Xiaomi G10 İncelemesi | Teknik Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Dikey süpürge modelleri arasında en sık tercih edilen ürünlerden birisi olan Xiaomi G10 modelini detaylı bir şekilde araştırdık ve inceledik.
Xiaomi G10 İncelemesi | Teknik Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Dikey süpürge, 150 AW emiş gücüne, 600 ml toz haznesine ve 65 dakika çalışma süresine sahip mükemmel bir temizlik performansı sunar. Ayrıca, 8 farklı teknolojiyi bir arada kullanabilen bu ürün, halılarda gizlenen ince tozları, farklı yüzeyleri derinlemesine temizlemek için otomatik olarak ayarlayan akıllı yüksek torklu zemin fırçası ve çıkarılabilir manyetik su haznesi gibi özelliklerle de sizi etkileyecektir. Xiaomi G10 dikey süpürge, evinizin her köşesini hijyenik ve rahat bir şekilde temizlemenize olanak tanıyan küçük ama etkisi büyük bir üründür.

Xiaomi G10 Emiş Gücü

xiaomi-g10.webp

Xiaomi G10 Dikey Süpürge, 8 farklı teknolojisi ile mükemmel bir temizlik performansı sunar. El tipi süpürge modelleri içerisinde yer alan bu ürün 150 AW emiş gücü ile inatçı tozları tek seferde toplamayı başarır. Ayrıca, 0,6 L büyüklüğünde çıkarılabilir toz haznesi, yıkanabilir HEPA elemanları ve 5 aşamalı filtreleme sistemi gibi çeşitli özellikler de temizlik yapma işlemini kolaylaştırır. Sizde yaşam alanlarınızı hijyenik bir hale getirmeyi istiyorsanız, Xiaomi G10 Dikey Süpürgeyi tercih edebilirsiniz. Dikey süpürge sahip olduğu çeşitli teknolojik özellikleriyle birlikte halılardaki en zorlu kirleri dahi kolayca çıkarabilmektedir.

Xiaomi G10 Teknik Özellikleri

xiaomi-g10-001.webp

  • Xiaomi G10 Dikey Süpürge, şarjlı ve kablosuz bir süpürgedir.
  • Xiaomi G10 Dikey Süpürge, maksimum emme gücü 150 W, maksimum batarya süresi 65 dakika ve şarj süresi 4 saat olan XIAOMI G10 Plus modeline benzer.
  • Xiaomi G10 Dikey Süpürge, halılar, koltuk araları ve düz zeminlerde mükemmel bir temizlik sunan, yüksek hızlı dijital motora sahip ve HD kalitede TFT renkli ekranı olan yüksek performanslı bir süpürgedir.
  • Xiaomi G10 Dikey Süpürge, 0.6 litrelik çıkarılabilir toz haznesi, 12 siklon toz ayırma sistemi, yıkanabilir HEPA filtre ve dolaşmayı önlemek için V şekilli fırça gibi özelliklerle mükemmel bir temizlik sunar.

Xiaomi G10 Hazne Kapasiteleri

Xiaomi G10 Diword Süpürge, şarjlı ve diword yapısıyla hem kolay hem de etkili bir temizlik performansı sunar. Toz haznesi kapasitesi 600 ml olan bu süpürge, temizliğin hızlı ve kapsamlı olarak yapılmasını sağlar. Ayrıca, yıkanabilir HEPA/EPA filtreleri, otomatik güç regülasyonu, mini turbo ve motorlu başlıklar gibi çeşitli özelliklerle de hijyen ve konforu arttırır.

Xiaomi G10 Filtre

xiaomi-g10-003.webp

Xiaomi G10 Dikey Süpürge, 5 katmanlı filtreleme sistemine sahip bir el tipi şarjlı süpürgedir. Bu sistem, süpürme esnasında dışarıya geri verilen havayı yüksek oranda temizler ve hijyenik bir ortam sunar. Şarjlı ve el tipi bir süpürge olan Xiaomi G10, yıkamaya uygundur ve çeşitli yüzey türlerinde otomatik güç regülasyonu gibi farklı fonksiyonlar sunar. Xiaomi G10 Dikey Süpürge ile yaşam alanlarınızı kolayca temizleyin ve rahat edin.

Xiaomi G10 Tasarım

Xiaomi G10 Dikey Süpürge, şarj edilebilen, dikey olarak çalışabilen ve akıllı yüksek torklu zemin fırçası gibi özelliklerle dikkat çeken bir cihazdır. Bu süpürge, halılarda gizlenen ince tozları temizlemek için yüksek hızlı dijital motor ve HD TFT renkli ekran sayesinde mükemmel bir temizlik deneyimi sunar. Ayrıca, farklı zemin türlerinde emiş gücünü otomatik olarak ayarlayabilen akıllı yüksek torklu zemin fırçası, saç dolaşmasını önleyen V şekilli tarak tasarımı ve çıkarılabilir manyetik su haznesi gibi pratik ve teknolojik özellikler de bu süpürgeyi daha da zenginleştirir.

Xiaomi G10 Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

xiaomi-g10-002.webp

Xiaomi G10 Dikey Süpürge, 3000 mAh kapasiteli bir batarya ile 65 dakika kesintisiz çalışma sunar1. Bu sayede evinizin tüm yüzeylerini tek şarj ile temizleyebilirsiniz. Süpürge, 5 katmanlı filtreleme sistemi, manyetik paspas aksesuarı ve 12 siklonlu ayırma sistemi gibi çeşitli özelliklerle ev temizliğinde size kolaylık sağlar.

Xiaomi G10 Kutu İçeriği

Xiaomi G10 Dikey Süpürge’nin kutu içeriği ise şunlardan oluşmaktadır:

  • Xiaomi G10 Dikey Süpürge
  • Uzatma çubuğu
  • Akıllı yüksek torklu zemin fırçası
  • Mini elektrikli fırça
  • 2’si 1 arada toz fırçası
  • Dar alan temizleme başlığı
  • 2’si 1 arada şarj ve saklama braketi

Xiaomi G10 Kullanıcı Yorumları

xiaomi-g10-004.webp

? Bu fiyata bu performans sebebiyle tam puanı hakettiğini düşünüyorum. Yeni çıkan bir ürün olduğu için çok fazla değerlendirme yazısı, videosu yok. Ürün G9'un güncellenmiş versiyonu olarak değerlendirilebilir. Aynı Dyson V11'deki gibi LED ekranı var ve çok şık. Normalde bu dikey süpürgeler tetiğe bastıkça çalışır durumda ancak bu üründe kilit tuşuyla bir kere bastığınızda tekrar basana kadar çalışabiliyor. Ayrıca otomatik modu var ve zeminden halıya geçtiğini algılayıp daha yüksek çekiş gücüne geçiş yapıyor. Ek olarak Dyson benzeri metal bir filtreye sahip. Bu da demek oluyor ki pazar kurucusu Dyson'a en yakın temizliği yapan ürün budur diyebilirim.

? Ben hergun ev süpüren birisiyim.iki tane küçük çocuğum var bazen günde iki kez supurdugum bile olur. Supurgemden aslında memnundum ama kablolu olması getir götür beni yoruyordu. İyi ki almışım dediğim bir süpürge. Bir gün önce dip köşe supurdugum sildigim (elle silerim ben) evden çıkan toz beni şok etti. Kablo derdi olmadan konforlu bir süpürme oluyor. Benim evim 135 metrekare auto modda bir batarya ile süpürüyor.

? Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz cekim gücü eko modunda dahi gayet iyi bütün eve pilinin yetmesi için zaten eko modda kullanmak gerekiyor ayrıca malum pahalı markaya göre içinden çıkan ek aparatlar ve duvar aski aparatı olması avantaj aski aparatı üzerinde ikinci bir pil şarj etmek için bir mekanizma bile var ekstra olarak ucundaki fırça süpürge haznesi filtleri direk suya tutarak yıkanabiliyor bu da çok işe yarar bir özellik temiz tutma açısından mop özelliği gereksiz sadece.

? Sözde çok iyi çektiği söylenen bir markanın vantuz model süpürgesinden sonra bu cihazı aldık, çok araştırma yaptım dyson la özellikle her detayını kıyasladım, kesinlikle tercihimden çok memnunum. Jack russell cinsi bir köpeğimiz var evdeki koltuklardaki hatta yatağımızdaki köpek tüyü problemleri artık bitti, çok kolay kullanılan temizliği çok iyi olan ve oldukça sessiz çalışan bir ürün.

? Ürün çok güzel ve kaliteli. Ağır diyen yorumlar çok düşündürmüştü ama ağır gelmedi. Zaten yeri süpürürken ağırlığı yere veriyosunuz. Malzeme kalitesi çok yüksek. Hazne boşaltma çok pratik. Çekim gücü ekoda yeterli, yüksek güçte kuvvetli. Gerçi yüksek güçte çok çabuk bitiyor pili ama zemini zaten ekoda, halıları yüksek güçte süpürünce tüm evi tek şarjla 20 dkda bitirebiliyorsunuz. Bir günde bile topladığı tozu görünce şaşırıyoruz. Normal süpürgemiz philips marathon ama sürüklemesi ve kurması zor geldiğinden evi süpürmeye üşeniyorduk. Hem eşim hem ben çok beğendik. Bu fiyata bunu alabilecekken pahalı modellere gerek var mı bilmiyoruz.

? Dyson alma niyetiyle gittigim avm den bu cihaz tavsiyesi ile ciktim. Hem paramin yarisi cebimde kaldi hem de beklentilerimin cok ötesinde bir ürün aldım. Malzeme kalitesi çok iyi, süperme özelliğini denedim kusursuz. Mop özelliğine daha bakmadım. Tuşa basılı tutmadan çalıştırabilmek çok iyi. Ekran harika ve çok şık görünüyor. dyson almaya kararlıysanız önce bu ürünü bir bakın derim.

? Her gün ev mi süpürülur demeyin süpürülur hem de koltuklara kadar☺️ herkese temizliği sevdirecek ürün olabilir hafif ve günlük tüm temizlik ihtiyacımı karşılıyor kablo derdi yok yıkanabilir parçalar temizlik komusunda tüm ihtiyacımı karşılıyor Dyson yerine gözünüz kapalı alabilirsiniz. Memnun kalscaksinizdir. Hemen yorum yazmak istemedim 1 aydır neredeysen kullanıyoruz silme işleminde pek kullanmadım.

? Muazzam malzeme kalitesi var gercekten dayson veya Philips e para bayılma ya gerek yok .. eşime hediye aldım ben ve cocuklar bile kullaniyoruz .yuksek hızda şarjı 3+1 evin %85 ine yetiyor ,otomatik hızda %40 şarjı kaliyor .

? Ürünü yaklaşık olarak 6 ay önce aldım. Cihazı almadan önce herkes gibi uzun süre bir araştırma yaptım. 6 aylık kullanım neticesinde cihazın tasarımı, kullanım kolaylığı, kapladığı alan (duvara monteli kullanımı) ve en önemlisi şarj durumu emsallerine göre oldukça başarılı.İlk önce cihaz hakkında handikapım yedek bataryası olmamasıydı fakat hızlı şarj olması inanın çokta aratmadı. Yüksek güç kullanımında çekim gücü çok iddaalı ama tabi sürekli kullanılması durumunda kullanım süresi azalıyor. Ortama 15 dakika sizi idare edebiliyor. En çok beğendiğim mod ise otomatik moddur.

? Çok araştırdım son anda karar vererek aldım iyiki almışım tam bi performans ürünü çok beğendim.

? Xiaomi her ürününden aşırı memnunum ve malum marka nın fiyatlarına göre çok bütçe dostu işinde gayet iyi tavsiye ediyorum.

Xiaomi G10 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

xiaomi-g10-005.webp

Xiaomi G10 dikey süpürge kaç watt?

Xiaomi G10 dikey süpürge 450 watt gücünde bir motora sahiptir.

Xiaomi G10 dikey süpürge özellikleri nelerdir?

Xiaomi G10 dikey süpürge özellikleri arasında TFT HD renkli ekran, akıllı yüksek torklu zemin fırçası, 2’si 1 arada elektrikli süpürge ve paspas ve 5 katmanlı filtreleme sistemi bulunur.

Xiaomi G10 kaç kilo?

Xiaomi G10 dikey süpürge 4 kg ağırlığındadır.

Xiaomi G10 toz haznesi ne kadar?

Xiaomi G10 dikey süpürge 600 ml kapasiteli bir toz haznesine sahiptir.

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.