Yağmur Tanrısevsin Hakkında Bilinmeyen 12 İlginç Bilgi!

Büyüleyici bir güzelliğe sahip olan başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin kimdir? Bu yazımızda Yağmur Tanrısevsin hakkında bilinmeyenleri bulabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. İşte Yağmur Tanrısevsin hakkında ilginç bilgiler;
Yağmur Tanrısevsin Hakkında Bilinmeyen 12 İlginç Bilgi!

Yağmur Tanrısevsin Hakkında Bilinmeyenler

Başarılı oyunculuğuyla ve duru güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Yağmur Tanrısevsin nerelidir, boyu kaç, kaç yaşında, sevgisi kim? Bu içeriğimizde günümüzde ekranlarda çok fazla gözükmemesine rağmen beğenilen ve sevilen güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin hakkında bilinmeyenleri araştırdık ve derledik. İşte Yağmur Tanrısevsin bilmeniz gereken şaşırtıcı bilgiler; 


1. Doğma büyüme Mersinli olan Yağmur Tanrısevsin'in ailesi hala Mersin'de yaşamaktadır. Yağmur Tanrısevsin vakit buldukça ailesini görmeye gitmektedir.

Yağmur Tanrısevsin Kimdir


2. Seramikle uğraşmaktan büyük keyif alan Yağmur Tanrısevsin evinin bir köşesini atölye amaçlı kullanmaktadır. Ayrıca sevdiklerine ve misafirlerine el yapımı hediyeler hazırlamaya bayılmaktadır.

Yağmur Tanrısevsin Bilgiler


3. Yağmur Tanrısevsin, ünlü ayakkabı markalarından birisi olan Bambi'nin 2014 yılında reklam yüzü olmuştur.

Yağmur Tanrısevsin Hakkında Bilgi


4. Tam bir hayvansever olan Yağmur Tanrısevsin'in Sushi adında bir kedisi vardır. Yağmur Tanrısevsin kedisi Sushi ile beraber fotoğraf çekilmeyi çok sevmektedir.

Yağmur Tanrısevsin


5. Oynadığı "Mayıs Kraliçesi" dizisinde tersanede çalışan bir kızı canlandıran Yağmur Tanrısevsin, rolüne hazırlanırken demir doğramayı ve kaynak yapmayı öğrenmiştir.

Yağmur Tanrısevsin Kimdir


6. Psikoloji türündeki kitapları okumayı seven Yağmur Tanrısevsin'in menajerliğini Önem Günah üstlenmiştir.

Yağmur Tanrısevsin Hakkında Bilgiler


7. Yağmur Tanrısevsin'in boyu 1.70, kilosu 56 burcu ise Başak'tır. Göz rengi ise kahverengidir.

Yağmur Tanrısevsin Hakkında Bilinmeyenler


8. Yemek yerken mutlu ve enerjik hissettiğini söyleyen Yağmur Tanrısevsin'in en sevdiği yemek Tantuni'dir.

Yağmur Tanrısevsin Hakkında Bilgiler


9. Bana Baba Dedi adlı dizide rol arkadaşı olan Oğuzhan Koç ile 5 yıldır aşk yaşayan Yağmur Tanrısevsin geçtiğimiz günlerde ilişkisine son vermiştir.

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç Ayrılık


10. 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Yağmur Tanrısevsin Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunudur. 

Yağmur Tanrısevsin Hakkında


11. Oyunculuğuyla hayran bırakan Yağmur Tanrısevsin, Bahar Kerimoğlu, Ümit Çırak ve Meltem Cumbul gibi önemli isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır.

Yağmur Tanrısevsin Hakkında Bilgi


12. İlk dizi deneyimini "Adını Feriha Koydum" dizisinde Ece karakterini canlandırarak yaşayan Yağmur Tanrısevsin daha sonrasında "Pis Yedili", "Güneşi Beklerken", Kaçak ve "Mayıs Kraliçesi" dizilerinde rol almıştır.

Yağmur Tanrısevsin Hakkında Bilinmeyenler

Önerilen İçerik;Demet Özdemir Hakkında Daha Önce Duymadığınız 10 İlginç Bilgi!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.