Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Yorum ve Özellikleri

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light özelliklerini anlattığımız içeriğimizde modelin toz haznesi, başlık ve filtresi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Yorum ve Özellikleri

İçeriğimizde en iyi ve en çok tercih edilen dikey süpürgelerden Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light'ı inceleyeceğiz. Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light özellikleri, yorumları, kutu içeriği ve başlıklarını görebileceğiniz yazımıza göz atarak, modelle ilgili tüm soru işaretlerinizi giderebilir ve ev temizliğiniz için doğru seçimi yapabilirsiniz.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Özellikleri

Kullanım Süresi45 dk
Şarj Süresi5 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,5 L
Motor Gücü220 W
Ağrılık1.2 kg
Emiş Gücü50 AW
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light İnceleme

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light birçok dikey süpürgeye göre daha uygun olan fiyatıyla bütçesini düşünenlerin dikkatlerini üzerine çekiyor. Düşük fiyatı ve performansı sayesinde tercih edilen modelin en iyi yanı ise hafif olması. Birçok dikey süpürgede yaşanan ağırlık sorunu Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light süpürge için söz konusu bile değil. Hafif tasarımıyla yorulmadan temizlik yapabilmenize olanak tanıyan model, günlük temizlik için harika bir seçim. Ayrıca estetik tasarımıyla fazla yer de kaplamıyor.

İşte Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light dikey kablosuz süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Ağırlık ve Tasarımı

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light, 1.2 kilo ağırlığı ile birçok modelle arasında fark yaratıyor. Hafif tasarımı sayesinde kolayca hareket edebiliyor ve temizliği zahmetten eğlenceye çeviriyor. Tüm zeminler üzerinde hızlı ilerleyerek temizliğin daha kısa sürede bitmesine imkan tanıyor ve kahve keyiflerinize vakit bırakıyor. Kompakt tasarımıyla fazla yer kaplamayan süpürge, şarj standında dururken sade ve ince tasarımıyla ev dekorasyonunu da olumsuz etkilemiyor.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Özellikleri ve Yorumları

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Ağırlık ve Ölçüleri

Ağırlık1.2 kg
Genişlik240 mm
Yükseklik1132 mm
Derinlik148 mm

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light dikey süpürgenin 1132 mm'lik oldukça uzun bir gövde boyu bulunuyor. Bu uzun gövde ulaşılması zor yerlerde yardımcınız olurken, dik durarak temizlik yapabilmenize de imkan tanıyor. Modelin kolayca çıkabilen parçaları rahatlıkla diğer aparatlarla değiştirilebiliyor ve saniyeler içinde ürün el süpürgesine dönüşebiliyor. Böylece mobilya, döşeme, koltuk ve yatak temizliği kolay hale geliyor.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Filtreleri ve Toz Haznesi

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Dikey Süpürge'nin özelliklerinden en çok öne çıkanlarından biri de filtre yapısı. Süpürgenin filtre bölümü siklon, pamuk ve HEPA olmak üzere üç bölümden oluşuyor. Siklon bölmeden başlayan filtreleme sırasında hava, tozdan ayrılıyor ve tozlar pamuk filtreye gönderiliyor. Pamuk filtre, tozu tutarken temiz havayı dışarı veriyor ve son bölümdeki HEPA filtre 0.3 mikrona kadar olan parçacıkları filtreleyerek toz sızmalarını önlüyor.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Özellikleri ve Yorumları

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,5 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa, Siklon, Pamuk
Filtre Sayısı3 Bölüm

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light'ın toz haznesi de çok kullanışlı. Kolayca süpürgeden ayrılabilen silindir şeklindeki hazne, kolayca boşaltılabiliyor ve üstelik suyla yıkanarak temizlenebiliyor. Bu sayede makine her daim temiz ve yüksek performansta kalıyor.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Batarya ve Emiş Gücü

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Şarjlı Süpürge'de 2500 mAh lityum iyon batarya bulunuyor. Bu batarya kapasitesi cihazın tam şarjla 45 dakika boyunca temizlik yapabilmesini sağlıyor. Elbette süpürgenin pil ömrü, çalışma moduna göre farklılık gösterebiliyor ama günlük temizlik için pil ömrü yeterli oluyor. Batarya 5 saatte tamamen şarj olarak kullanıma hazır hale geliyor.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Özellikleri ve Yorumları

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Motor Gücü ve Batarya Kapasitesi

Batarya Ömrü45 dk
Batarya Kapasitesi2500 mAh
Emiş Gücü50 AW
Motor Gücü220 W
Şarj Süresi5 Saat

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light, 220 watt motor gücüyle çalışarak etkili bir emiş gücü gösteriyor. Dakikada 100 bin devir dönen motor, etkili temizlik için iyi bir güç üretiyor ve süpürgenin emiş gücünün 50 AW'ye kadar ulaşabilmesini sağlıyor. Bu emiş gücü dikey süpürgeyi temizlik için iyi bir yardımcı haline getiriyor. Anlık dökülen tozlar, kırıntılar ve hayvan tüyleri çabucak temizlenebiliyor ve her an ortamda hijyen sağlanabiliyor.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Başlıkları ve Kutu İçeriği

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light dikey süpürgede girilmesi ve ulaşılması zor yerler için aralık başlığı ve mobilyalardaki tozu eşyalara zarar vermeden almak için fırça başlığı bulunur. Bu iki kullanışlı başlık sayesinde süpürge, işlevsel bir el süpürgesine dönüşebilir. Ayrıca başlıklar modelin standındaki yuvalara yerleştirilerek kolayca muhafaza edilebilir.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Özellikleri ve Yorumları

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light kutu içeriğinde süpürge, motorlu zemin fırçası, yuvarlak fırça, aralık fırçası, stant, şarj cihazı ve kullanım kılavuzu yer alır. Kullanım kılavuzunu takip ederek süpürgenizi kurabilir ve standını hazırlayabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Mi Vacuum
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Dikey Şarjlı Süpürge Yorumları

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Özellikleri ve Yorumları

👤 *** ***: Olumsuz yorumlara bakmayın. Kullanma amacınız önemli burada komple evi halı kilim vs için alıyorsanız hayal kırıklığına uğratır. Ben mutfakta parke fayansa dökülecek kırıntılar için aldım gayet güzel alıyor. Normal kullanım için zaten halihazırda dyson kullanıyorum aynı performansı beklemek bu fiyata doğru olmaz. Kedimde var patisinden dökülen taşları da muntazam çekiyor daha ne. İnsanlar en ucuza en iyi performansı alayım istiyor öyle bir dünya yok maalesef ne kadar ekmek o kadar köfte.

👤 *** ***: Tam bir F/P ürünü. Malzeme kalitesi, emiş gücü, şıklığı beklentimin çok üstünde çıktı. 2-3 bin fiyat bandında tüm ürünleri, yorumlarıyla inceledim. Anladığım şu ki 10 binlik bir dyson almıyorsanız hep bir şeyler eksik, o yüzden iyi ki de bunu almışım. Parkede toz, kırıntı vs her şeyi bir çırpıda çekiyor, bir hayli de sessiz. Toz hazinesinden şüphe etmiştim ama yeterli. Günlük kullanım için düşünmeden alın. Satıcı hemen kargoladı, açılmamış kutusuyla hasarsız 1 günde geldi.

👤 *** ***: Fiyatına göre çekişi güzel, ben günlük mutfak kırıntıları vs için aldım kurulumu kolay, rengi gayet estetik. Başka süpürgeniz yok ise yetersiz kalır. Kendi ufak ve kaba görüntüsü yok diğerleri gibi ben ondan tercih ettim özellikle. Tek eksi yanı filtre temizliği pratik değil bunu düşünerek alın.

👤 *** ***: Çekim gücü detaylı temizlik için değil, detaylı temizlik üzerine bir kaç gün kurtarıcınız , gayet güzel ama aşırı bir beklentiniz olmasın.

👤 *** ***: Ürün kesinlikle fiyat performans ürünü. İlk kurulumda ana başlıktaki fırça dönmedi satıcıya sorduk ama cevap alamadık kendi araştırmalarım sonucu öğrendim ki filtrenin ve motorun bulunduğu kısımları düzgün bir şekilde oturtmamız o nedenle dönmüyormuş Filtresinin bulunduğu haznenin üzerinde kilit açık kilit kapalı işareti var orayı tam oturtmak gerekiyormuş fotoğrafladım nasıl olması gerektiğini.

👤 *** ***: Deneyimleme elde etmeden yazmak istemedim. Ben bir buçuk yaşındaki oğlumun mutfağı sürekli kirletmesi ve annesinin işini kolaylaştırmak için ikinci bir süpürge olarak tercih ettim. İlk önceliğim ekonomik olmasıydı. Fiyatına göre emiş gücü normal turbo modunda beklemediğiniz kadar iyi sonuçlar elde ediyorsunuz. Bir odayı günde 3 kere temizlemek isteyen için birebir bir ürün. İkinci bir süpürge olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca estetik açıdan çok şık duruyor.

👤 *** ***: Piyasadakileri 10la çarpıp 5e böler çok kaliteli 2 adet aldım.

👤 *** ***: Biz ürünü hafif olduğu için anneanneme aldım. İlk aldığımız zaman kesinlikler fiyat performans ürünü diyorduk. Fakat sonra ön fırçası dönmemeye başladı. Kendi kendini kapatmaya başladı. Bizde philips speedpro var fakat bu süpürgenin çekiş gücü ondan daha iyi. Ev süpürgesine yakın çekiş sağlıyor fakat bunu düzgün konumlandırmadıkları için pekte önemi kalmıyor.

👤 *** ***: Şarjın kullanım süresi çok kısa bu asap bozucu!

👤 *** ***: Fiyatına göre performansı normal. Aparatlar çok iyi. Ama çekim gücünde abartı bir şey yok. Ve şarjı biraz kısa gidiyor

👤 *** ***: Çekiş gücü yüksek bir süpürge beklemeyin. Elektrikli gırgır gibi düşünebilirsiniz. Şarjı çok kısa süre dayanıyor.

👤 *** ***: Ürün, Xiaomi beklenti çok olmamalı? Koca bir ev süpürecek değil! Elinizin altında, bir kâse çerez döküldü filan? Orjinal kutusu, gayet korunaklı ambalaj. Satıcı, son derece hızlı kargoya teslim etmiş. Teşekkürler...

👤 *** ***: Malzeme kalitesi çok güzel. Çekiş gücü bence gayet ideal. Bu markanın Airfery fritozunu robot süpürge ve şarjlı el süpürgesini aldım hepsinden çok memnunum. Kargo hızlıydı. Paketleme güzel.

👤 *** ***: Yine xiaomi marka robot süpürge kullanıyoruz uzun zamandır, süpürgenin giremediği köşeler, koltuklar, ufak tefek dökülenler için aldık. Amacına uygun olarak gayet güzel çalışıyor. Turbosu biraz sesli ama rahatsız etmedi. Tüm evi dip köşe temizlemek değil mantığı ona göre alınmalı. Şarjlı el süpürgesi alacakken bu cihazda karar kıldık ve iyi ki almışız. Oldukça hafif çocuk dahi kullanabilir. Tasarımı da çok güzel minimal, şık bir cihaz.

👤 *** ***: Ürün çok hafif ve kullanışlı, kablolu elektrik süpürgesi emiş gücünü beklemeyin zaten günlük kullanımda da gerek yok. Ayrıca çok sessiz Küçük çocuklu ve bebekli aileler için uygun. Kimse uyanmıyor :)

👤 *** ***: Tam bir hayal kırıklığı, sürekli süpürge kısmı dirsekten kırılıyor. 3 defa gönderdim. Çekim gücü iyi diyenlerde gerçekten inanılmaz. Evdeki gırgır daha iyi temizler. Bu markanın başka ürünlerini de kullanıyorum ama bu ürün büyük bir hayal kırıklığı.

👤 *** ***: Gücü yetersiz verdiğiniz paraya değmez kullanmıyorum bile...

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light kaç watt?

220 watt motor gücüyle çalışan Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light'ın motoru dakikada 100 bin kez dönerek emiş gücünü artırır. Bu motor gücü süpürgeye 50 AW'ye kadar emiş gücü sağlayarak iyi bir temizlik yapabilmenize imkan tanır. Günlük temizlik için tercih edilen model, Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light özellikleri ve fiyatı sayesinde sıkça tercih edilir.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light kaç saatte şarj olur?

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light 5 saatte tamamen şarj olarak kullanıma hazır hale gelir. Tam dolu bir şarjla standart modda 45 dakika boyunca çalışarak tüm evi ve odaları temizlemenize imkan tanır. Eğer süpürgeyi yüksek modda açarsanız çalışma süresi düşebilir, bu sebeple yüksek modu sadece büyük partiküller için kullanmanızı öneririz.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light tek başına yeterli mi?

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light tek başına yeterli bir süpürge değildir. Birçok kullanıcı ana süpürgeye ek olarak günlük temizlik için bu süpürgeyi tercih etmektedir. Çünkü emiş gücü normal elektrikli süpürgelerden biraz daha azdır. Günlük olarak ev süpürmek için uygundur ancak detaylı temizlik için diğer süpürgelerin yerini alamayabilir.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light HEPA filtre var mı?

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light dikey süpürgede HEPA filtre bulunmaktadır. HEPA filtreye ek olarak pamuk ve siklon filtre de ürünün filteleme bölümünde bulunur. Toz toplama performansı yüksek olan süpürge, tozların yeniden havaya karışmasını önler ve alerjik kişilerin rahat etmesini sağlar. 3 katmanlı filtresi tozların yüzde 99.99'unu içerisinde hapseder.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light fiyatı diğer pek çok dikey süpürgeye göre uygundur. Günlük kullanım için ideal olduğundan fiyat oranı da düşük tutulmuştur. Herkesin alabileceği bütçe dostu bir süpürgedir ve ev temizliğinde büyük bir kolaylık sağlar.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light yedek parçaları nerede bulunur?

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light yedek parçaları çeşitli alışveriş sitelerinden satın alınabilir. Ancak parça satın alırken orijinalliğine dikkat etmeniz önerilir. Aksi halde cihazınız düzgün çalışmayabilir ve istediğiniz performansı göstermeyebilir.

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.