2015 İlkbahar Yaz Abiye Modası

Yaz gelince davetlerin ardı arkası kesilmez. Davetler için tercih edebileceğiniz 2015 yazında öne çıkan abiye modelleri...
2015 İlkbahar Yaz Abiye Modası

Abiye modellerinde 2015 yılında öne çıkan modellerin daha çok sade fakat renkli olduğu görülmektedir. Tek bir rengin ön planda olmadığını, çok renkli ve capcanlı renklerin ön plana olduğunu görürüz. İşte 2015 yazında öne çıkan çarpıcı abiye modelleri...

 

Tül Elbiseler

tul-elbise-002.jpg

Tül elbiselerin yeni sezonda yeri bambaşka. Kat kat tülleriyle öne çıkan bu ürünler, yeni sezonda şifon elbiselerin yerine tercih edebileceğiniz, öne çıkan parçalar arasında bulunmaktadır. 

 

Helenistik Tarz Elbiseler

helenistik-elbise.jpg

Bu yaz abiyelerde öne çıkan parçalardan bir diğeri de helenistik tarz elbiselerdir. Tek omuzlu, boyun yakalı halter kesimlerin kullanıldığı Helenistik tarzdaki elbise modelleri yine, yeniden moda. Biraz salaş olan bu modelleri tercih ederseniz daima şık duracaksınız.

 

Derin Yırtmaçlı Elbiseler

yirtmacli-elbise.jpg

Hem iddialı hem şık bir tarz yaratan bu elbiseler yazın tercih edebileceğiniz abiyeler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda bu derin yırtmaçlar bacak boyunuzu da daha uzun gösterecek.

 

Pencere Dekolteli Elbiseler

pencere-dekolte.jpg

Gelişi güzel açılmış bu pencere dekolteler, sokak modasında öne çıkan parçalar arasında olduğu kadar abiyelerde de öne çıkıyor. Bu yazın iddialı abiye modelleri arasında yer alan bu parçalarla bütün dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

 

Payetli Elbiseler

payet.jpg

Yine sokak modasında öne çıkan parçalardan olan payetler, bu sezon abiye modasında da ön planda olduğu görülmektedir. Özellikle mini abiye modellerinin daha çok kullanıldığı bu tarzda hem rahat edeceksiniz hem de şık bir görüntü elde edeceksiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.