Versele Laga Kuş Yemi & Mama Çeşitleri İncelemesi

Evinizin sevimli ve afacan kuşlarının sağlığını düşünen, taze ve doğal tahıllar sunan Versele Laga kuş yemleri incelemesi...
Versele Laga Kuş Yemi & Mama Çeşitleri İncelemesi

Merhaba sevgili kuş sahipleri! Bugün sizlere evinizin neşesi olan kuşlarınız için tamamen doğal ürünler sunan Versele Laga markasından bahsedeceğiz. Belçika kökenli olan Versele Laga markası, dünyanın en prestijli kuş yemleri arasında bulunuyor. Minik dostunuz için besin değerlerini ölçülü bir şekilde ayarlayan ve onun ihtiyacına yönelik paketler sunan bu marka, her zaman taze ürünleriyle adından söz ettiriyor.

Bir zamanlar kendi kuşlarım içinde kullandığım, özel tohumları birleştirerek besleyici ve vitamin değeri yüksek yemler hazırlayan Versele Laga markasının yem çeşitlerini, yorumlarını ve ürünlerinin özellikleriyle birlikte gelin hep beraber ayrıntılı bir şekilde inceleyelim.

Versele Laga Kuş Yemi Çeşitleri

SıraYemGramajÖne Çıkan
1Versele Laga Muhabbet Kuş Yemi1/22 kgTüy Sağlığı
2Versele Laga Kanarya Kuş Yemi1/22 kgBağışıklık Destekleme
3Versele Laga Papağan Yemi1/15 kgZeka Destekleme
4Versele Laga Colombine Success Corn IC+3 kgDayanıklılığı artırır
5Versele Laga Paraket Kuş Yemi1/22 kgEnerji Verme
6Versele Laga Finch Yemi Tropikal Kuş Yemi20 kgTüy Rengini Koruma
7Versele Laga Kanarya Kuş Yemi Şalgamsız1/20 kgSindirim Sistemini Destekleme
8Versele Laga Prestige Loro Parque Afrika2,5/15 kgVitamin Desteği
9Versele Laga Prestige Loro Parque Ara2 kgBağışıklık Destekleme
10Versele Laga Prestige Loro Parque1 kgTüy Sağlığı
Petzzshop
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
Fiyatlarını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Versele Laga Kuş Yemi Çeşitleri İncelemesi

Kuşlarınız için vitamin ve mineral değeri yüksek yem arayışınız varsa tercih edebileceğiniz Versele Laga markası, kuşun ihtiyacına yönelik tohumları tek bir pakette topluyor. Özellikle seçici ve bayatlayan yemi yemeyen kuşlar için özel ambalaj sunan bu marka, fermuarlı sistemi sayesinde uzun süre boyunca ilk günkü tazeliğini koruduğundan dolayı sevimli dostunuz tarafından afiyetle yeniyor. Bir zamanlar kendi muhabbet kuşlarım içinde tercih ettiğim Versele Laga, yüksek vitamin içeriğinden dolayı kuşlarımızın bağışıklığını ve zekasını da olumlu etkiliyor.

Hemen hemen her cins kuş için yem üretimi yapan bu marka, tazeliği ve lezzeti bir arada sunduğu için sevimli dostlarımız tarafından çokça seviliyor. Peki minik dostlarımız tarafından sevilen Versele Laga kuş yemleri çeşitleri neler? Gelin birlikte göz atalım!

İşte Versele Laga Kuş Yemleri:

1. Versele Laga Muhabbet Kuş Yemi

Versele Laga

Versele Laga Muhabbet Kuşu Yemi, içeriğinde %100 doğal tahıl ve tohumlar barındırıyor. Muhabbet kuşunuz için gerekli olan bütün vitamin ve minerali bir arada sunan bu yem, kuşunuzun tüylerinin daha parlak ve sağlıklı olmasına yardımcı oluyor. Muhabbet kuşunuz için besin değeri yüksek olan bu yem, sevimli dostunuzun zekasını ve yaşam kalitesini olumlu yönde etkiliyor.

Ayrıca fermuarlı ambalajı sayesinde ilk günkü tazeliğini koruyan Versele Laga Muhabbet Kuşu Yemi, içeriğinde %52 sarı darı, %16 kırmızı darı, %12 beyaz darı, %9 soyulmuş yulaf, %5 kanarya tohumu, %3 keten tohumu, %2,5 aspir ve %0,5 Nijer barındırıyor.

2. Versele Laga Kanarya Kuş Yemi

Versele Laga

Kanaryanızın günlük vitamin ve mineral ihtiyacını karşılayan Versele Laga Kanarya Kuş Yemi, fermuarlı ambalajı sayesinde seçici dostunuzun bile afiyetle yemesine olanak sunuyor. Tamamen doğal içeriğe sahip olan bu kanarya yemi, kuşunuzun daha enerjik ve mutlu olmasına yardımcı oluyor. En iyi kanarya yemi arasında ön plana çıkan Versele Laga Kanarya Kuş Yemi, özel formülü sayesinde dostunuzun tüy sağlığını olumlu etkiliyor.

Kanaryanız için tam ve dengeli beslenme sunan bu yem, içeriğinde kanarya tohumu, kolza tohumu, siyah kolza tohumu, keten tohumu, soyulmuş yulaf, kenevir tohumu ve Nijer tohumu barındırıyor. Kanaryanıza ise afiyetle yemek düşüyor.

3. Versele Laga Papağan Yemi

Versele Laga

Akıllı papağanların en sevdiği yem olan Versele Laga, vitamin ve mineralli içeriğiyle papağanınızın enerjik olmasını sağlıyor. Jako, ara papağanı, Amazon papağanı, cacadu gibi birçok papağan türünün afiyetle yediği Versele Laga Papağan yemi, oksijeni alınarak paketleme yapıldığından dolayı her zaman tazeliğini koruyor. İçeriğinde yalancı safran tohumu, buğday, yerfıstığı içi, soyulmuş ayçekirdeği, yulaf, esmer buğday, yaban ayçekirdeği, fıstık, çam fıstığı, milo ve kabak çekirdeği barındırıyor.

Tamamen doğal tohumlarla hazırlanan bu papağan yemi, dostunuz için lezzetli öğünler sunarken aynı zamanda rengarenk tüylerinin daha da parlak olmasını sağlıyor.

4. Versele Laga Colombine Success Corn IC+ Pelet Güvercin Yemi

Versele Laga

Güvercinlerin normalden daha fazla tüy döktüğü zamanlar için özel olarak hazırlanan Versele Laga Colombine Success Corn IC+ Pelet Güvercin Yemi, dostunuzun günlük protein ihtiyacını karşılıyor. Bu sayede tüy dökümünü azaltan ve kuşunuzun enerjisini koruyan bu yem, üreme dönemlerinde de güvercininizin ihtiyacını karşılıyor.

Ayrıca kolay sindirilmesinden dolayı güvercininizde sindirim problemleri yaratmayan bu yem, yarış güvercinlerinin daha atak olmasını ve sağlıklı olmasını sağlıyor.

5. Versele Laga Paraket Kuş Yemi

Versele Laga

Sultan papağanı için özel üretilen Versele Laga Paraket Kuş Yemi, tahıl ve tohumların birleşiminden oluşuyor. %100 doğal içeriğe sahip olan bu kuş yemi, papağanınızın daha sağlıklı ve uzun ömürlü olması için elinden geleni yapıyor. İçerisinde sarı darı, kırmızı darı, beyaz darı, Jpaon darı çekirdekleri, soyulmuş yulaf, kanarya tohumu, çizgili ayçekirdeği, buğday, kenevir tohumu, ayçiçeği tohumu, keten tohumu, pirinç ve Nijer tohumu gibi sultan papağanlarının sevdiği tohum ve tahılları barındırıyor.

Günlük tüketime uygun olan Verselel Laga Paraket Kuş Yemi, sevimli dostunuzun enerjisini ve hayat kalitesini yükseltiyor. Besin değeriyle papağanınızın sağlıklı büyümesini sağlayan bu yem, fermuarlı paketi sayesinde ilk günkü gibi tap taze duruyor.

6. Versele Laga Finch Yemi Tropikal Kuş Yemi

Versele Laga

Sıcak iklimlerde yaşamaya uygun olan Versele Laga Finch Yemi Tropikal Kuş Yemi, içerisinde olgunlaşmış ve olgunlaşmamış çim tohumlarını barındırıyor. Tropikal kuşlar için özel beslenme sunan bu yem, öğütülmüş tohumlardan oluştuğu için yavru tropik kuşlar tarafından da kolayca yenmektedir.

İçerisinde sarı darı, sarı panicum, kırmızı panicum, kırmızı darı, Nijer tohumu, kanarya tohumu barındıran bu yem, kuşunuzun dengeli beslenmesine yardımcı olurken sindirim problemi yaşamasına engel oluyor.

7. Versele Laga Kanarya Kuş Yemi Şalgamsız

Versele Laga

Kanarya kuşlar için özel olarak üretilen Şalgamsız Verselel Laga Yem, temel tohum karışımlarını barındırıyor. Her türden kanarya kuşunun yemesine uygun olarak üretilen bu yem, kuşunuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri her öğünde kolayca almasını sağlıyor. Tohum kabuklarının çabucak soyulmasından dolayı kanaryanızın daha konforlu yem yemesini sağlayan Versele Laga, kanaryanızın sindirim problemi yaşamasına engel oluyor.

8. Versele Laga Prestige Loro Parque Afrika Papağan Yemi

Versele Laga

Afrika papağanları için özel olarak üretilen Versele Laga Prestige Loro Parque Afrika Papağan Yemi, içerisindeki tohum, meyve, vitamin ve mineraller ile sevimli dostunuzun her gün daha da enerjik olmasını sağlıyor. Bu sayede papağanınızın daha sağlıklı ve uzun bir ömre sahip olmasını sağlayan bu yem, tüylerinin daha da sağlıklı ve parlak olmasına yardımcı oluyor.

Tüm bunların yanı sıra zeki dostunuzun zihinsel aktivitesini destekleyen Versele Laga Loro Parque Afrika, dengeli bir beslenme sunuyor.

9. Versele Laga Prestige Loro Parque Ara Papağan Yemi

Versele Laga

Ara papağanları için özel formüle edilerek üretilen Versele Laga Prestige Loro Parque Ara Papağan Yemi, dostunuzun ihtiyacı olan tüm besin değerlerini tek bir pakette sunuyor. Tamamen organik ve yüksek kaliteli tohumlardan oluşan bu yem, içerisinde meyve, kabuklu yemiş ve vitaminler barındırıyor. Ara papağanınızın sağlıklı ve keyifli büyümesi için elinden geleni yapan bu yem, tüylerinin daha canlı, daha parlak ve daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra ara papağanlarının sindirim sistemlerini de destekleyen bu yem, kuşunuzun bağışıklığına olumlu katkı yaptığından dolayı hastalıklara karşı daha dirençli olmasını sağlıyor.

10. Versele Laga Prestige Loro Parque Avustralya Paraket Yemi

Versele Laga

Evinizde beslediğiniz Avusturya paraketleri için özel olarak üretilen Versele Laga Prestige Loro Parque, dostunuzun doğal yaşamdaki beslenme alışkanlığına uygun bir lezzet sunuyor. Kaliteli tohumlar, meyveler, bitki özleri ve vitaminlerle zenginleştirilen formülüyle dostunuzun her zamankinden daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Dostunuzun enerjisini ve mutluluğunu artıran bu yem, güzelliğine güzellik katan tüylerinin daha canlı renklere kavuşmasını sağlıyor.

Verselel Laga Kuş Yemi Yorumları

? Kuşum çok severek yiyor, bu yem en iyisi. G****G*** Ç**

? Veteriner tavsiyesi ile kuşuma aldım. Kargo hızlı ulaştı. Çok tavsiye ? G*** İ***

? Kuşlar için en kaliteli yem diyebilirim. Hem veterinerimin tavsiyesi hem de deneyim sonucunda buna karar verdim. O***** Y***

? Kuşum beğenerek yiyor senelerdir bunu kullanıyorum. E***** C****

? Piyasadaki en iyi yem olduğunu öğrendim hemen bu yeme geçtim. içinde birçok farklı tohum var ve zararlı renkli drajelerden yok. B**** N****

? Muhabbet kuşum için 3 yıldır kullandığım yem. tohumların kalitesi mükemmel. kuşum bayılıyor. piyasadaki en iyi yem. herkese öneririm. kuşunuzun sağlığı için kaliteli bir yem seçmek çok önemli. 1 kuşuma 3 ay kadar gidiyor bir paket. R**** A***

? Kuşum bu yemi yemeye başladıktan sonra çok güzel kilo aldı. Gün içerisinde de sürekli yiyor. Ayrıca Veteriner hekim olarak tavsiyemdir ?? R**** K***

Neden Versele Laga kuş yemlerini tercih etmelisiniz?

Versele laga markası, tamamen doğal ve kaliteli tohumları hiçbir katkı maddesiyle buluşturmadan sevimli dostunuz için özenle hazırlıyor. Her kuşun ihtiyacına yönelik besin değerlerini ayarlayan Versele Laga, içerisinde barındırdığı yüksek vitamin ve mineraller sayesinde kuşununuz hem beden sağlığını hem de tüy sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Kuş yemlerinin içerisinde boyalı ürünler bulundurmayan bu marka, fermuarlı paketleri sayesinde tazeliğini her zaman koruyor.

Versele Laga hangi ülkenin markası?

Kuş yemleri konusunda lider marka olan Versele Laga, Belçika menşeli bir marka. Doğal ve katkısız yem çeşitli sağlıklı koşullarda hazırlayan Belçika markası Vesele Laga, birçok kul türü için farklı lezzetler snuyor.

Versele Laga hangi kuş türleri için yem üretiyor?

Versele laga markası, muhabbet kuşu, kanarya, papağan, Afrika papağanı, Ara papağanı, Avustralya papağanı, güvercin, Finch ve Paraket gibi birçok kuş türüne uygun yem üretiyor. Ayrıca sadece kafes kuşları için değil vahşi kuşlar içinde üretim yapan marka, dünya üzerinde en iyi kuş yemi markası olarak anılıyor.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.