Yalova'daki En İyi Termal Oteller

Birçok hastalığın tedavisinde önerilen termal sulardan yararlanabilmeniz için, Yalova'daki en iyi termal otelleri bir araya getirdik.
Yalova'daki En İyi Termal Oteller

Yalova'daki En İyi Termal Oteller

Termal sular insan vücudunun ihtiyacı olan mineraller açısından zengin oldukları için birçok hastalığın tedavisi için önerilmektedir. Termal suların faydaları halk arasın yayıldığından beri de bu tür oteller ve tedavi kurumları da artış göstermiştir. Bizler de Yalova bölgesinde gidebileceğiniz en iyi ve kaliteli termal otelleri sizler için derledik.

İşte Yalova'da bulunan en iyi termal oteller şunlardır;

1. Limak Thermal Boutique Hotel

otel

Limak Thermal Hotel, kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesinde yer almaktadır. İlk misafiri Mustafa Kemal Atatürk olan bu tarihi Otel, Versay sarayından esinlenerek özel olarak dekore edilmiş bir iç mimariye sahiptir. Her odada termal suyun verildiği jakuziker bulunmaktadır. Ayrıca misafirlerin ücretsiz olarak yararlanabileceği termal hidromasajlı küvet, kuru ve ıslak sauna, çeşitli masajlar ve güzellik terapileri mevcuttur. Düğün, davet, nişan, kına gecesi ve nikah gibi organizasyonlarınız için 10 kişiden 250 kişiye kadar yemek alabilirsiniz. Özel düğün paketi seçenekleri bulunan Otel, düğün çiftine özel Spa hizmetleri de sunmaktadır. 4 adet özel toplantı salonu bulunan Limak Thermal Hotel, toplantı ve konferanslar için sizlere özel seçenekler sunmaktadır.

Limak Thermal Boutique Hotel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Gökcedere Mah., Adnan Kahveci Cad. Yalova


2. Retaj Thermal Hotel & Spa

otel

Yalova'da bulunan uluslararası düzeydeki termal oteldir. Retaj Thermal Hotel & Spa'nın her odasında termal su bulunan, jakuzili 88 konforlu odası bulunmaktadır. Ayrıca otel, terasında yer alan muhteşem doğa manzarasıyla, misafirlerinin ruhlarını dinlendirebilecekleri tatil imkanı sunmaktadır. Çok amaçlı 2 adet toplantı odası ile misafirlerine hem iş hem tatil amaçlı konaklama hizmeti vermektedir. Açık Havuzu, 1000m2’lik SPA & Wellness merkezi ile misafirlerinin bedenlerini dinlendirebilecekleri termal tatil imkanı sunmaktadır.

Retaj Thermal Hotel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Atatürk Cad.No:29 Gökçedere Mah. Yalova


3. White Tuana Termal Otel

otel

Yalova' da bulunan otelin diğer otellerden farklı bir özelliği bulunmakta. Otel ayrıca bir şifa kaynağı. Misafirlerine şifa dağıtan termal suya sahip otel. Otel tam donanıma sahip, yarım pansiyon hizmeti sunmaktadır. Hem şifa bulmak, hem de tatil amaçlı Yalova' ya giderseniz White Tuana Termal Oteli alternatiflerinizin arasında mutlaka tutun

White Tuana Termal Otel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Turgut Özal Cad. Gökçedere Mah. No: 32 Termal/ Yalova


4. Lova Hotel & Spa Yalova

otel

Yalova'nın merkeze en yakın yerinde konumlandırılmış oteli Lova Otel & Spa, sizlere şehrin gürültüsünden uzak rahat bir nefes alma imkanı sunmaktadır. Lova Otel & Spa şehrin en yeni ve en lüks otellerinden biridir. Toplantı, seminer ve özel davetler için ayrılmış salonda, dev ekran, projektör, ses sistemi, internet erişimi gibi birçok imkan bulunmaktadır.Hem havuz başı hem de modern ve şık Beyaz salonun da her türlü düğün, nişan, sünnet gibi organizasyonlara ev sahipliği yapabilmektedir. Tesisinde jakuzili yüzme havuzları, aromalı buhar odaları, şok duşları, masaj odaları ve kar çeşmeleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra otel, iş seyahatiniz sırasında ofisiniz ile iletişiminizin devam ettirebileceğiniz her türlü imkanı sunmaktadır. Ayrıca tesiste yalnızca bayan misafirlerin faydalanabileceği ayrı bir spa merkezi bulunmaktadır.

Lova Hotel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Samanlı Termal yolu cad. No: 3 77100


5. Thermo Vital Hotel

otel

Thermo Vital Hotel'in halı kaplı zeminlere sahip olan odaları, şık bir biçimde dekore edilmiştir. Dağlar ve çam ormanları arasında yer alan termal otel misafirlerine, modern odalarında huzurlu bir konaklama olanağı sunmaktadır. Otelde kapalı yüzme havuzu, termal sularla doldurulmuş sıcak kaplıca küveti, Türk hamamı ve sauna vardır.

Thermo Vital Hotel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Gökçedere Mah. Turgut Özal Cad. No:34 Yalova


6. Black Bird Thermal Hotel & SPA

otel

Yalova'nın Termal ilçesinde yer alan Black Bird Thermal Hotel & SPA, şifalı termal havuzlar ve kaplıca banyolarıyla müşterilerine kusursuz bir termal otel hizmeti sunmaktadır. Otel, Yalova'nın merkezine yaklaşık 13 km uzaklıkta bulunmaktadır. Otelin her türlü toplantı ve davet organizasyonlarına uygun salonları bulunmaktadır. Toplantı ve seminerler için projektör, ses sistemi, mikrofon gibi birçok imkana sahiptir. Misafirlerine Türk hamamı, sauna, tuz odaları, Tay masajı ve cilt bakımı tedavileri gibi çok sayıda kaplıca olanağı sunmaktadır.

Black Bird Thermal Hotel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Atatürk Caddesi No:32 Yalova


7. Green Termal Otel

otel

Green Termal Otel 4 yıldızlı Spa merkezli olarak hizmet vermektedir. 3 farklı oda seçeneği ile misafirlerine istedikleri rahatlıkta konaklama yapabilme fırsatını sunan otel, müşterilerine benzersiz bir konfor olanağı sağlamaktadır.Toplantı salonu, şirketlerin ve misafirlerinin öncelikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmaktadır. Yaklaşık 75 kişiye yetecek ölçülerdeki toplantı salonlarında, bu tür organizasyonlara uygun her türlü ekipman bulunmaktadır.

Green Termal Otel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Gökçedere Mh. Atatürk Cd. No: 27 Termal Yalova


8. Elegance Resort Hotel Spa & Wellness-Aqua

otel

Elegance Resort Hotel, Yalova'nın en güzel yerlerinden Altınova'da eşsiz İstanbul manzarasıyla Yalova'da unutulmaz bir konaklama fırsatı yaşatmaktadır. Misafirlerini memnun edebilmek için her türlü imkanı sunan otel, güler yüzlü personelleri ile huzurlu bir tatil geçirebilmenizi sağlayacak. Termal otel olmasının yanı sıra Aquapark'ı ile eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir oteldir.Farlı boyutlardaki toplantı salonlarını, her türlü kullanım düzeni olanağını sağlamaktadır. Tüm organizasyonlarda tam donanımlı teknik altyapı ve ekipman ile kusursuz hizmet sunmaktadır.

Elegance Resort Hotel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Topçular Mevkii Tavşanlı Beldesi Altınova/Yalova


9. Thermalium Wellness Park Hotel & Spa

otel

Spa wellness oteli hizmeti olarak hizmet veren Thermalium Wellness Park Hotel, Yalova'da kusursuz hizmet veren termal otellerden bir diğeridir. Otelde kişiye özel 4 adet termal terapi havuzu, 1 adet bayanlara özel kapalı termal havuz, 1 adet bay-bayan kapalı termal havuz ve 1 adet açık havuz mevcuttur. Toplantı ve seminerlerin düzenlenebileceği son sistem elektronik malzemelerle donatılmış, 30 kişilik, 80 kişilik ve 300 kişilik olmak üzere 3 ayrı toplantı salonu ile hizmet vermektedir. Ayrıca Otelin Vanida Spa bölümünde, 1 adet bayanlara özel kapalı termal havuz bulunmaktadır.

Thermalium Wellness Park Hotel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Üvezpınar Mah.Dr. Asuman Bey Caddesi D:84/A Termal/Yalova


10. Termal Elit Hotel

otel

Termal'de yer alan karma ve özel thermal havuz, Türk hamamı, sauna ve masaj odaları ile müşterilerine muhteşem bir termal tatil keyfi olanağı sunmaktadır. Ayrıca tesiste yalnızca bayan misafirlerin faydalanabileceği ayrı bir havuz bulunmaktadır.

Termal Elit Hotel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Turgut Özal Cad. Gökçedere Mah. No: 32 Termal/Yalova


11. Grand Karot Hotel

otel

Yalova ilinin tam merkezinde deniz kenarına açılan, muhteşem manzarası ve şıklığı ile modern otelcilik anlayışının bir araya geldiği, dört yıldız konforuyla hizmetinize sunulan yeni bir oteldir. Sade ve şık odalarında renkli LCD televizyon, mini-bar, saç kurutma makinesi, telefon, merkezi ısıtma, 24 saat sıcak su, jeneratör, fan ve Wireless Internet erişimi dahil olmak üzere her türlü konfor mevcuttur.

Grand Karot Hotel'e Nasıl Gidilir?

Adres: Rüstem Paşa Mahallesi, Gazi Paşa Cd. No:2, 77200 Yalova Merkez/Yalova


12. Uğur Termal Residence

otel

Büyük şehir stresinden uzaklaşmak için ideal bir seçim olacaktır. "Uğur Termal Residance" termal su banyolu, balkonlu, klimalı, kombili ve mutfak malzemeleri dahil olmak üzere full eşyalıdır. Tesis giriş katında resepsiyon, 100 kişilik toplantı salonu, lobi dinlenme salonu, kahvaltı salonu ve Spa merkezimizde bay-bayan ayrı termal havuz, Türk hamamı, jakuzi havuzu ve ıslak sauna bulunmaktadır. Ayrıca tesisde bay-bayan mescid, kapalı otopark ve çocuk oyun bahçesi bulunmaktadır.

Uğur Termal Residence'ye Nasıl Gidilir?

Adres: Gökçedere Mahallesi, Okul Caddesi No:54, 77400 Termal/Yalova


13. Ramada Yalova

otel

Yalova'da konumlanan Ramada Hotel Yalova, şehir merkezine yakın konumu ile kısa ya da uzun süreli konaklamalar için konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Restoran, hamam, sauna, fitness center tesisin misafirlerine sunduğu olanaklar arasında yer alıyor. 

Ramada Yalova'ya Nasıl Gidilir?

Adres: Yeni Bursa Yolu No:4, 77100 Yalova Merkez/Yalova

Önerilen İçerik; Yalova Hakkında Bilmedikleriniz

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum