Kayak Turizminin Merkezi 10 En İyi Uludağ Oteli Tavsiyesi

Kayak zevki yaşamak ve doyasıya bir kış tatili geçirmek isteyenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, Uludağ'ın en iyi otellerinden oluşuyor.
Kayak Turizminin Merkezi 10 En İyi Uludağ Oteli Tavsiyesi

Kış tatili denildiğinde akla gelen Uludağ, birbirinden güzel pistleriyle de beğeni topluyor. İstanbul'a yakın olmasından dolayı sömestır ve hafta sonu gibi tatillerde oldukça ilgi gören Uludağ, birbirinden güzel otelleriyle de eşsiz bir deneyim sunuyor.

Bu sebeple hazırladığımız bu içeriğimiz, ''Uludağ'ın en iyi otelleri neler?'', ''Uludağ'da nerede kalınır?'' ve ''Uludağ'ın en iyi kayak otelleri hangisi?'' gibi sorulara cevap niteliği taşıyor. Hazırsanız işte Uludağ'ın en iyi otelleri listemiz...

Uludağ'ın En İyi Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Erta Soyak Otel1. Bölge10/10
2Bof Hotel Uludağ2. Bölge9.9/10
3Ağaoğlu My Mountain Hotel2. Bölge9.9/10
4Kaya Uludağ2. Bölge9.8/10
5Monte Baia Uludağ Hotel2. Bölge9.8/10
6Karinna Hotel2. Bölge9.9/10
7Grand Yazıcı1. Bölge9.8/10
8Trend Life Hotels1. Bölge9.7/10
9La Chalet Yazıcı1. Bölge9.8/10
10Jura Hotels Kervansaray1. Bölge9.7/10

Uludağ'ın En İyi 10 Oteli

İşte, Uludağ'da konaklayabileceğiniz en iyi oteller...

1. Erta Soyak Otel Uludağ

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Ekonomik
Konforlu

Uludağ'ın hem ekonomik hem de konforlu otelleri arasında ilk sırada bulunan Erta Soyak, kış tatilinizde tercih edebileceğiniz bir yer. Butik otel olmasından dolayı sakinliğiyle huzur verirken, özel hissetmenizi sağlayacak hizmetleriyle de mutlu eden Erta Soyak Otel, ekonomik fiyatıyla da memnun olmanıza yardımcı oluyor. İster hafta sonu kaçamaklarında isterseniz de uzun soluklu kış tatilinizde kalabileceğiniz bu otel, fiyat performans hizmetiyle her yıl tercih edeceğiniz 1. Bölge Uludağ otelleri arasında yer alıyor.

Telefon(0224) 338 30 10
Adres1.Gelişim Bölgesi Uludağ/ Bursa, 16370 Osmangazi

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel butik otel olduğundan dolayı çok sıcak ve samimi ortam var. Eşimle beraber 4 gece konakladık. Özellikle çalışanlardan Fehmi ve Süphan'a, güler yüzleri özverili çalışması, ince ve narin düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

👤 Otelde konakladığımız günler boyunca hem bana hem de eşime gösterdikleri ilgi ve nezaketten ötürü tüm otel çalışanlarına çok teşekkür ederim. Kayak bölgesinde bu kadar kaliteli bir işletme olması gerçekten çok sevindirici.

2. Bof Hotel Uludağ

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
5 Yıldızlı Olması
SPA alanı
Ödüle Sahip Olması

Uludağ'ın en iyi otellerinden biri olan Bof Hotel, 2018 yılında QM Awards Türkiye'nin En İyi Kayak Oteli Ödülü'ne layık görüldü. Lüks ve konforlu odalarıyla dikkat çeken Uludağ'ın bu 5 yıldızlı oteli, birçok aktivite imkanıyla misafirlerinden tam not alıyor. Kayak merkezine olan yakınlığıyla beğenilen Bof Hotel, SPA merkeziyle karda eğlendikten sonra sıcacık bir dinlenme alanı sunuyor. Ayrıca hem dünya hem de Türk mutfağından lezzetlerde sunan bu otel, alkolsüz her şey dahil konseptiyle hizmet veriyor.

Telefon(0224) 800 00 00
AdresUludağ Oteller Bölge 2. Gelişim Kirazlı Mah.Bof Hotels Uludağ Ski Convention Res, 16370 Osmangazi/Bursa

Google Müşteri Yorumları

👤 Mükemmel bir hafta sonu geçirdik. Personelin güler yüzü ve yardımsever tavırları sayesinde bize o kadar güzel bir enerji verdiler ki ev konforu yaşadık.

👤 Tamamıyla harika bir personel sizi karşılıyor. Konum harika.. Kesinlikle şömine başı içeceklerin olduğu alan tavsiyedir.

3. Ağaoğlu My Mountain Hotel

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Havuz/Hamam

Uludağ 2. Bölge'de yer alan Ağaoğlu My Mountain Hotel, kayak tatili için konaklayabileceğiniz yerler arasında bulunuyor. Açık/kapalı havuz, hamam, sosyal tesisler ve restoranları her şey dahil sistemiyle sunan bu otel, misafirlerinden tam not alıyor. Hijyenik olmasının yanı sıra güler yüzlü personelleriyle de Uludağ otelleri arasında dikkat çeken Ağaoğlu My Mountain Hotel, konforlu odalarıyla da unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

Telefon(0224) 285 20 01
AdresUludağ Oteller Bölgesi, Uludağ, Osmangazi/Bursa

Google Müşteri Yorumları

👤 Kız arkadaşlarımla keyifli bir tatildi. Daha önce defalarca gelmemize rağmen her gelişimiz ayrı bir mutluluk :) yardımcı olan herkese çok teşekkür ederiz :)

👤 Ailece kaliteli konforlu bir tatil geçirdik her şey için çok teşekkür ederim her şey mükemmeldi herkese tavsiye ederim.

4. Kaya Uludağ

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hamam/Sauna/Havuz
Mini Clup
Konfor

Uludağ'ın en iyi otellerinden biri olan Kaya Uludağ, kayak ve snowboard yapmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Lüks hizmet anlayışına sahip olan bu otel, etkinlikleri ve konserleriyle de kışın tatil yapmak isteyenleri Uludağ'a çekiyor. Her şey dahil konaklama konseptiyle hizmet veren bu otel, kapalı yüzme havuzu, fitness, hamam, sauna gibi dinlendirici alanlar sunuyor. Çocuklu aileler içinde uygun olan bu otel, mini clup sayesinde ebeveynlerin kayak yaparken rahat etmesini sağlıyor.

Telefon(0224) 285 22 88
Adres2. Gelişim Bölgesi, Oteller Mevkii, 5. Uçak Sk. No:2, 16370 Osmangazi/Bursa

Google Müşteri Yorumları

👤 Misafir hizmeti tek kelimeyle Muhteşem ! Tam bir aile oteli, odaları geniş ferah ve rahat. Yemek çeşitleri zengin ve lezzetli, aşçılar son derece ilgili.

👤 Otele girdiğimiz andan itibaren personelin ilgisine hayran kaldık. Yemeklerin lezzeti , restorandaki hijyen seviyesi çok tatmin ediciydi bizim için.

5. Monte Baia Uludağ Hotel

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Kayak Pisti
Hizmet Çeşidi
Çalışan İlgisi

190 odaya sahip olan Monte Baia, modern dokunuşlara sahip olduğundan dolayı misafirlerinden beğeni topluyor. Uludağ'da kalınacak oteller arasında bulunan Monte Baia Hotel, kapalı havuz, spor salonu, SPA gibi hizmetler sunuyor. Uludağ'ın 4 yıldızlı otellerinden biri olan Monte Baia, kayak severlerin terchleri arasında bulunuyor. Ayrıca çam ormanlarının dibinde olduğundan dolayı karla kaplı eşsiz bir manzara sunan bu otel, aktiviteleriyle de dikkat çekiyor.

Telefon0850 850 2242
AdresUludağ, Kirazlı, 2. Gelişim Bölgesi, 16000 Osmangazi/Bursa

Google Müşteri Yorumları

👤 Uludağ da 2. Bölgede en güzel konuma sahip Otel. Her taraftaki Odaları manzara görüyor. Pist açısından 2. Bölgenin en güzel pistleri sahip.

👤 Odalar, konumu, hizmet ve yemekler şahane. Çok teşekkürler Monte Baia Uludağ herkese tavsiye ederim .

6. Karinna Hotel Uludağ

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Manzara
Hizmet Kalitesi

Uludağ'ın 5 yıldızlı otellerinden biri olan Karinna Hotel, Aşkı Memnu gibi ünlü dizilere ev sahipliği yapan oldukça lüks bir mekan. Sunduğu hizmet kalitesiyle misafirlerinden tam not almayı başaran bu otel, kayak pistine olan yakınlığıyla da beğeniliyor. Her cephesinden farklı bir manzara sunduğundan dolayı beğenilen bu otel, standart odadan king suite kadar farklı oda seçenekleri sunuyor.

Telefon0850 888 1648
AdresKirazlı, Uludağ 2. Bölge, 16190 Osmangazi/Bursa

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel çok keyifli. Misafir ilişkileri sorumlusu Hatice hanım bu otel için büyük şans. En ufak bir problem yaşamamıza izin vermedi. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

👤 Uludağ tatili için ilk defa bu otelde kaldık ve çok memnun kaldık. Bir daha başka otelde kalmam. Yemekler çok yeterli ve lezzetliydi zaten insan acıkmadan yiyor.

7. Grand Yazıcı Uludağ

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Havuz/SPA/Hamam
Kayak Pisti

Uludağ 1. Bölge'de yer alan en iyi otellerden biri olan Grand Yazıcı,235 odasıyla hizmet veriyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için ısıtmalı yüzme havuzu, SPA, hamam, restoran ve bar gibi hizmetler sunan bu otel, kendine özel kayak 2 adet kayak pisti sunuyor. Ayrıca daha önce kayak deneyimi olmayanlar için uzman hocalar eşliğinde eğitim imkanı sunan bu otel, kış tatili için Uludağ'da ilk tercih edilecek yerler arasında bulunuyor. Son olarak lüks ve konforlu odalarıyla kayak sonrası yorgunluğunuzu alan bu otel, birbirinden farklı aktivite ve eğlenceleriyle unutulmaz bir tatil sunuyor.

Telefon(0224) 205 00 04
AdresKirazlı, 16370 Osmangazi/Bursa

Google Müşteri Yorumları

👤 Her şeyi ile harika bir otel. Temiz odaları, harika yemekleri, konferans salonları, spor, masaj, sauna, havuz vs içerideki imkanları saymakla bitmiyor.

👤 Her sene geldiğim, gayet nezih ve kaliteli bir otel. Çalışan herkes çok nazik ve de ilgili. Geçtiğim tatilde Serap hanımla tanıştım güler yüzlü ve oldukça pozitif bir karakter aynı diğer çalışanlar gibi. Kaliteli bir ekip ve sonucunda huzurlu bir tatil.. gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

8. Trend Life Hotels Uludağ

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Konfor
Hizmet Kalitesi

Kayak pistlerine olan yakınlığıyla Uludağ'da beğeni toplayan Trend Life Hotels, bölgenin en yeni oteli. Uludağ milli parkının yanı başında yer alan bu otel, bölgenin en ünlü pistinde kayak ve snowboard yapma imkanı sunuyor. Standart odalarının yanı sıra şömineli süit odalar da sunan bu otel, aileler içinde uygun konaklama yerleri arasında bulunuyor.

Telefon444 3 712
AdresUludağ 1.Gelişim Bölgesi, 16370 Osmangazi/Bursa

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel yeni olmasına rağmen özellikle Yılbaşı gecesi için güzel bir organizasyon yapılmış, gerek Misafir İlişkilerinden Hümeyra hanım, gerek Yiyecek İçecek Sorumlusu Mehmet bey, tüm ekip son derece nazik ve bizlerle ilgiliydiler.

👤 Eşim ile kayak tatili yapmak istiyordum. Geçen yıl arkadaşları buraya gelmiş bize burayı tavsiye ettiler. Biz de buraya geldik. İyi ki gelmişiz. Çok güzel bir tatil geçirdik. Kayak pistine çok yakındı. Odalar temiz ve düzenliydi.

9. La Chalet Yazıcı

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Konum

Uludağ'ın en eski otelleri arasında yer alan La Chalet Yazıcı, konforu ve hizmetinden dolayı kayak sevenlerin her yıl tercih ettiği konaklama yerlerinden biri. Evinizdeymiş gibi hissetmenizi sağlayan Uludağ'ın en iyi oteli La Chalet Yazıcı, kar keyfini her yönüyle yaşamanızı sağlıyor. Şehir merkezine 35 kilometre uzaklıkta konumlanan bu otel, güler yüzlü çalışanlarıyla da beğeni topluyor.

Telefon(0224) 285 23 40
Adres1. Oteller Bölgesi Uludağ/Bursa, 16190 Osmangazi/Bursa

Google Müşteri Yorumları

👤 Çalışanlar, yemekler, ortam her şey çok güzeldi.

👤 Çok memnun ayrıldık seneye tekrar geleceğiz.

10. Jura Hotels Kervansaray Uludağ

Uludağ'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Kayak Pisti
Kayak Dersleri
Telesiyej

Özellikle sömestır tatillerinde ailelerin sıkça tercih ettiği Jura Hotels Kervansaray Uludağ, sunduğu hizmetlere göre uygun fiyatıyla beğeniliyor. Uludağ'ın en iyi kayak pistine sahip olan 1. Bölge'de bulunan Jura Hotels, misafirlerine ücretsiz olarak pist ve telesiyej sunuyor. Ayrıca kayak ve snowboard dersleri de veren bu otel, tatil boyunca kış sporlarını doyasıya yapmanıza imkan sunuyor.

Telefon(0224) 335 34 12
AdresKirazlı, Kervansaray Uludağ, 16190 Osmangazi/Bursa

Google Müşteri Yorumları

👤 Odalar halısından perdesine, yatağından lavabosuna kadar yenilenmiş tertemiz. Yemek salonu büyük, yemekler lezzetli ve çok çeşitli, bu pahalılıkta o kadar kişiye tandır verilmesi şaşırtıcı.

👤 Otelden bugün çıkış yaptık 2 aile 3 çocukla gittik ve çok çok keyif aldık.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bursa'da Gezilecek YerlerUludağ'da Yapılması Gerekenler

Uludağ'da hangi otelde kalınır?

Uludağ'a gittiğinizde kalabileceğiniz oteller arasında; Erta Soyak Otel Uludağ, Bof Hotel Uludağ, Ağaoğlu My, Mountain Hotel, Kaya Uludağ, Monte Baia Uludağ Hotel, Karinna Hotel Uludağ, Grand Yazıcı Uludağ, Trend Life, Hotels Uludağ, La Chalet Yazıcı ve Jura Hotels Kervansaray kayak tatili için ilk tercih edilen oteller oluyor.

Uludağ hangi bölge daha iyi?

Uludağ'da tatil yapmak için tercih edebileceğiniz en iyi bölge 1. Bölgedir. Kayak pistlerinden eğlence çeşidine kadar birçok farklı aktivite sunan bu bölge, Uludağ'ın en iyi otellerini barındırıyor.

Telesiyej ve teleferik arasındaki fark nedir?

Uludağ'da çok fazla görülen telesiyej, teleferiğe göre daha açık bir görünüme sahiptir. Teleferikte dört tarafı kapalı olurken, telesiyej ise tamamen açıktır.

Uludağ'a hangi aylarda gidilir?

Uludağ'da kayak yapmak isteyenler için en uygun mevsim kıştır. Fakat şehrin havasından bunalıp oksijene doymak ve serinlemek isteyenler yaz aylarında da Uludağ'ın yemyeşil mekanlarını ziyaret edebilir.

Uludağ'a çıkınca ne yapılır?

Uludağ'a çıktığınızda yapabilecekleriniz arasında; kayak pistlerinde kaymak, doğa yürüyüşü yapmak, teleferiğe binmek, sucuk ekmek yemek ve sıcak şarap içmek gibi oldukça farklı aktiviteler bulunuyor.

Uludağ gece kayağı var mı?

Uludağ'da gece kayak olmasa da konser, şov ve etkinliklerle eğlenceli bir tatil geçirmeniz için idealdir.

Telesiyej kaç dakika sürer?

Uludağ'da telesiyejle zirveye tırmanmak ortalama olarak 32 dakika sürmektedir.

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.