Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Baş parmağından, göğüs kılına kadar ilginç bölgelerini sigortalayan ünlüler, herkeste şok etkisi yaratıyor. Merak edenler için uçuk fiyatlarla sigortalanmış vücutları sizlere sıraladık. İşte dudak uçuklatan fiyatlarıyla sigortalanan milyon dolarlık bedenler.
Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Günümüzde ünlülerin, kariyerlerini korumak ve varlıklarını güvence altına almak adına sıra dışı adımlar attığına sık sık tanık oluyoruz. Bunlardan biri de, hayranlarının imrendiği mükemmel görünümlerini maddi güvence altına almak için vücutlarını sigorta ettirmeleridir. Ancak, bu durumun ilginç bir hal aldığını da söyleyebiliriz.

Ünlülerin Milyon Dolarlık Bedenleri

Baş parmağından göğüs kılına kadar ilginç bölgelerini sigortalatan ünlülerin, uçuk rakamlara mal olan sigortaları herkesi şaşırtıyor. Servetleri milyonlarca dolara ulaşan ve dünyanın dikkatini çeken başarılı ünlülerin, dudak uçuklatan rakamlarla sigortalanan vücutlarının hikayesini sizlerle paylaşıyoruz.

İşte dünyanın en pahalı sigortalanmış bedenleri;

1. Cristiano Ronaldo (144 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Cristiano Ronaldo, Portekizli bir futbol efsanesidir. 5 Şubat 1985'te Madeira'da doğan ünlü futbolcu, kariyeri boyunca Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus gibi dünyanın önde gelen kulüplerinde oynadı. Hızı, tekniği ve şut gücüyle tanınan Ronaldo'nun, futbol tarihinde birçok rekor kırdığını ve herkesi kendine hayran bıraktığını söyleyebiliriz.

Ronaldo'nun sadece saha içinde değil, saha dışında da hayır işlerine önem veren ve sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katılan bir sporcu olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda Ronaldo, hızı, tekniği ve golcü yetenekleriyle tanınıyor. Ünlü futbolcunun en değerli parçası ise bacakları. Birçok futbol rekoruna imza atan Cristiano Ronaldo, 2009 yılında bacaklarını sigortalatıyor. Bacaklarının sigorta değeri ise 144 milyon dolar olarak açıklanıyor.

2. Taylor Swift (40 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Taylor Swift, büyük hayran kitlesiyle ön plana çıkan dünya starları arasında yer alıyor. 13 Aralık 1989 doğumlu sanatçının, sesiyle ve sahne şovlarıyla tüm dünyayı etkisi altına aldığını söyleyebiliriz. Her zaman şık ve özenli görünümüyle dikkat çeken ünlü sanatçının, uzun ve çekici bacakları da en dikkat çekici fiziksel özellikleri arasında yer alıyor.

Sahne şovlarıyla ve danslarıyla tüm dünyanın alkışını alan Taylor Swift, dünya turuna çıkmadan önce bacaklarını 40 milyon dolarak sigortalattı. 178 boyu ve uzun bacaklarıyla herkesin beğenisini kazanan başarılı sanatçıcının, bu sayede bacaklarını koruma altına aldığını görüyoruz.

3. Julia Roberts (30 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Julia Roberts, 28 Ekim 1967'de Georgia'da dünyaya gelen ve başarısıyla herkesin beğenisini kazanan oyuncular arasında yer alıyor. Onu "Pretty Woman" filmiyle tanıdık ve o günden bugüne kalbimizde yerini kazandı. Doğal güzelliği ve olağanüstü yeteneğiyle, Roberts sadece bir aktris değil, aynı zamanda bir arkadaş gibi hissediyoruz.

Julia Roberts, oyunculuğu yanı sıra güzelliği ve gülüşüyle de herkesi kendine hayran bırakıyor. Ünlü sanatçı da bunu fark etmiş olacak ki, etkileyici gülüşünü 30 milyon dolara sigortalayarak gündeme damga vuruyor.

4. Jennifer Lopez (27 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Jennifer Lopez, çok yönlülüğüyle hem müzik hem de sinema dünyasında önemli başarılara imza atan dünya starlarımız arasında yer alıyor. 29 Temmuz 1969 doğumlu Lopez, hem sanat hem de iş dünyasındaki etkileyici kariyeriyle, hepimizin hayran kaldığı bir isim olmaya devam ediyor.

Lopez'in en dikkat çekici özelliklerinden biri de uzun yıllardır dillere destan olan kalçaları. Uzun yıllardır şekilli ve güzel poposuyla anılan sanatçının efsanevi kalçaları, tam 27 milyon dolara sigortandı. Bazı kaynaklar ise bu miktarın 300 milyon olduğunu söylüyor.

5. Fernando Alonso (13,3 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Fernando Alonso, 29 Temmuz 1981'de İspanya'da doğan ve dünya şampiyonu olan Formula 1 pilotu. Alonso, kariyeri boyunca birçok kez pistlerde zaferler yaşayarak, heyecan verici yarışlar sergiledi. Hepimiz bu yarışları büyük bir hayranlıkla izledik.

İspanyol pilot, sadece yetenekli bir sürücü olmakla kalmamıp, aynı zamanda cesareti ve azmiyle de tanınıyor. Alonso'nun en vücudundaki en değerli parçalarından biri ise elleri. Ünlü Formula 1 pilotu, tüm dünyaya başarısını kanıtlayan değerli ellerindeki başparmağını 13,3 milyon dolara sigortalatıyor.

6. America Ferrera (10 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

America Ferrera, 18 Nisan 1984'te doğan Amerikalı aktrist ve yapımcıdır. Başarılı oyuncuğu ilk kez "Ugly Betty" adlı televizyon dizisindeki başarılı performansıyla tanımıştık. Hatta, bu rolüyle Altın Küre ve Emmy gibi ödüller kazanmıştı. Başarısıyla ve yeteneğiyle ön plana çıkan başarılı oyuncu, aynı zamanda kendine özgü gülümsemesiyle tanınıyor.

Ferrera'nın samimi ve içten gülüşü onun sıcak ve dostça kişiliğini yansıtıyor. Herkesi etkisi altına alan ve samimiyetini paylaşan bu gülümsemenin değeri ise 10 milyon dolar olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü, America Ferrera gülümsemesini 10 milyon dolara sigortalatıyor.

7. Daniel Craig (9,5 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Daniel Craig, İngiliz bir aktör ve film yapımcısıdır. 2 Mart 1968'de İngiltere'nin Chester kentinde doğan Craig, James Bond karakterini canlandırdığı "Casino Royale", "Skyfall" ve "Spectre" gibi James Bond serisi filmleriyle hepimizin kalbinde yer edinmeyi başarıyor. Tüm dünyayı karizmatik duruşuyla sarsan Daniel Craig, oyunculuk yeteneğiyle, Hollywood'un önde gelen isimleri arasında yer alıyor.

Daniel Craig, James Bond karakterini canlandırırken sürekli kendini riske atmasıyla bilinir. Çoğu sahnede dublör kullanmaması, vücudunda yaralanmalara neden oluyor. Bu nedenle Craig, tüm vücudunu 9,5 milyon dolara sigortalatmayı tercih etti.

8. Tom Jones (7 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Tom Jones, İngiltere'nin Treforest bölgesinde 1940 yılında doğmuş bir efsanedir. Sağlam ve etkileyici sesiyle, "It's Not Unusual", "Delilah" ve "Sex Bomb" gibi unutulmaz şarkılarla müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmıştı. Sahne performanslarındaki karizması ve sahnedeki ateşiyle, izleyicilerini her zaman büyülediğini söyleyebiliriz.

Tom Jones, hem müzik dünyasında hem de sahnede gösterdiği etkileyici performanslarla, efsanevi bir sanatçı olarak anılıyor. Vücudunu sigortalayan ünlüler arasındaki en ilginç bölge ise Tom Jones'dan geliyor. Çünkü Tom Jones göğüs kıllarını 7 milyon dolara sigortalıyor.

9. Dolly Parton (4,9 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Dolly Parton, Amerikalı bir country müzik ikonu ve şarkı yazarı olarak, uzun yıllardır herkesin hayran olduğu bir isim. 19 Ocak 1946'da Tennessee'de doğan sanatçı, müzik kariyerine genç yaşta başlayarak Parton, "Jolene", "9 to 5" ve "I Will Always Love You" gibi birçok hit şarkıya imza atmıştı. Aynı zamanda, müzik dışında oyunculuk ve iş kadınlığı alanlarında da başarılı bir isim olmayı başardı.

Dolly Parton, renkli sahne kostümleri ve içten gelen sesiyle, milyonlarca hayranın kalbini kazandı. Hem müzik endüstrisindeki etkisi hem de iyilikseverliğiyle dünya çapında sevilen bir figür haline geldi. Ünlü sanatçının en dikkat çeken özelliklerinden biri ise göğüsleri. Göğüsleriyle her zaman konu olan sanatçının, bu eşsiz bölgesini 4,9 milyon dolara sigortalattığını görüyoruz. Hatta kendisi bu konuyla ilgili kinayeyle karışık şöyle bir açıklama yapıyor; ''Böyle ucuz görünmek için çok para harcanıyor!''

10. Heidi Klum (2 Milyon Dolar)

Dünyanın En Pahalı Sigortalanmış Vücutları

Heidi Klum, sadece bir model değil, moda dünyasının parlayan bir yıldızı olarak karşımıza çıkar. 1 Haziran 1973'te Almanya'nın Bergisch Gladbach şehrinde doğan Klum, sıradışı güzelliği ve zarafetiyle sadece podyumları değil, aynı zamanda televizyon ekranlarını da büyüler. Victoria's Secret'in en ünlü meleklerinden biri olarak, göz kamaştıran güzelliği ve zarafetiyle milyonların hayranlığını kazanıyor.

Klum, sadece bir model değil, aynı zamanda başarılı bir televizyon sunucusu ve iş kadını olarak da adından söz ettiriyor. Başarılı modelin en belirgin özelliklerinden biri de uzun bacakları. Uzun bacaklarıyla podyumları sallayan başarılı Heidi Klum, bacaklarını 2 milyon dolara sigortalatıyor.

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.