Youtube'un Bilinmeyen Özellikleri

Yıllardır kullandığımız YouTube’u kodlarla daha da eğlenceli hale getirmek ister misiniz? İşte YouTube’un sihirli kodları…
Youtube'un Bilinmeyen Özellikleri

Dünyanın en büyük online video sitesi olan YouTube, milyarlarca kullanıcıya hitap ediyor. Kullanıcılara sınırsız video imkanı sunmakla yetinmeyen YouTube, son zamanların para kazandıran en popüler uğraşları arasında yer alıyor. Bu nedenle bir saatte 6 bin saatlik videolar ekleniyor. Peki bu denli popüler olan bu platformun gizli özelliklerini biliyor musunuz? Özel kodlarla yapılan bu işlemlere hep beraber göz atalım:

"Doge Meme"

doge-meme-001.png

YouTube üzerinden “Doge Meme” koduyla arama yaptığınızda sitenin fontu Comic Sans Yazı fontuna geçerek daha eğlenceli bir hale dönüşüyor.


"beam me up scotty"

kuzey-isigi-001.png

YouTube arama bölümüne “beam me up scotty” yazdığınız sayfaların açılışında kuzey ışığı efekti geliyor.


"do the harlem shake"

harlem-shake.png

Hala popülerliğini yitirmemiş olan “Harlem Shake” şarkısına YouTube’dan büyük bir torpil… Arama çubuğuna “do the harlem shake” yazdığınızda YouTube logosunun yanında play tuşu çıkıyor ve arka fonda Harlem Shake çalmaya başlıyor. Şarkının en hareketli yerinde ise sayfanın içeriği dans etmeye başlıyor.


"use the force lüke"

fare-yon.png

YouTube’un son sihirli kodları, sayfa içeriği farenin hareket yönüne bağlanıyor. Arama çubuğuna yazdığınız “use the force lüke” kodu ile içeriği hareketlendirin.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.