Sessizlik ve Güç Bir Arada: Vestel Yıldız S8500 İnceleme

Yerli firma Vestel’in Yıldız S8500 şarjlı süpürgesini sizler için inceleyerek içerik haline getirdik. İşte detaylar.
Sessizlik ve Güç Bir Arada: Vestel Yıldız S8500 İnceleme

Vestel Yıldız S8500 Dikey El Süpürgesi

Vestel Yıldız S8500 ile temizlik artık daha kolay. İster evinizi ister iş yerinizi şarjlı süpürgeyle daha kolay temizleyin diye S8500 modelini detaylıca araştırdık.

Yeni nesil teknik özellikleriyle ev temizliğini daha zevkli ve kolay hale getiren Vestel Yıldız S8500 modelinin kullanıcı yorumları ve teknik özelliklerine de içeriğimizde yer verdik.

İşte sessiz yapısı ve güçlü emişiyle Vestel Yıldız S8500 dikey el süpürgesi inceleme:

Teknik Özellikler
Süpürge TürüŞarjlı
Motor Gücü220 W
Emiş TürüKuru
Pil TipiLi-ion
Ağırlık2.5 kg
EPA/HEPA FiltreVar
Siklon FiltreVar
Toz Kapasitesi0.35 lt
Toz TorbasıYok
Amazon
Fiyatlarını Gör
Vestel Dikey
Süpürge Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? O kadar memnun kaldım ki, aynı üründen 2 ay içinde 3 tane aldım. Kendime, anneme, eski karıma. Varın siz düşünün cihazdan ne kadar memnun kaldığımı. E**** Ö****

? İlk defa dikey şarjlı süpürge kullanıyorum. Çok pratik ve çok güzelmiş gerçekten. Kırmızı rengi de çok şık duruyor. Çekim gücü yeterli halı da max modda her şeyi çekiyor. Normal yüzey de ise düşük mod yeterli. A**** G****

İnceleme

1. Vestel Yıldız S8500, bünyesinde Inverter BLDC motor teknolojisini kullanıyor. Şarjlı süpürge, maksimum 220 watt gücünde çalışarak rakiplerini geçmeyi başarıyor.

Vestel Şarjlı Dikey El Süpürgesi

2. Kuru emiş türüyle karşımıza çıkan S8500, ayarlanabilir gücüyle zeminden zemine özelleştirilebiliyor. Cihaz, maksimum çekiş modunda en büyük parçaları bile rahatlıkla içine alabiliyor.

Vestel Şarjlı Dikey El Süpürgesi

3. Şarjla çalışan kablosuz süpürge, tek şarjla maksimum modda 60 dakika çalışabiliyor. Süpürge oldukça kısa sürede tam şarj kapasitesine ulaşarak hızlı bir kullanım imkanı sunuyor. Bünyesinde Li-ion pil kullanılan model, doğaya zarar vermiyor.

Vestel Şarjlı Dikey El Süpürgesi

4. Vestel Yıldız S8500, EPA/HEPA filtresi sayesinde gözle görünmeyen tozları çekerek solunum rahatsızlıklarının önüne geçiyor. Bu şarjlı süpürge, EPA/HEPA filtresi dışında siklon filtreye sahip olmasıyla adından söz ettiriyor.

Vestel Şarjlı Dikey El Süpürgesi

5. 0.35 litrelik toz kapasitesi bulunan ürün, bu sayede her kullanımdan sonra temizlenme ihtiyacı duymuyor. Cihaz, toz torbasız olmasıyla kullanıcısına rahat bir temizlik imkanı veriyor.

Vestel Şarjlı Dikey El Süpürgesi

6. Profesyonel mühendisler tarafından tasarlanan Vestel Yıldız S8500, modern tasarımıyla ilgi odağı olmayı başarıyor. Ürün, 2.3 kilogramlık yapısı sayesinde kolaylıkla taşınabiliyor ve kullanım sonrası yorgunluk oluşturmuyor.

Vestel Şarjlı Dikey El Süpürgesi

7. Ülkemizde yoğun ilgi gören Yıldız S8500 modeli 1.337 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.Vestel Şarjlı Dikey El Süpürgesi

Amazon
Fiyatlarını Gör
Vestel Dikey
Süpürge Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Vestel Yıldız S8500 Dikey El Süpürgesi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Kompakt kullanımı ve ergonomik tasarımıyla ev temizliğini kolaylaştıran Vestel Yıldız S8500 hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Vestel Yıldız S8500 kaç TL?

Kullanıcılarından tam not almayı başaran Vestel'in dikey süpürgesi S8500, 1339 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dikey süpürge alırken nelere dikkat edilmeli?

Şarjlı dikey süpürge alırken dikkat edilmesi gerekilen en önemli şey süpürgenin çekiş gücüdür. Yüksek çekiş gücüne sahip süpürgeler evi daha iyi temizler.

EPA/HEPA filtre nedir?

EPA/HEPA filtre, astım hastalarının artmasını sağlayan ince toz partikülleri yakalayabilen filtre türüdür. Yeni nesil çoğu süpürge modelinde vardır.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum