2015 Bileklik Modası

Kadınlar için vazgeçilmez bir kombin tamamlayıcısı olan aksesuarlardan biri olan bileklikler bu yılın trendleri arasında
2015 Bileklik Modası

Kadınların aksesuara olan düşkünlüğü herkes tarafından bilinmektedir. Farklı renk, desen ve modellerde küpeler, kolyeler ve bileklikler kombininizin en gözde tamamlayıcısı olabilir.

Bu senenin trendi büyük ve geniş kolyelerin yanı sıra yoğun bileklik kullanımıda oldukça moda. Farklı renk ve desenlerde birçok birlekliğin birlikte kullanımı ile kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Ünlü modacılar ve koleksiyoncularında farklı ülkelerden aldıkları bilekliklerle tasarımlarını tamamlayıcı bir unsur olarak kullanmaktadırlar.

bileklikler-003.jpg

Bileklik seçimizi sade tasarımlardan yana kullabilir aynı zamanda farklı renk ve modelleri bir arada kullanarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

bileklik-modelleri.jpg

Benzer modelleri birlikte kullanarak yoğun ve renkli bir görünüm kazanabilirsiniz.

etnik-model-bileklik-004.jpg

Etnik model bilekliklerle geleneksel bir tarz oluşturabilir aynı zamanda spor kıyafetlerinizde ortaya çok hoş bir kombin çıkarabilirsiniz.

bileklik-modeli.jpg

Maviden vazgeçemeyenler bu model ile,ise nazar boncuğunu bileklerinizden eksik etmek istemeyeceksiniz. Sarı tonlarının ve mavinin mükemmel uyumu ile yaz akşamlarında ışıldayabilirsiniz.

lastik-tokalardan-bileklik-yapimi.jpg

Evde çocuklarınızla birlikte yeni tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz. Kızların toka kutularından eksik etmediği örgü lastikleri ile rengarek tasarımlara imza atabilirsiniz. Yalnızca kız çocukları için değil erkekler içinde mavi, yeşil ve siyahın tonlarıyla harika bileklikler üretebilirsiniz. Bu tasarımları çocuklarınızla birlikte yaparak onların el gelişimlerine katkıda bulunurken aynı zamanda onlarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

saat-bileklik-kombini.jpg

Vazgeçilmez aksesuarlardan biri olan saatlerle birlikte kombinleyeceğiniz bileklikler ile şıklığınızdan ödün vermeyin.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.