eğlenceli resimlerin olduğu babet bu sezonda popülerliğini yitirmedi. Farklı renk ve figürleriyle sevenlerini bekliyor. Leopar desenli babetler moda dünyasının vazgeçilmez modeli. Leopar modası hiçbir zaman bitmez ve geçmez. Fakat doğru kıyafetlerle kombin yapmak gerekiyor. Sade ve düz parçalar leopar babetler için yeterli oluyor. Neon babetler geçen sezon olduğu gibi bu sezonda görülüyor. Bu sezonun en çok kullanılan deseni pötikare, babetlerde de görülüyor. Bu sezon sivri burun ve bağcıklı babetler sürekli kullanılacak gibi. Hatta önümüzde ki sezonlarda  dahi bağcıklı, bantlı ve sivri burun babetler görülüyor.

 

2015 İlkbahar Yaz Babet Modelleri

babet-modasi.jpg

babet-modasi-001.jpg

babet-modasi-002.jpg

babet-modasi-008.jpg

babet-modasi-003.jpg

babet-modasi-004.jpg

babet-modasi-005.jpg

babet-modasi-006.jpg

babet-modasi.jpeg

babet-modasi-007.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.