Yay Burcu Özellikleri

Yay burcu erkeğinin ve kadını özelliklerini, çekici özelliklerini ve fiziksel özelliklerini derledik.
Yay Burcu Özellikleri

Yay Burcu Erkeği ve Kadını

Yay burcu erkeği ve kadını kolay sıkılan ve kolayca kırılan bir karaktere sahiptir. Sizler için yay burcu erkeği ve kadını özellikleri, yay burcu erkeği ve kadını fiziksel özellikleri, yay burcu erkeği ve kadını çekici özelliklerini sizler için araştırdık ve derledik.

yay-burcu-erkegi-ve-kadini.jpg


Yay Burcu Erkeği Özellikleri

Yay burcu erkeği, kendisine kötü niyetle yaklaşan bir insana bile iyi niyetli davranmaya çalışır. Gerekmedikçe kavga etmeyi sevmez. Kimse için kötü söz söylemez ve hakkında kötü düşünmez. İnsanlara değer veren kişidir.

Yay burcu erkeğinin, çok konuşkan bir yapısı ve içten bir kişiliği vardır. Oldukça enerjik olurlar ve gün boyu yorulmak nedir bilmeden sürekli olarak hareket halinde olmak isterler. Monoton bir yaşam yay burcu erkeğini çok sıkar ve bu yaşam onlara göre değildir. 

Kapalı ortamlarda vakit geçirmek istemez, açık ve serin ortamlarda vakit geçirmek onlara daha güzel gelir. Dostluk yay burcu erkeği için çok önemlidir. Dostlarını kaybetmemek için elinden geleni yapar. Arkadaş canlısı insandır dostlarının her zaman en iyisine layık olduğunu düşünür.

yay-burcu-erkegi-ozellikleri-001.gif


Yay Burcu Kadını Özellikleri

Yay burcu kadını kültürlüdür. Espri yetenekleri oldukça iyidir. Kendisi oldukça neşeli bir insandır ve etrafındaki insanlara da neşe verirler. Oldukça akıllı ve zekidir. Yay burcu kadını kolay sıkılan ve kolay kırılan bir yapıya sahiptir. Huzursuz ortamlardan ve huzursuz olmaktan nefret ederler. Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmek ve onların kendisini sevmesini ister. Dostlarına karşı oldukça fedakardır.

Yay burcu kadını, gezmeye meraklıdır ve kendisini seven insanlara onlarda sevgiyle karşılık verir. Sürekli olarak yeni yerler keşfetmek isterler. Yeni insanlarla tanışıp onlarla dost olmak ister. Hayatı sürprizler ile doludur. 

Yay burcu kadını özgürlüğüne aşırı düşkündür. Onu kısıtlamak ve engellemek yapacağınız en son hata olmalıdır. Emir almayı sevmez ve onu kısıtlayan insandan hemen uzaklaşmak ister. Yay burcu kadınından bir şey isterken rica etmek daha iyi olacaktır.

yay-burcu-kadini-ozellikleri.gif


Yay Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Yay burcu erkeğinin en çekici özelliği dolgun dudaklara ve geniş gözlere sahip olmasıdır. Gözleri bir pırlanta gibi parlar. Saçları dalgalı olur ve saçlarının bakımı onlar için çok önemlidir. Yay burcu erkeği için sakal da çok önemlidir. Gerekmediği sürece sakallarını kesmeyi sevmez. Hatta kirli sakal bırakmayı çok severler.

Yay burcu erkeği genel olarak uzun boylu ve fit bir vücuda sahiptir. Kıyafet seçiminde ise kıyafetin ne kadar güzel göründüğüne değilde ne kadar rahat olduğu onun için daha önemlidir. Bu nedenle modayı ve giyimi o kadar önemsemezler. Giyimlerinin çokta şık olduğunu söyleyemeyiz.

yay-burcu-erkegi-fiziksel-ozellikleri-001.jpg


Yay Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri 

Yay burcu kadını fiziksel özellikleri, çene ve ağız yapısıyla insanları kendisine çekmeyi başarmıştır. Saçları dalgalı ve karışıktır. Yüz hatları ise mutsuz olsa bile gülümser gibi gözükür. Dolgun dudaklarıyla her daim gülümsemeye hazırdır. Gülümsediğinde ayrı bir güzel olurlar. Genel olarak orta boylu olurlar ve kiloları normaldir. Giyim konusunda fazla titiz değildir. Neyi beğendiyse ve hangi kıyafeti giyerken rahat ediyorsa onu seçer.

yay-burcu-kadini-fiziksel-ozellikleri .jpg


Yay Erkeğinin Çekici Özellikleri

  • Çılgınca eğlenmesi
  • Macerayı çok sevmesi
  • İyimser bir yapısı vardır. Kimse hakkında kötü düşünmeyişi
  • Saf ve temiz yürekli oluşu
  • Herkese güvenmesi, sosyal çevresinin genişliği
  • Dürüst oluşu ve gizlisinin saklısının olmaması
  • Ara sıra yapmış olduğu sevimli patavatsızlıkları
  • Pozitif olması, olumsuz konuşmalar yapmaması
  • Sevgilisine ayırdığı uzunca bir zaman diliminin olması, ona değer vermesi
  • Yenilikçi bakış açısı ve girdiği ortamlardaki pozitif enerjisi
  • Çocuksu Yapıları

yay-erkeginin-cekici-ozellikleri.jpg


Yay Burcu Kadının Çekici Özellikleri

  • Daha büyümemiş bir çocuk gibi olan tavırları
  • Daima pozitif düşünceler çerçevesinde düşünmesi
  • Sevimliliği, güzelliği ve formunu koruyabilmesi
  • Nezaketli oluşu
  • Gezmeyi sevmesi (Her an seyahate gidebilecek bir halinin olması)
  • Gittiği yerlerde, girdiği ortamlara neşe katması
  • Olayları hep güzel yönleriyle görmesi
  • Sıkıcı bir yapısının olmaması 

yay burcu-kadinin-cekici-ozellikleri.jpg

Önerilen İçerik; Koç Burcu Kadının Aşk Hayatı Nasıldır?

NeOldu.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.