Neden Yalnız Olduğunuzla İlgili 10 Gerçek!

Hayatının aşkını bulma zamanı geldiğini düşünen bir bekar mısınız? İşte neden yalnız olduğunuz hakkında gerçek bilgiler.
Neden Yalnız Olduğunuzla İlgili 10 Gerçek!

Neden Yalnız Olduğunuzla İlgili Gerçekler

Hayatının aşkını bulma zamanı geldiğini düşünen bir bekar mısınız? Yoksa yalnız olmaktan mutlu olup yine de neden ilişkilerinizin yürümediğini mi düşünüyorsunuz? Böyle hissetmenizin bir nedeni var, bazıları çok açık bazıları ise fark edilmesi zor nedenler. İşte neden yalnız olduğunuzla ilgili 10 gerçek.

1. Böyle Olmayı Seviyorsunuz

Tembel olduğunuzdan ya da ilişkiden korktuğunuzdan değil, bazı kadınlar yalnız olmayı seviyor. Bu farklı bir yaşam stili ve siz de zamanını erkek arkadaş yerine işe, arkadaşlarına veya hobileriyle uğraşmaya harcamayı tercih eden o kadınlardan biri olabilirsiniz. Eğer durum böyleyse bekar olmanıza şaşırmamanız gerek. Biraz maceraperest olun, bir veya iki randevuya çıkın ve hayatın sizi nereye götüreceğinizi deneyimleyin. Tabi tercih size kalmış…

Böyle Olmayı Seviyorsunuz

2. Unutamadığınız Birisi Var

Bu oldukça basit bir nedendir tabi kendinize karşı dürüst olabilirseniz. Hala eski erkek arkadaşınıza ya da sizi asırlardır görmezden gelen iş arkadaşınıza karşı hisleriniz var mı? Bu tarz olaylar sizi mutsuz hissettirir ve ilişkiye dönebilecek veya dönemeyecek yeni bağlantılar kurmaktan keyif alamazsınız. Yeni insanlarla tanışmak için geçmişi aşmalısınız.

Unutamadığınız Birisi Var

3. Doğru İnsanı Arıyorsunuz

Bu tamamen anlaşılabilir ve yanlış olmayan bir durum, fakat standartlarınızı yüksek tutma konusunda dikkat etmeniz gerek. Nihayetinde ne kadar insanla tanışırsak o kadar deneyim kazanırız ve kendimizden ve karşı taraftan ne istediğimizi daha iyi anlarız. Beyaz atlı prens olmayan biriyle tanışabilirsiniz ama o kişi sonunda sizin için iyi bir öğretmen olabilir. Kendinizi kısıtlayarak diğer insanlardan öğrenebileceğiniz dersleri kaçırmayın.

Doğru İnsanı Arıyorsunuz

4. İncinmekten Korkuyorsunuz

Aslında hepimizin sahip olduğu bir korku. Bu korkunuzu yenin ve kendinize bir ilişkiyi güzel ve sevgi dolu yapanın başka bir insan olduğunu açıklayın. Eğer hem fiziken hem de ruhen kendinizi kapatırsanız kimseyle bağ kuramazsınız. Dünyaya ve etrafınızdaki insanlara açık olun, ne istediğiniz ve ne hissettiğiniz hakkında açık olun böylelikle bekar olun ya da olmayın ne kadar mutlu olacağınızı göreceksiniz.

İncinmekten Korkuyorsunuz

5. İlk Buluşmalardan Nefret Ediyorsunuz

Biriyle ilk kez buluşmak son derece garip olabilir ve aynı şekilde buluşma son derece garip bir şekilde sona erebilir. Muhtemelen bu korkunuz birinci, ikinci hatta üçüncü buluşmalarınızın bile güzel geçmeden bitmesiyle sonlanmasından kaynaklı. Ama bütün olay işte burada, bazen ilk buluşmalar güzel geçebilir! Muhteşem bir ilk buluşmadan sonra iki insan birbirine aşık olabilir. Buluşmalardan yılmış olabilirsiniz ama pes etmeyin. Belki de farklı bir yaklaşıma ihtiyacınız vardır. Sevgili adayınızla ilk buluşmanızı gerçekleştirmeden önce aylarca telefondan konuşmayı deneyin. Kim bilir belki eğlenceli olur!

İlk Buluşmalardan Nefret Ediyorsunuz

6. Tüm İyi Erkeklerin Kapıldığına İnanıyorsunuz

Bir kadının çöpü başka bir kadının hazinesi olabilir bu yüzden erkek popülasyonundan umudunuzu kesmeyin. Gelecekteki erkek arkadaşınız dışarıda bir yerlerde, sadece ihtimallere açık olmanız gerekli. Bazı erkeklerin ilginize değdiğini bir kez kabul ettikten sonra onlarla iletişim kurmak daha keyifli hale gelecektir.

Tüm İyi Erkeklerin Kapıldığına İnanıyorsunuz

7. Yanlış Erkekleri Seçiyorsunuz

Bazen sadece bir ilişkimiz olsun diye ilişkiye uygun olmayan adamları hayatımıza sokabiliyoruz. Yalnızlık ya da bilinçaltımızdaki ciddi ilişkiye girme korkusundan kimi zaman sağ duyularımızın ve sezgilerimizin seslerini dinlemeyi ihmal ediyoruz. Bizim tavsiyemiz eğer yalnızsanız ve hayatınızda mutlaka bir erkek arkadaşınız olsun istiyorsanız kendinizle daha fazla zaman geçirin ve kendi içinizde bazı şeyleri çözün. Öteki türlü sadece sizi üzen erkeklerle bir ömür geçirmek zorunda kalırsınız.

Yanlış Erkekleri Seçiyorsunuz

8. Kimseyle Çıkmıyorsunuz

Evet evde koltuğa ayaklarımızı uzatıp en sevdiğimiz dizinin yeni sezonunu izlemenin ne kadar keyif verici olduğunu biliyoruz fakat belki de artık dışarı çıkıp televizyon dışında birileriyle iletişim kurmanın zamanı gelmiştir. Yanlış anlamayın televizyon izlemek güzel, ama başka insanlarla iletişim kurmak da öyle. Arkadaşlarınız dışında insanlarla dışarı çıkıp ne kadar keyifli zaman geçirebileceğinizi deneyimleyin.

Kimseyle Çıkmıyorsunuz

9. Kendinize Bakmıyorsunuz

Kendinize bakmak bekar olmanız ya da olmamanızla ilgili olmamalı fakat bazı kadınlar için kendine bakmak ilişki durumuyla bağlantılı. Başka insanların ne düşündüğü önemli değil kendiniz için güzel, sağlıklı ve fit olmanız gerek, başkası için değil. Kendinizi sevin, bedeninizle ilgilenin böylelikle kendinize olan güveniniz artacaktır.

Kendinize Bakmıyorsunuz

10. İşi Bahane Olarak Kullanıyorsunuz

Kariyer sahibi bir kadın olmakta yanlış bir şey yok, özellikle de gerçekten başarılıysanız. Fakat bazı kadınlar hala randevulardan ve aşktan kaçmak için işi bahane ediyor. Kötü bir ayrılıktan sonra veya bir buluşma ters gittikten sonra en kolay kaçış yolu budur kendinizi işinize adar diğer her şeyi unutursunuz. En sonunda dünyanın en başarılı kadını olabilirsiniz ama yalnızlık hala hayatınızda olacaktır. Aşkın önemli olduğunu da unutmayın!

İşi Bahane Olarak Kullanıyorsunuz

Önerilen İçerik Dünyanın En Garip 10 Çifti

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum