Katlanabilir Koşu Bandı: Xiaomi Walkingpad R1 Pro İnceleme

Ev içinde hareketli zaman geçirmenizi sağlayacak Xiaomi Walkinpad R1 Pro modelini sizler için inceledik.
Katlanabilir Koşu Bandı: Xiaomi Walkingpad R1 Pro İnceleme

Xiaomi Walkingpad R1 Pro

Katlanabilir özelliği sayesinde diğer koşu bandı modellerinden farklı olan Xiaomi Walkingpad R1 Pro’nun özelliklerine sizler için yakından baktık.

Gittiğiniz yerlere kolayca taşıyabileceğiniz Walkingpad R1 Pro modelinin teknik özellikleri ve kullanıcı yorumlarından da bahsettik.

İşte spor severlerin yeni arkadaşı Xiaomi Walkingpad R1 Pro incelemesi:

Teknik Özellikler
Ağırlık38 kg
Bant Ebatları120x44 cm
Ses Seviyesi59 dB
Program Sayısı2
Maksimum Hız10 km
Motor Gücü1,25 hp
Taşıma Kapasitesi110 kg
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Walkingpad R1 Pro
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Ürün 2 gün içinde elime ulaştı. 1 haftadır kullanıyorum. Şimdilik çok memnunum resimlere ya da videolara aldanmayın biraz ağır bir ürün. Tek başınıza kutudan çıkartamayabilirsiniz. M*** O**.

? Ürün elime teslim tarihinden erken ulaştı. Tam ev tipi bir ürün. Sessiz kullanışlı ve yer kaplamaması açısından çok fonksiyonel. Evde koşu ve yürüyüş yapmak isteyenler için çok iyi. Tavsiye ederim. M** Ç**.

İnceleme

1. Walkingpad Pro'un en önemli özelliklerinden biri olan katlanabilir tasarımı sayesinde ürünü evinizin her köşesine rahatlıkla konumlandırabilirsiniz. Xiaomi Walkingpad R1 Pro’nun kurulumunu kolayca yaparak koşmaya veya yürümeye başlayabilirsiniz.

Xiaomi Walkinpad R1 Pro Yürüyüş Bandı

2. Kumanda, uygulama ya da ayaklarınızla olmak üzere 3 farklı şekilde kontrol edebileceğiniz modelin, telefon uygulamasını yükleyerek farklı özelliklere erişebilirsiniz. Spor sırasında telefonunuzu Xiaomi'nin özel bölmesine yerleştirerek video izleyebilirsiniz.

Xiaomi Walkinpad R1 Pro Yürüyüş Bandı

3. Dilerseniz çalışma masanızın altına Xiaomi Walkingpad R1 Pro’yu yerleştirerek spor ve işi aynı anda yapabilirsiniz. Tasarımının sunmuş olduğu rahatlık ile istediğiniz her yere yanınızda taşıyabilirsiniz.

Xiaomi Walkinpad R1 Pro Yürüyüş Bandı

4. Xiaomi Walkingpad R1 Pro sayesinde artık kötü hava koşulları tarafından etkilenmenize gerek yok. Walkingpad’inizi sakladığınız yerden çıkararak sporunuza evde devam edebilirsiniz.

Xiaomi Walkinpad R1 Pro Yürüyüş Bandı

5. En fazla 110 kg taşıma kapasitesi bulunan modelin 2 farklı programı mevcuttur. Bu programlar yürüme ve koşma şeklinde ayrılmaktadır. Xiaomi Walkingpad maksimum 10 km hıza ulaşabilmektedir.

Xiaomi Walkinpad R1 Pro Yürüyüş Bandı

6. 1,25 hp motor gücüne sahip olan Xiaomi Walkingpad’in LED ekranına bakarak durum bilgisini görebilirsiniz. Ürün çalıştığı sırada 59 dB ses çıkartmaktadır.

Xiaomi Walkinpad R1 Pro Yürüyüş Bandı

7. Walkingpad’in kendi uygulamasında yaptığınız spor sonrası yaktığınız kaloriyi görebilirsiniz. Böylelikle her geçen gün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

Xiaomi Walkinpad R1 Pro Yürüyüş Bandı

8. Kağıt gibi katlanabilen Xiaomi Walkingpad R1 Pro, ülkemizde 4.000 Türk Lirası ve 6.200 Türk Lirası arasında satılmaktadır.Xiaomi Walkinpad R1 Pro Yürüyüş Bandı


Benzer Tavsiye Önerileri
Koşu Bandı ModelleriVücut Geliştirme Aleti Modelleri
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Walkingpad R1 Pro
Aradığın
Fiyatları Gör

Xiaomi Walkingpad R1 Pro Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Xiaomi'in en çok satan yürüyüş ve koşu bandı Walkingpad R1 Pro hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte R1 Pro hakkında sıkça sorulan sorular.

Walkingpad R1 Pro faydalı mı?

Evet, yürüyüş ve koşu bantları düzenli ve gerekli miktarda kullanılırsa insan sağlığına oldukça fayda sağlar.

WalkingPad ne zaman yağlanır?

Xiaomi Walkingpad R1 Pro, 3 ayda bir yağlanmalıdır. Aksi durumda ürün, yavaş yavaş işlevini yitirmeye başlayacaktır.

WalkingPad nedir?

Walkingpad, kullanıcısına bir spor disiplini katacak, katlanabilir ve rahatlıkla taşınabilir yürüyüş bandıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.